Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις εορτές και την απαιτούμενη ξεκούραση και μπαίνουμε πλέον σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Σήμερα, υπάρχουν ξεκινούν οι επαναληπτικοί των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο αναμετρήσεις, όπου ουσιαστικά, μόνο στην μία υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον και σε αυτό χρειάζεται ανατροπή του σκορ. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Για την ανατροπή η Σίτι απέναντι στην Λίβερπουλ
Στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ, με στόχο την ανατροπή του 3-0 και την διεκδικήσεις μίας θέσης στην τελική τετράδα του θεσμού.
Στο πρώτο ματς η Μάντσεστερ Σίτι, ήταν πολύ κακή και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κάνει φανερή την παρουσία της και την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο. Ήδη στο πρώτο μισάωρο η Λίβερπουλ είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων, που τελικά το κράτησε μέχρι το τέλος του ματς και να γίνε το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στους ημιτελικούς. Ο Σαλάχ στο 12 λεπτό άνοιξε το σκορ, και στο διάστημα από το 21 εώς 31 Τσάμπερλεϊν και Μάνε έκαναν το τελικό 3-0. Η Λίβερπουλ στην συνέχεια έριξε κάπως ρυθμούς, ενώ η Σίτι σε μπόρεσε ουσιαστικά να δημιουργήσει κάποια τελική αξιόλογη προσπάθεια για γκολ.
Η Μάντσεστερ Σίτι, στην Αγγλία, στην Πρέμιερ Λιγκ, κάνει πλάκα και δεν κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο, κάτι που δεν το έδειξε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βασιλείας. Η ήττα από την Λίβερπουλ ήταν η πρώτη φέτος στο θεσμό. Σε 14 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο δύο ήταν κάτω από τρία γκολ.
Η Λίβερπουλ, στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι στην τρίτη θέση, έχοντας απόσταση ασφαλείας δέκα βαθμών από την πέμπτη θέση, οπότε του χρόνου θα αγωνιστεί πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε αυτή είχε πρόβλημα, να αποκλείσει στην φάση των 16 την Πόρτο, ήδη στο πρώτο ματς επιβλήθηκε με 0-5 στην Πορτογαλία.
Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Μεγάλη αναμέτρηση, με αγωνία για την ανατροπή, η Σίτι θα παλέψει στην έδρα της. Με ένα γκολ της Λίβερπουλ, τελειώνουν όλα, αφού μετά χρειάζεται πέντε γκολ, οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και αναμένω ανοικτό ματς με πολλά γκολ το over 2,5 σε απόδοση 1,38 στις εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,38
Τυπική διαδικασία το Ρόμα – Μπαρτσελόνα
Στην Αιώνια Πόλη η Ρόμα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, μη έχοντας πολλές ελπίδες πρόκρισης, μετά το 4-1 του Καμπ Νου, θέλει καθαρό σκορ 3-0 για να βρεθεί στους ημιτελικούς.
Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα το ματς, η Ρόμα ήταν πολύ καλή και έχασε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα σκορ. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν με αυτογκολ του Ντε Ρόσσι και του Μανωλά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο στις αρχές του δεύτερου μέρους. Ενώ πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας ο Πικέ, έκανε το 3-0. Δέκα λεπτά πριν την λήξη του ματς ο Τζέκο, έκανε το 3-1, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα, κάτι που τις μηδένισε το Λουϊς Σουάρες, λίγο την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, ο οποίος έκανε το 4-1.
Στην Ιταλία η Ρόμα είναι στην τέταρτη θέση, όπου παλεύει για την έξοδο της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, με τις υπόλοιπες ομάδες να είναι πολύ κοντά της. Το Σάββατο ηττήθηκε με 0-2 από την Φιορεντίνα. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, χάρις στο εκτός έδρας γκολ.
Η Μπαρτσελόνα, παραμένει αήττητη, τόσο στη Πριμέρα Ντιβιζίον και το Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλο που πρόσφατα, δεν έχει καλές εμφανίσεις, βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει, ή να μην χάνει.
Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα Ρόμα – Μπαρτσελόνα:  Η Ρόμα δεν έχει λόγο να κλειστεί στα καρέ της, πρέπει να επιτεθεί από την αρχή και να σκοράρει για να έχει ελπίδες, έτσι θα βρει χώρους η Μπαρτσελόνα και θα γίνει ένα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο πλευρές, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος
Ρόμα – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,55
Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα Τρίτη 10 Απριλίου 2018
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,38

Ρόμα – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,55

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση