Καλημέρα σας, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο, αυτό, δεν έχει καθόλου ποιότητα, χωρίς μεγάλες αναμετρήσεις, με ματς από μικρομεσαίες ομάδες. Στην Ελλάδα, δεν γίνονται παιχνίδια και έτσι θα επικεντρωθώ στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οπότε θα επιλέξω τρία ματς από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, τα οποία έχουν μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης, μην μένουμε άλλο, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη η Γιουβέντους
Για την Σέριε Α η Σπαλ υποδέχεται πλέον την πρωτοπόρο Γιουβέντους, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, αφού χρειάζονται τους βαθμούς.
Η Σπαλ είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, με 24 βαθμούς, ισοβαθμώντας μαζί με άλλους δύο ομάδες και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους, ώστε να παραμένει στην κατηγορία. Δέχεται εύκολα γκολ, έχει δεχτεί 50 γκολ σε 28 ματς. Στην έδρα της, έχει απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 16 γκολ και δεχτεί 24 τέρματα. Ενώ έχει περισσότερα under 2,5, παράλληλα έχει περισσότερα γκολ γκολ, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Εκμεταλλεύτηκε το ευνοϊκό πρόγραμμα της και στα τρία πρόσφατα ματς, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία την προηγούμενη με την Σασσουόλο.
Η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες της Νάπολι, κέρδισε τα δικά της παιχνίδια και ανέβηκε στην κορυφή, μετά από καιρό, με διαφορά τεσσάρων πόντων και πλέον είναι το φαβορί για τον τίτλο. Έχει τέσσερις βαθμολογικές απώλειες, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση με 67 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό. Πέρασε στου προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Προέρχεται από αήττητο σερί 12 αγώνων, όπου στα εννιά τελευταία, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Προγνωστικα Σπαλ – Γιουβέντους: Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, η Γιουβέντους είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει άλλη μία νίκη, το διπλό μπορεί να αποτελέσει την βάση μας, το οποίο είναι σε απόδοση 1,35 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια
Σπαλ – Γιουβέντους @@ 2 σε απόδοση 1,35
Παραμένει αήττητη η Σάλκε στην Μπουντεσλίγκα
Οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, στην Μπουντεσλίγκα η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται την Σάλκε, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.
Η Αουγκσμπουργκ είναι στην όγδοη θέση με 35 βαθμούς, πέντε μακριά από την πέμπτη θέση, που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα αποτελέσματα της είναι σχεδόν μοιρασμένα, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας, στο γήπεδο της έχει μία παραπάνω νίκη σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Μετά από τέσσερα ματς, όπου κατάφερε να πάρει μόλις έναν βαθμό, την προηγούμενη αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του Αννόβερο, παιρνώντας εύκολα με τελικό σκορ 1-3.
Η Σάλκε είναι στην δεύτερη θέση με 46 βαθμούς, με μικρή διαφορά όμως από τις υπόλοιπες ομάδες που είναι στις πιο κάτω θέσεις της βαθμολογίας. Στα μισά παιχνίδια της ήταν νικηφόρα, με γκολ 40 υπέρ και 30 κατά. Μακριά από το κοινό της έχει ρεκόρ έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 19-16. Μικρές οι διαφορές στα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω under 2,5 και γκολ γκολ. Δείχνει ανεβασμένη πρόσφατα, προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, όπου μάλιστα στα τρία πρόσφατα δεν έχει παραβιαστεί η εστία της.
Προγνωστικα Αουγκσμπουργκ – Σάλκε: Οι δύο ομάδες διεκδικούν την Ευρωπαϊκή έξοδο, με την Σάλκε να έχει περισσότερες ελπίδες, θα γίνει μία όμορφη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Σάλκε είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να φύγει αήττητη, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια
Αουγκσμπουργκ – Σάλκε @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55
Γκολ εκατέρωθεν στο Φίτεσε – Χέρακλες
Στην Ολλανδία, η Φίτεσε υποδέχεται την Χέρακλες, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο τους στα Πλεϊ Οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Φίτεσε είναι στην έκτη θέση με 41 βαθμούς και απολογισμό 11 νίκες και από οχτώ ισοπαλίες και ήττες, έχοντας πετύχει 46 γκολ και δεχτεί 37 τέρματα. Στο γήπεδο της, έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 23 υπέρ και 17 κατά. Συνολικά μετράει 19 στα 27 γκολ γκολ και εννιά στα 14 εκτός έδρας. Γκολ γκολ ήταν και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Η νίκη επί τους Άγιαξ με σκορ 3-2, δεν είχε συνέχεια, διότι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 5-1 από την Ουτρέχτη.
Η Χέρακλες, είναι στην ένατη θέση με 36 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την έβδομη θέση. Ότι καλό κάνει είναι στην έδρας της, όπου έχει εννιά νίκες σε 14 ματς, μακριά από αυτή όμως, έχει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ  14 υπέρ και 34 κατά. Συνολικά έχει 21 στα 27 γκολ γκολ και εννιά στα 13 γκολ γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από τρεις νίκες και τέσσερις στα πέντε πρόσφατα ματς, εκμεταλλευόμενη το εύκολο πρόγραμμα της.
Προγνωστικα Φίτεσε – Χέρακλες: Οι δύο ομάδες, είναι σε καλή κατάσταση, παλεύουν για το Γιουρόπα Λιγκ κια θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ και έτσι περιμένω ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια και έχει αξία.
Φίτεσε – Χέρακλες @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Προγνωστικα στο στοίχημα Σαββάτου 17 Μαρτίου 2018
Σπαλ – Γιουβέντους @@ 2 σε απόδοση 1,35
Αουγκσμπουργκ – Σάλκε @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55
Φίτεσε – Χέρακλες @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση