Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ με την Ιταλική Serie A, όπου διεξάγεται μία κρίσιμη αγωνιστική, τα φαβορί είναι πολλά και σε αυτά πρέπει να βασιστούμε. Νάπολι και Μίλαν, είναι μία δυάδα φαβορί με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης, ας δούμε τις προτάσεις στο παμε στοιχημα Serie A, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Να μείνει κοντά στην Γιουβέντους η Νάπολι
Για την 29η αγωνιστική στην Serie A, η Νάπολι υποδέχεται την Τζένοα, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μην απομακρυνθεί από την Γιουβέντους και να μειώσει την διαφορά στους δύο βαθμούς, μετά την χθεσινή γκέλα της Γιουβεντους. Στην έδρα της έχει απολογισμό δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 34 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα, αντίθετα εκτός έδρας παραμένει αήττητη. Έχει λίγα παραπάνω over 2,5 και no goal, λόγω της άμυνας της. Δεν έχει νίκη στα δύο πρόσφατα ματς, που της στοίχησαν την πρώτη θέση, μετά την ήττα από την Ρόμα, δεν μπόρεσε να περάσει από το Μιλάνο, μένοντας στην λευκή ισοπαλία με την Ίντερ.
Η Τζένοα, είναι 13η θέση της βαθμολογίας, με 30 βαθμούς, έξι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μακριά από το κοινό της, μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ μόλις οχτώ υπέρ και εννιά κατά. Συνολικά έχει 21 στα 27 under 2,5 και μόνο δύο ματς με πάνω από τρία γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ήττες, με Μίλαν και Μπολόνια, χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε αυτά.
Παμε στοιχημα Serie A Νάπολι – Τζένοα: Καλή ευκαιρία για την Νάπολι να επιστρέψει στις επιτυχίες, η αντίπαλος της είναι αδύναμη και ιδανικός αντίπαλος, αφού δεν μπορεί να απειλήσει εκτός έδρας. Αναμένω εύκολη νίκη για την Νάπολι, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα
Νάπολι – Τζένοα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,47
Με βλέψεις πλέον η Μίλαν
Στην ίδια κατηγορία η Μίλαν υποδέχεται στο Μιλάνο την Κιέβο, έχοντας πλέον επιπλέον βλέψεις, όσο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παίρνει τους βαθμούς.
Η Μίλαν έχει ανέβει στην έκτη θέση με 47 βαθμούς, απέχοντας έξι πόντους από την Τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο Λάτσιο και Ίντερ, χάνουν βαθμούς, τόσο περισσότερες ελπίδες έχει. Στο γήπεδο της, έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 12 υπέρ και δέκα κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της συνολικά και περισσότερα μικρά σκορ εντός έδρας. Προέρχεται από αήττητο σερί εννιά αγώνων, έχοντας επτά νίκες σε αυτά και τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα ματς, κρατώντας ανέπαφη την εστία στης σε αυτά.
Το Κιέβο, έχει 25 βαθμούς, μόλις ένα πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και σίγουρα χρειάζεται πόντους για την παραμονή της. Εκτός έδρας, χάνει πολύ από την δυναμική της, έχοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες, έχοντας πετύχει μόνο οχτώ γκολ και δεχτεί 25 τέρματα. Εννιά under 2,5 σε 13 εκτός έδρας ματς έχει. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την αδύναμη Κάλιαρι, τρεις αγωνιστικές πριν. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της, έχασε από Φιορεντίνα και Βερόνα, με το ίδιο σκορ, 1-0.
Παμε στοιχημα Serie A Μίλαν – Κιέβο: Ο Γκατούζο, έχει δημιουργήσει ένα σκληρό σύνολο, που πλέον έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, είναι ενδεικτική η απόδοση της στην Άρσεναλ, θα κερδίσει και σήμερα με την κεκτημένη ταχύτητα που έχει, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα
Μίλαν – Κιέβο @@ 1 σε απόδοση 1,40
Πολλά γκολ στο Λάτσιο – Μπολόνια
Αργά το Βράδυ η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που αναμένεται να έχει φάσεις και γκολ, προσφέροντας θέαμα και έντονες συγκινήσεις.
Η Λάτσιο είναι στην τέταρτη θέση, αλλά μόνο ένα βαθμό πάνω από την πέμπτη Ίντερ και απαιτείται να είναι σοβαρή, αν θέλει να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο γήπεδο της, έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 31 υπέρ και 14 κατά, αντίθετα εκτός έδρας, έχει εννιά νίκες και μία λιγότερη ήττα. Συνολικά μετράει 23 στα 28 over 2,5 με τα 19 να είναι με γκολ γκολ και επίσης εννιά στα 13 over 2,5. Την Πέμπτη που μας πέρασε, προκρίθηκε με το διπλό στην Ουκρανία, στις οχτώ καλύτερες του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι στα καλύτερα της, πρόσφατα, μετά την ήττα από την Γιουβέντους, δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Κάλιαρι, μένοντας στο 2-2, σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Μπολόνια, είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με 33 βαθμούς, εννιά μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει. Εκτός έδρας, δεν ακόμα ισοπαλία, αλλά πέντε νίκες και οχτώ ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 19 κατά. Συνολικά έχει 17 στα 28 over 2,5 και ένα παραπάνω στα εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ήττες, με 1-0 από Σπαλ και Αταλάντα τη προηγούμενη αγωνιστική.
Παμε στοιχημα Serie A Λάτσιο – Μπολόνια: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα ενώ η φιλοξενούμενη δέχεται εύκολα και το γκολ, περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα, μία απόδοση με αξία.
Λάτσιο – Μπολόνια @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70
Παμε στοιχημα Serie A Κυριακής 18 Μαρτίου 2018
Νάπολι – Τζένοα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,47
Μίλαν – Κιέβο @@ 1 σε απόδοση 1,40
Λάτσιο – Μπολόνια @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση