» » » » » Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης


Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και Champions League, αφού είναι εβδομάδα ημιτελικών στους δύο Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σήμερα, πραγματοποιείται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, που θα παλέψουν για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Κιέβου. Χτες, η Λίβερπουλ, ήταν ανώτερη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ας δούμε τις προτάσεις στο στοιχημα Μπαγερν Μοναχου – Ρεαλ Μαδριτης, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ματσάρα στο Μόναχο
Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, στο ίσως πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτή την περίοδο, για τα ημιτελικά του θεσμού του Champions League. Όποια ομάδα, περάσει θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
Η Μπάγερν Μονάχου, συμμετείχε στον όμιλο που ήταν κούρσα για δύο, μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου οι δύο ομάδες είχαν από 15 βαθμούς, με τους Γάλλους να παίρνουν την πρώτη θέση, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Στην φάση των 16 είχε εύκολο έργο, απέναντι στην Μπεσίκτας, όπου την κέρδισε δύο φορές, 5-0 στην Γερμανία και 1-3 στην Τουρκία. Στην προημιτελική φάση απέκλεισε την Σεβίλλη, πιο δύσκολα από όσο ήταν αναμενόμενο, στην Σεβίλλη, στο πρώτο ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα με αυτογκολ και στο δεύτερο μέρος πήρε την νίκη-προβάδισμα με 1-2, χωρίς να είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της. Στην Γερμανία, οι δύο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία, σε ένα κάκιστο ποιοτικό ματς.
Στην Μπουντεσλίγκα έχει 25 νίκες σε 33 ματς και δικαίως κατακτά τον τίτλο, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, σκοράροντας τουλάχιστον τρία τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Πριν τρεις αγωνιστικές επιβλήθηκε με 6-0 της Ντόρτμουντ.
Εκτός από τον βασικό κίπερ Νόϊερ, εκτός είναι οι μέσοι Τολίσο, Κόμαν και Βιδάλ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έκανε καλά ματς στους ομίλους, μένοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από την Τότεναμ με 13 βαθμούς, σκοράροντας 17 γκολ και δεχόμενη επτά σε αυτά ματς. Στην φάση των 16, είχε δύσκολη κλήρωση, όπου βρέθηκε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο πρώτο ματς στην Μαδρίτη, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στις καθυστερήσεις του ημίχρονο ο Ρονάλντο έφερε το ματς στα ίσια, στο τελευταίο δεκάλεπτο, σκόραρε άλλα δύο γκολ με τον Ρονάλντο και Μαρσέλο, κάνοντας το τελικό 3-1. Στο Παρίσι, στον επαναληπτικό, επιβλήθηκε πάλι με σκορ 1-2, με γκολ των Ρονάλντο και Καζεμίρο, προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Έντινσον Καβάνι. Στην προημιτελική φάση είχε πιο δύσκολο έργο, απέναντι στην Γιουβέντους, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση στο Τορίνο, επιβλήθηκε με 0-3, πάλι με δύο του Ρονάλντο, στον επαναληπτικό στην Μαδρίτη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Ενώ το ματς όδευε προς παράταση, με πέναλτι ο Ρονάλντο, έκανε το 1-3, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Στην Πριμέρα Ντιβιζίον, είναι στην τρίτη θέση, κοντά όμως στην δεύτερη Ατλέτικο και στην τέταρτη Βαλένθια. Μία ήττα μετράει στο πρωτάθλημα, από μέσα Γενάρη και έπειτα, ενώ προέρχεται από δύο ισοπαλίες στα τρία πιο πρόσφατα ματς, με Ατλέτικο και Μπιλμπάο.
Μοναδικός απόντας για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο αμυντικός Νάτσο με 24 συμμετοχές και τρία γκολ.
Στοιχημα Μπαγερν Μοναχου – Ρεαλ Μαδριτης: Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στον θεσμό και διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και μπορεί να δούμε ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ και φάσεις, θα ρισκάρω με τον συνδυασμό over 2,5 και γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχημάτων
Στοιχημα Μπαγερν Μοναχου – Ρεαλ Μαδριτης @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,75

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση