» » » » » Ξεκινούν οι μάχες του πρωταθλήματος την Παρασκευή



Καλημέρα σας, για άλλη μία Παρασκευή, ξεκινούν οι μάχες των πρωταθλημάτων, που τα πάντα είναι ανοικτά σε πολλές θέσεις. Την εβδομάδα που μας πέρασε, προέκυψαν οι τελικές οχτάδας του Champions League και Europa League και πλέον αναμένουμε τις μονομαχίες των προημιτελικών των δύο θεσμών. Σήμερα, θα ασχοληθώ με τρία ματς από Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία, που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ας δούμε τις αναλυσεις στοιχηματος των παιχνιδιών, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Εύκολη αποστολή για την Μονακό
Για την 30η αγωνιστική της Λιγκ 1 στην Γαλλία στο Πριγκιπάτο η Μονακό υποδέχεται την Λιλ, με τις δύο ομάδες να είναι στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα.
Η Μονακό είναι στην δεύτερη θέση, μακριά από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και τέσσερις πόντους από την Μαρσεϊγ, δίνοντας μάχη για μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο γήπεδο της είναι εξαιρετική με 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας πετύχει 42 γκολ και δεχτεί 15 τέρματα. Συνολικά έχει 21 στα 29 over 2,5 και 12 στα 15 over 2,5 εντός έδρας. Η τελευταία ήττα της, ήταν στο τέλος Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους. Μία βαθμολογική απώλεια, μετράει στα πιο πρόσφατα ματς, προέρχεται από δύο νίκες, επί Μπορντό και Στρασβούργο, την προηγούμενη αγωνιστική.
Η Λιλ, είναι στην προτελευταία θέση, με 28 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό μακριά από την σωτηρία, αυτή την στιγμή. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 11 υπέρ και 24 κατά. Συνολικά έχει παραπάνω over 2,5, τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας. Είναι σε περίεργη κατάσταση, δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία ματς, την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε ισόπαλη, με σκορ 1-1 με την Μονπελιέ, όπου μάλιστα έγιναν επεισόδια από τους φιλάθλους της.
Αναλυσεις στοιχηματος Μονακό – Λιλ: Δεν γίνεται να πας κόντρα στην Μονακό, άλλωστε και η Λιλ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε καμία περίπτωση, η Μονακό θα κάνει άλλη μία εύκολη νίκη, ο συνδυασμός άσσου και over 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιρίες στοιχημάτων
Μονακό – Λιλ @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,75
Χαμηλό σκορ στο Φραϊμπουργκ
Στην Μπουντεσλίγκα, οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, η Φραϊμπουργκ υποδέχεται την Στουτγάρδη, με τις δύο ομάδες να έχουν μικρή βαθμολογική διαφορά.
Η Φραϊμπουργκ, έχει 30 βαθμούς, πέντε πάνω από την θέση των μπαράζ παραμονής και 12 από την απευθείας υποβιβασμό. Ουσιαστικά δεν κινδυνεύει, υπάρχουν χειρότερες ομάδες από αυτήν. Συνολικά έχει περισσότερες ισοπαλίες και ότι καλό κάνει είναι στην έδρα της, που έχει απολογισμό πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, με τον ίδιο αριθμό γκολ υπέρ και κατά, 11 τον αριθμό. Στα τρία πιο πρόσφατα, ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου και πήρε δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Χοφενχαϊμ και Χέρτα, την προηγούμενη με λευκή ισοπαλία. Στο γήπεδο της έχει εννιά στα 13 under 2,5.
Η Στουτγάρδη, έχει 34 βαθμούς και δεν διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό από το πρωτάθλημα. Χάνεται μακριά από το κοινό της, έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 11 υπέρ και 22 κατά. Συνολικά έχει 18 στα 26 under 2,5 και οχτώ στα 12 εκτός έδρας. Είναι αήττητη για έξι ματς, μετά από τέσσερις σερί νίκες, την τελευταία αγωνιστική, έμεινε ισόπαλη με την Λειψία, εντός έδρας.
Αναλυσεις στοιχηματος Φραϊμπουργκ – Στουτγάρδη: Τα πάντα είναι ανοικτά, η έδρα πάντως έχει προβάδισμα, όμως δεν έχω εμπιστοσύνη στην γηπεδούχο και έτσι θα ποντάρω στα λίγα γκολ, άλλωστε οι δύο ομάδες σκοράρουν με δυσκολία, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις εταιρίες στοιχημάτων
Φραϊμπουργκ – Στουτγάρδη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60
Γκολ εκατέρωθεν στο Λεβάντε – Είμπαρ
Στην Πριμέρα Ντιβιζίον, το ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής είναι το Λεβάντε – Εϊμπαρ, που δεν έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η Λεβάντε, είναι λίγο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά έχει 31 βαθμούς, 11 περισσότερους από την γραμμή και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει. Έχει μόλις μία ισοπαλία μέχρι τώρα και 42 γκολ παθητικό. Στο γήπεδο της, έχει επτά νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες, έχοντας πετύχει 15 γκολ και δεχτεί 19 τέρματα. Σχετικά μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, στα σύνολο γκολ. Προέρχεται από δύο ήττες και τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία κάκιστη εμφάνιση, χάνοντας με 1-3 από την Μπέτις.
Η Εϊμπαρ, είναι στην ένατη θέση με 39 βαθμούς, πέντε βαθμούς μακριά από την έκτη θέση, που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά με ελάχιστες ελπίδες. Εκτός έδρας, έχει ρεκόρ, τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ δέκα υπέρ και 24 κατά. Και αυτής της αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, είναι σχεδόν μοιρασμένα. Μία νίκη, μετράει στα πέντε τελευταία ματς, μετά την ισοπαλία με την Λα Κορούνια, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεχόμενη το γκολ της ήττας, έξι λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας.
Αναλυσεις στοιχηματος Λεβάντε – Εϊμπαρ: Το παιχνίδι δεν έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, ίσως η Αλαβές, έχει περισσότερη ανάγκη, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση και θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα, θα ποντάρω στα γκολ, όπου μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,95 στις εταιρίες στοιχημάτων
Λεβάντε – Εϊμπαρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,95
Αναλυσεις στοιχηματος Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018
Μονακό – Λιλ @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,75
Φραϊμπουργκ – Στουτγάρδη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60
Λεβάντε – Εϊμπαρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,95

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση