Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και μία εντυπωσιακή επικράτηση της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα, αλλάζουμε διοργάνωση, όπου θα γίνουν οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, σε δούμε τις προτασεις Europa League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Τον πρώτο λόγο η Άρσεναλ
Στην Αγγλία η Άρσεναλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και είναι μία διέξοδος για αυτήν να παίξει του χρόνου στο Champions League.
Η Άρσεναλ, στον όμιλο είχε εύκολο έργο, παίρνοντας εύκολα την πρώτη θέση, παίζοντας όσο χρειάζεται για την πρόκριση. Στην φάση των 32, κληρώθηκε με την αδύναμη Έστερσουντς, παίρνοντας την πρόκριση με 0-3 στην Σουηδία και 1-2 στην Αγγλία. Στην προηγούμενη φάση, είχε δυσκολότερη κλήρωση, αλλά ήταν σοβαρή απέναντι στην Μίλαν και με δύο νίκες, με καλές εμφανίσεις, εξασφαλίζοντας μία θέση στα προημιτελικά.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι στην έκτη θέση, πραγματοποιώντας μία κάκιστη πορεία, είναι μακριά από την πρώτη τετράδα, ενώ ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει Ευρωπαϊκή έξοδο.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήρθε στον θεσμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο. Στην φάση των 32 είχε δύσκολο έργο απέναντι στον σκληροτράχηλο Ερυθρό Αστέρα, παίρνοντας την πρόκριση, χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε στην έδρα της, στον επαναληπτικό. Στην επόμενη φάση, πήρε μεγάλη πρόκριση από την Λυών, χάρις στα εκτός έδρας γκολ που σημείωσε, στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 0-1, αλλά στον επαναληπτικό επιβλήθηκε με 2-3, που της έδωσε την πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα Ρωσίας, βρίσκεται στην τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Προέρχεται από τρεις νίκες πρωταθλήματος, χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα.
Προτασεις Europa League Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η Άρσεναλ αν είναι σοβαρή μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, η ΤΣΣΚΑ, έχει περιορισμένες δυνατότητες και απαιτείται να παλέψει πολύ για μία θέση στα ημιτελικά, αναμένω η Άρσεναλ να πάρει προβάδισμα, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος
Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,55
Έμπειρη ομάδα η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στην Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, λόγω της εμπειρίας της και της ποιότητας είναι φαβορί για την πρόκριση, κάτι που όμως απαιτείται να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει και στα έξι παιχνίδια που έδωσε. Στις επόμενες φάσεις, ήταν η πραγματική Ατλέτικο παίρνοντας  δύο προκρίσεις με τέσσερις νίκες, στην φάση των 32 απέκλεισε την Κοπεγχάγη, ενώ στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε την Λοκομοτίβ Μόσχας με συνολικό σκορ 8-1, στα δύο ματς.
Στην Πριμέρα Ντιβιζίον, είναι στην δεύτερη θέση, εννιά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη στην έδρα της με 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, δεχόμενη μόλις τέσσερα γκολ σε αυτά τα ματς.
Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, συμμετείχε στον όμιλο, μαζί με τον Ολυμπιακό, όπου τον άφησε στην τέταρτη θέση, και αυτή να υποβιβαστεί στο Europa League. Στην φάση των 32, αντιμετώπισε την Άστανα, από την Ρωσία, παίρνοντας εύκολη πρόκριση με νίκη 1-3 στην Ρωσία και 3-3 στην Πορτογαλία, δεχόμενη τα δύο της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στην φάση των 16, είχε δύσκολη αποστολή, με την Πλζεν, τα δύο ματς έληξαν με 2-0, έτσι οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου με ένα τέρμα στις καθυστερήσεις στο πρώτου ημιχρόνου, πήρε τελικά την πρόκριση.
Στην Πορτογαλία, έχει υποστεί δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς και επομένως έπεσε στην τρίτη θέση, έξι βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.
Προτασεις Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβώνας: Η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πολύ έμπειρη ομάδα και με την δυνατή της έδρα, μπορεί να πάρει την νίκη σήμερα, η Σπόρτινγκ είναι ευάλωτη αμυντικά και βλέπω σήμερα να χάνει, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,34 στις εταιριες στοιχηματος που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβώνας @@ 1 σε απόδοση 1,34
Γκολ εκατέρωθεν στην Ρώμη
Στην Ρώμη η Λάτσιο υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ σε μία πιο αμφίρροπη αναμέτρηση, που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.
Η Λάτσιο δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας πίσω της Νις, Βάρεγκεμ και Φίτεσε. Στην φάση των 32, κληρώθηκε με την Στεάουα Βουκουρεστίου, όπου ηττήθηκε με 1-0 στην Ρουμανία, όμως στον επαναληπτικό έδειξε την ανωτερότητα της, κερδίζοντας 5-1, ήδη από το ημίχρονο είχε προβάδισμα τριών τερμάτων. Στην προηγούμενη φάση, αντιμετώπισε την Ντιναμό Κιέβου, όπου πάλι στο πρώτο ματς, ήρθε ισόπαλη με 2-2, αλλά στον επαναληπτικό, ήταν πολύ καλή, αφού επιβλήθηκε με 0-2.
Στην Σέριε Α, παρότι, έχει την καλύτερη επίθεση με 73 γκολ σε 30 ματς, είναι στην πέμπτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Ίντερ. Την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρία αρνητικά αποτελέσματα.
Η Σάλτσμπουργκ ήταν αήττητη στον όμιλο και δίκαια πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της την Μαρσεϊγ. Στην φάση των 32, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Σοσιεδάδ, όπου εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της αντιπάλου της, παίρνοντας την πρόκριση με 2-2 εκτός έδρας και 2-1 στην έδρα της. Στην επόμενη φάση, έκανε άλλη μία μεγάλη πρόκριση, αφήνοντας εκτός θεσμού την Ντόρτμουντ, που την κέρδισε 1-2 στην Γερμανία και σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία στην Αυστρία, βρέθηκε στην προημιτελική φάση.
Στην Αυστρία, έχει υποστεί μόνο μια ήττα και δικαίως είναι πρωτοπόρος, με διαφορά οχτώ βαθμών από την δεύτερη θέση. Από δύο εύκολες εντός έδρας νίκες προέρχεται, χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ.
Προτασεις Europa League Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ: Σε αυτό το ζευγάρι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, νομίζω ότι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και περιμένω να πετύχουν από ένα τέρμα, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος
Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Πολλά γκολ στην Λειψία
Στην Γερμανία η Λειψία υποδέχεται την Μαρσεϊγ, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν πιθανότητες πρόκρισης.
Η Λειψία λόγω της τρίτης θέσης του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνει μέρος στον θεσμό. Στην φάση των 32, απέκλεισε την Νάπολι, που έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, στο πρώτο ματς στην Νάπολι, κέρδισε με 1-, στον επαναληπτικό η Νάπολι το πάλεψε, αλλά το τελικό 0-2 την άφησε εκτός θεσμού. Στην προηγούμενη φάση, κληρώθηκε με την Ζενίτ Αγιάς Πετρούπολης, όπου την κέρδισε 2-1 στην Γερμανία και σε συνδυασμό με το 1-1 στην Ρωσία πήρε θέση στην οχτάδα.
Στην Μπουντεσλίγκα, είναι στην τέταρτη θέση με έξι βαθμούς, μακριά από την δεύτερη θέση. Είναι αήττητη τέσσερα ματς, ενώ προέρχεται από δύο νίκες, μία μάλιστα επί της Μπάγερν Μονάχου.
Η Μαρσεϊγ, δεν ήταν καλή στον όμιλο και έμεινε στην δεύτερη θέση, πίσω από την Σάλτσμπουργκ. Στην φάση των 32, απέκλεισε την Μπράγκα, με 3-0 στο πρώτο ματς και ήττα στον επαναληπτικό με 0-1. Στην φάση των 16, απέκλεισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο με δύο νίκες, δείχνοντας ανώτερη από την αντίπαλο της.
Στην πρωτάθλημα Γαλλίας είναι στην τρίτη θέση και παλεύει για μία θέση στο επόμενο Chaampions League. Μετά την ήττα από την Λυών, την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Ντιζόν με 1-3.
Προτασεις Europa League Λειψία – Μαρσεϊγ: Τα πάντα είναι ανοικτά σε αυτή την αναμέτρηση, διαθέτουν εξαιρετικές επιθέσεις, ενώ έχουν παράλληλα αμυντικά κενά, περιμένω πολλά γκολ στο ματς, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματος
Λειψία – Μαρσεϊγ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70
Προτασεις Europa League 05 Απριλίου 2018
Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,55
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβώνας @@ 1 σε απόδοση 1,34
Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Λειψία – Μαρσεϊγ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση