Καλημέρα σας, συνεχίζουμε χωρίς στάση για άλλη μία φορά, αφού μπαίνουμε σε άλλο ένα γεμάτο τριήμερο με πολλά ματς και παράλληλα πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, κλασικά ξεκινούν τα πρώτα παιχνίδια από όλα τα πρωταθλήματα, τα οποία είναι στην τελική ευθεία τους και κρύβουν ευκαιρίες. Πάλι θα ασχοληθώ με ματς από τα μεγάλα πρωταθλήματα, που το κίνητρο θα μας οδηγήσει στα προγνωστικά Παρασκευής, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μάχη για το Champions League η Λυών
Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος στην Γαλλία η αδιάφορη Ντιζόν υποδέχεται την Λυών που παλεύει για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.
Η Ντιζόν, έχει 42 βαθμούς, απέχει 13 βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις και δεν γίνεται να έχει πρόβλημα παραμονής. Ενώ εκτός έδρας έχει μόνο δύο νίκες, στην έδρα της είναι εξαιρετική με απολογισμό εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 28 υπέρ και 21 κατά. Έχει δεχτεί 61 γκολ, μία επίδοση που είναι η χειρότερη μετά από αυτής της ουραγού Μετς. Η άμυνα της δικαιολογεί τα 23 στα 33 over 2,5 και τα 22 γκολ γκολ. Μία νίκη μετράει στα έξι πρόσφατα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Ναντ.
Η Λυών, είναι στην τρίτη θέση με 66 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Μαρσεϊγ, τέσσερις πόντους πίσω από την δεύτερη Μονακό. Εκτός έδρας έχει μία περισσότερη νίκη, το ρεκόρ της είναι δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 42 γκολ και δεχτεί 20 τέρματα. Η Λυών έχει περισσότερα over 2,5, λόγω της επίθεσης, έχει 21 στα 33 over 2,5 και 13 στα 17 over 2,5 εκτός έδρας. Είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες, όπου στα τρία τελευταία, μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Προγνωστικά Παρασκευής Ντιζόν – Λυών: Το κίνητρο είναι με την Λυών, η Ντιζον δεν έχει ουσιαστικούς στόχους και λόγω της άμυνας της, η Λυών μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, το διπλό είναι σε απόδοση 1,44 στις στοιχηματικες εταιριες
Ντιζόν – Λυών @@ 2 σε απόδοση 1,44
Με κίνητρο Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ
Η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ, με τις δύο ομάδες να έχουν κίνητρο η γηπεδούχος την Ευρωπαϊκή έξοδο και η Βόλφσμπουργκ την παραμονή της στην κατηγορία.
Η Γκλάντμπαχ είναι στην όγδοη θέση με 40 βαθμούς, έξι μακριά από την έκτη θέση και θα δώσει μάχη για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο γήπεδο της, έχει ρεκόρ επτά νίκες και από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 22 υπέρ και 19 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Δεν είναι στα καλύτερα της, στα έξι τελευταία ματς, έχει κερδίσει μόνο την Χέρτα στη έδρα της, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, διασύρθει με 5-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο.
Η Βόλφσμπουργκ, ισοβαθμεί στους 30 βαθμούς μαζί με άλλες δύο ομάδες, είναι εκτός 16ης θέσης λόγω καλύτερης διαφορά τερμάτων και θα δώσει μάχη για την παραμονή της. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγόρια, τα μισά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 16 κατά. Έχει 18 στα 30 under 2,5 συνολικά και ένα παραπάνω εντός έδρας. Δύο ισοπαλίες και μία νίκη μετράει στα τελευταία ματς. Λευκή ισοπαλία ήρθε το ματς με την Αουγκσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα.
Προγνωστικά Παρασκευής Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ: Οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και θα γίνει μία σκληρή μάχη, η Βόλφσμπουργκ παλεύει όλα τα παιχνίδια της, κάνοντας μικρά σκορ, δεν περιμένω να ανοίξει το σκορ, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,95 στις στοιχηματικες εταιριες, μία απόδοση με αξία.
Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,95
Με το κίνητρο της Λα Κορούνια
Στην Λα Λίγκα η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Λεγκανές – Λα Κορούνια, με τη φιλοξενούμενη να καίγεται για βαθμούς και να έχει ισχυρό κίνητρο.
Η Λεγκανές έχει 39 βαθμούς απέχοντας 12 βαθμούς από την σημερινή αντίπαλο της και χρειάζεται λίγους ακόμα βαθμούς για να είναι απόλυτα σίγουρη και μαθηματικά. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με απολογισμό οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 14 κατά. Έχει περισσότερα under 2,5 και no goal, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Μόνο την Θέλτα έχει κερδίσει πρόσφατα, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Ελ Μαδριγαλ με 2-1.
Η Λα Κορούνια με 27 βαθμούς είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, δίνοντας αγώνα να ξεφύγει από τις θέσεις που θα την οδηγήσουν στην Σεγκούντα.  Διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 65 γκολ παθητικό, κάτι που την πληγώνει σημαντικά. Μακριά από το κοινό της, έχει ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες, με γκολ 14 υπέρ και 40 κατά. Αισθητά βελτιωμένη είναι τελευταία, μετράει δύο νίκες, με Μάλαγα και Αθλετικ Μπιλμπάο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε λευκή ισοπαλία από την Σεβίλλη.
Προγνωστικά Παρασκευής Λεγκάνες – Λα Κορούνια: Περιορισμένες οι δυνατότητες της Λεγκανές, το κίνητρο της Λα Κορούνια είναι ισχυρό και θα τα δώσει όλα για τους βαθμούς, το Χ2 είναι σε απόδοση 1,62 στις στοιχηματικες εταιριες
Λεγκανές – Λα Κορούνια @@ Χ2 σε απόδοση 1,62
Προγνωστικά Παρασκευής 20 Απριλίου 2018
Ντιζόν – Λυών @@ 2 σε απόδοση 1,44
Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,95
Λεγκανές – Λα Κορούνια @@ Χ2 σε απόδοση 1,62 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση