Καλημέρα σας, μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα να είναι μικρό, αλλά έχει κάποια 
παιχνίδια στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, με το κίνητρο να είναι ισχυρό σε κάποιες περιπτώσεις. Θα ασχοληθώ πάλι με τρία ματς, από Πρέμιερ Λιγκ, Ολλανδία και Λα Λίγκα Ισπανίας, από τα οποία μπορούμε να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα και να προκύψουν αξιόπιστα προγνωστικά. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις πάμε στοίχημα προβλέψεις, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ
Για την Πρέμιερ Λιγκ η εξαιρετική φέτος Μπέρνλι υποδέχεται την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν Ευρωπαϊκή έξοδο στα δύο Ευρωπαϊκά κύπελλα.
Η Μπέρνλι είναι στην έβδομη θέση με 52 βαθμούς, δύο πίσω από την έκτη Άρσεναλ και με νίκη σήμερα θα την περάσει προσωρινά. Στην έδρα της έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Όσο δύσκολα σκοράρει, τόσο δύσκολα δέχεται τέρμα, διαθέτοντας μία από τις καλύτερες άμυνες με 29 γκολ παθητικό σε 33 παιχνίδια. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από πέντε συνεχείς νίκες, όλες με πάνω από τρία γκολ. Τα τελευταία over 2,5 είναι αντίθετα, σε αυτά που έκανε όλη την υπόλοιπη χρονιά, που είχε 22 under 2,5 και 12 στα 16 εντός έδρας.
Η Τσέλσι, είναι στην πέμπτη θέση με 60 βαθμούς και θέλει τους βαθμούς της νίκης, για να πλησιάσει στους πέντε την Τότεναμ και να έχει ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 29 υπέρ και 18 κατά. Έχει περισσότερα over 2,5 τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, κερδίζοντας με 2-3 την Σαουθάμπτον, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.
Πάμε στοίχημα προβλέψεις Μπέρνλι – Τσέλσι: Οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο την Ευρωπαϊκή έξοδο και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αναμένω ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ, όπου οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, άλλωστε η Μπέρνλι κάνει μικρά σκορ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Μπέρνλι – Τσέλσι @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Δύσκολα χάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στην Πριμέρα Ντιβιζίον, η Ρεάλ Σοσσιεδάδ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, που θέλει την νίκη για να παραμείνει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με 40 βαθμούς και 13 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει. Στην έδρα της έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 25 υπέρ και 18 κατά. Σε 32 ματς έχει σκοράρει 57 γκολ και δεχτεί 52 τέρματα, για αυτό το λόγο έχει 23 over 2,5 και μόνο δύο under 2,5 εντός έδρας σε 16 ματς. Προέρχεται από δύο νίκες και τρία ματς χωρίς ήττα, οι νίκες ήταν επί των αδύναμων Χιρόνα και Λας Πάλμας.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι στην δεύτερη θέση και θέλει τους βαθμούς για να διατηρήσει την διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Μαδρίτη παραμένει αήττητη, ενώ τις τρεις ήττες της έχει κάνει εκτός έδρας, που έχει επίσης εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 15 γκολ παθητικό σε 32 παιχνίδια. Συνολικά έχει 21 under 2,5 και 22 no goal. Μετά την ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Λεβάντε με 3-0.
Πάμε στοίχημα προβλέψεις Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Σοσιεδάδ αγωνίζεται ανοικτά και δέχεται εύκολα το γκολ, από την άλλη η Ατλέτικο έχει άμυνα γρανίτη και σήμερα μπορεί να μείνει αήττητη, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,57 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 DNB σε απόδοση 1,57
Γκολ γκολ στην Ουτρέχτη
Για αυτή την εμβόλιμη αγωνιστική της Ολλανδίας η Ουτρέχτη υποδέχεται την Γκρόνιγκεν, με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.
Η Ουτρέχτη είναι στην πέμπτη θέση και με νίκη σήμερα, θα αποκτήσει οχτώ βαθμούς διαφορά από την όγδοη θέση και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα αγωνιστεί στα μπαράζ για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, ενώ έχει οχτώ νίκες και έξι ισοπαλίες. Συνολικά έχει 22 στα 31 γκολ γκολ και 11 στα 15 εντός έδρας. Δεν είναι στα καλύτερα της, διότι δεν έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Γκολ γκολ ήταν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.
Η Γκρόνιγκεν έχει 33 βαθμούς, έξι πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και θέλει σήμερα να αυξήσει την διαφορά για να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής. Εκτός έδρας είναι κάκιστη με μόλις μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες με γκολ 16 υπέρ και 37 κατά. Συνολικά έχει 30 στα 31 γκολ γκολ και 11 στα 15 εκτός έδρας. Από δύο θετικά αποτελέσματα προέρχεται, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Ρόντα.
Πάμε στοίχημα προβλέψεις Ουτρέχτη – Γκρόνινγκεν: Οι δύο αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς, αναμένω ανοικτό ματς με πολλά γκολ, όπως κάνουν πολύ συχνά οι δύο αντίπαλοι και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Ουτρέχτη – Γκρόνινγκεν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Πάμε στοίχημα προβλέψεις Πέμπτης 19 Απριλίου 2018
Μπέρνλι – Τσέλσι @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 DNB σε απόδοση 1,57
Ουτρέχτη – Γκρόνινγκεν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση