» » » » » » Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα


Καλημέρα σας, φουλ αγωνιστική δράση άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των περισσότερων πρωταθλημάτων. Πολλές θέσεις ακόμα είναι ανοικτές και αναμένονται πολλές σημαντικές μάχες σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα, λόγω του ότι δεν υπάρχει Σούπερ Λιγκ, θα ασχοληθώ με τέσσερα παιχνίδια στο στοιχημα, με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης, από τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα και θεσμούς. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ημιτελικός κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ
Στο Γουέμπλεϊ διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Τότεναμ, όπου θα κριθεί ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Το ματς είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι, στο τελικό θα συναντήσουν μία εκ των Τσέλσι ή Σαουθάμπτον.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για να βρεθεί στον ημιτελικό απέκλεισε κατά σειρά, Ντέρμπι, Γέοβιλ, Χάντερσφίλντ και Μπραϊτον, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα σε αυτά ματς. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πάνω από την σημερινή αντίπαλο της και είναι το πρώτο φαβορί να τερματίσει πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Μαζί με τη Σίτι διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 26 γκολ παθητικό, σε 34 παιχνίδια. Άφησε άμεσα πίσω της, την ήττα από την Γουέστ Μπρομ, αφού την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Μπόρνμουθ με 0-2.
Η Τότεναμ, στο θεσμό, έφτασε στον ημιτελικό, αφού απέκλεισε κατά σειρά τις Γουϊμπλεντον, Νιουπόρτ, Ροτσντεϊλ σε επαναληπτικό τα δύο τελευταία και την Σουόνσι στον προηγούμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα, είναι στην τέταρτη θέση, πέντε πάνω από την πέμπτη θέση και θα παλέψει για την έξοδο στο Champions League. Προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι και την ισοπαλία με την Μπραϊτον.
Στοιχημα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ: Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεται από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες τόσο φαβορί η Τότεναμ, δεν θα είναι εύκολο το ματς για καμιά ομάδα, λόγω απόδοσης θα πάω με την διπλή ευκαιρία 1Χ, που υπάρχει αξία, σε απόδοση 1,70 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ @@ 1Χ σε απόδοση 1,70
Με κίνητρο Γουέστ Μπρομ και Λίβερπουλ
Νωρίς το μεσημέρι για την Πρέμιερ Λιγκ η ουραγός Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Λίβερπουλ, η γηπεδούχος θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό και η Λίβερπουλ να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.
Η Γουέστ Μπρομ είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, απέχοντας εννιά βαθμούς από την σωτηρία, έχοντας μηδαμινές ελπίδες, ειδικά αν χάσει σήμερα. Έχει μόνο τέσσερις νίκες σε 34 ματς, έχοντας την χειρότερη επίθεση με 27 γκολ και μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές. Προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς, μετά τη ισοπαλία με την Σουόνσι, έκανε μεγάλο διπλό στο Μάντσεστερ επί της Γιουνάϊτεντ με τελικό σκορ 1-0.
Η Λίβερπουλ, είναι στην τρίτη θέση με 70 βαθμούς, επτά πάνω από την πέμπτη Τσέλσι και θέλει ακόμα κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσει το Champions League και να αφοσιωθεί στους ημιτελικούς του θεσμού. Εκτός έδρας έχει απολογισμό εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 37 υπέρ και 25 κατά. Συνολικά έχει 23 στα 34 over 2,5 και δέκα στα 17 εντός έδρας. Μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχει χάσει το τελευταίο δίμηνο, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε εύκολα της Μπόρνμουθ με τελικό σκορ 3-0.
Στοιχημα Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ: Αδύναμη ομάδα η Γουέστ Μπρομ με ελάχιστες ελπίδες παραμονής, η Λίβερπουλ είναι εξαιρετική ομάδα και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορεί σήμερα να κάνει το διπλό σε απόδοση 1,53 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες και να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη τετράδα.
Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ @@ 2 σε απόδοση 1,53
Με τέρματα στο Βίγκο
Για την 34η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον στο Βίγκο η Θέλτα υποδέχεται την Βαλένθια, σε ένα μάλλον αδιάφορο ματς και για τις δύο ομάδες.
Η Θέλτα είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, επτά πίσω από την έκτη θέση, που όμως πολλή δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει εκεί μέχρι τέλους. Στο γήπεδο της μετράει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 28 γκολ και δεχτεί 19 τέρματα. Συνολικά έχει 22 στα 33 over 2,5 με τα 20 να είναι με γκολ γκολ και επίσης δύο παραπάνω εντός έδρας. Μία νίκη μετράει στα πέντε τελευταία ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μία πολλή καλή εμφάνιση, μένοντας στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα, ισοφαρίζοντας δύο φορές κατά την διάρκεια του ματς.
Η Βαλένθια είναι στην τέταρτη θέση με 65 βαθμούς, δέκα πάνω από την πέμπτη θέση, οπότε κατά πάσα πιθανότητα να αγωνιστεί στο επόμενο Champions League. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 27 υπέρ και 20 κατά. Συνολικά έχει 20 στα 33 over 2,5 και γκολ γκολ, με 11 στα 16 γκολ γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ήττες, σταματώντας το αήττητο σερί της, με οχτώ νίκες σε εννιά ματς. Οι ήττες ήταν από Μπαρτσελόνα και Χετάφε με το ίδιο σκορ 2-1.
Στοιχημα Θέλτα – Βαλένθια: Μάλλον αδιάφορη αναμέτρηση, πολλή δύσκολα η Θέλτα θα φτάσει στην έκτη θέση, ενώ η Βαλένθια δεν μπορεί να χάσει την τέταρτη θέση, αναμένω ανοικτό ματς με πολλά γκολ και φάσεις, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Θέλτα – Βαλένθια @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80
Μονομαχία Champions League στο Ντόρτμουντ
Στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν Λεβερκούζεν σε μία μονομαχία για την εξασφάλιση μία θέσης στο επόμενο Champions League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 51 βαθμούς στην τρίτη θέση, με την Λεβερκούζεν να έχει το προβάδισμα στην διαφορά τερμάτων.
Η Ντορτμουντ μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 35 γκολ και δεχτεί 19 τέρματα. Έχει έξι παραπάνω over 2,5 και πέντε γκολ γκολ συνολικά. Το αήττητο σερί της, σταμάτησε, πριν από τρεις αγωνιστικές, στο Μόναχο, όπου ηττήθηκε με 6-0 από την Μπάγερν, στην συνέχεια επιβλήθηκε της Στουτγάρδη, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε από την Σάλκε με τελικό σκορ 2-0.
Η Λεβερκούζεν, εκτός έδρας μετράει επτά νίκες και από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 29 υπέρ και 21 κατά. Συνολικά έχει 18 στα 30 γκολ γκολ και 11 στα 15 εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες με Λειψία εκτός έδρας και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με το ίδιο σκορ, 4-1.
Στοιχημα Ντόρτμουντ – Μπάγερν Λεβερκούζεν: Σημαντικός αγώνας και για τις δύο αντίπαλες ομάδες, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό την έξοδο του στο Champions League, πολύ καλές επιθετικές γραμμές διαθέτουν και μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Ντόρτμουντ – Μπάγερν Λεβερκούζεν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Στοιχημα προγνωστικά Σαββάτου 21 Απριλίου 2018
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ @@ 1Χ σε απόδοση 1,70
Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ @@ 2 σε απόδοση 1,53
Θέλτα – Βαλένθια @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80
Ντόρτμουντ – Μπάγερν Λεβερκούζεν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση