» » » » Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ


Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται οι δύο πρώτοι ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ που θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Τα δύο ζευγάρια είναι Μαρσεϊγ – Σάλτσμπουργκ και Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, ας τα δούμε πιο αναλυτικά, μαζί με τις προβλέψεις στο παμε στοιχημα Europa League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Εκ των φαβορί Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης
Στον πρώτο ημιτελικό η Άρσεναλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι, όπου όποια ομάδα περάσει θα είναι το φαβορί για τον φετινό τίτλο του Europa League.
Η Άρσεναλ, πήρε εύκολα την πρώτη θέση στον όμιλο, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Στην φάση των 32, κληρώθηκε με τη αδύναμη Έστερσουντς, όπου την κέρδισε με 0-3, ενώ ηττήθηκε με 1-2 στην Αγγλία. Στην επόμενη φάση είχε πιο δύσκολη κλήρωση, όπου αντιμετώπισε την Μίλαν, ήταν όμως σοβαρή και πέρασε πάλι εύκολα με δύο νίκες. Στην προημιτελική φάση αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου κέρδισε με 4-1 στο πρώτο ματς και έμεινε ισόπαλη με 2-2 στον επαναληπτικό.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν κάνει καλό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην έκτη θέση, μακριά από την τέταρτη θέση και μόλις τέσσερις βαθμούς από την έβδομη Μπέρνλι. Η κατάκτηση του θεσμού, αποτελεί και μία διέξοδος να αγωνιστεί του χρόνου στο Champions League, διότι θα είναι πλήγμα για δύο σεζόν να μείνει εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο γήπεδο της, μετράει 14 νίκες σε 18 ματς πρωταθλήματος. Στα πέντε πρόσφατα, έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα από την Νιουκάστλ εκτός έδρας.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, υποβιβάστηκε στο Europa League, παίρνοντας την τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League. Στην φάση των 32 απέκλεισε την Κοπεγχάγη με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1. Στην επόμενη φάση, απέκλεισε την Λοκομοτίβ Μόσχας, εύκολα πάλι με δύο νίκες και συνολικό σκορ 8-1. Στην προημιτελική φάση, είχε πιο δύσκολη αποστολή, απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στο πρώτο ματς εκμεταλλεύτηκε τα κενά της αντιπάλους της και επιβλήθηκε με 2-0, στον επαναληπτικό όμως, στην Πορτογαλία, ηττήθηκε με 1- και χρειάστηκε μία επέμβαση του κίπερ της για να πάρει τελικά την πρόκριση στους ημιτελικούς.
Στην Λα Λίγκα είναι στην δεύτερη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών, από την συμπολίτισσα της Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα, έχει μία θέση στο επόμενο Champions League. Στο πρωτάθλημα, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 18 γκολ παθητικό σε 34 παιχνίδια. Δεν είναι στα καλύτερα της, δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία ματς, αρχικά ηττήθηκε με 3-0 από την Σοσιεδάδ και την Κυριακή, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Μπέτις στο γήπεδο της.
Παμε στοιχημα Europa League Άρσεναλ -Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα γίνει μία όμορφη μάχη, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές ομάδες με αρκετή εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναμένω η Ατλέτικο Μαδρίτης να παραταχθεί με την γνωστή της αμυντική τακτική της, έτσι περιμένω ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,73 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73
Πολλά γκολ στην Μασσαλία
Στην Γαλλία η Μαρσεϊγ υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ, για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League. Οι δύο ομάδες, είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον όμιλο, όπου οι Αυστριακοί, πήραν την πρώτη θέση και οι Μασσαλοί την δεύτερη θέση. Στην Γαλλία οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0, ενώ στην Αυστρία είχε επιβληθεί η Σάλτσμπουργκ με τελικό σκορ 1-0.
Στον όμιλο η Μαρσεϊγ, είχε μόλις οχτώ βαθμούς, χωρίς να έχει εκτός έδρας νίκη. Στην φάση των 32 απέκλεισε την Μπράγκα, κερδίζοντας με 3-0 στην έδρα της και χάνοντας με 1-0 στην Πορτογαλία. Στην επόμενη φάση, κληρώθηκε με Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου την κέρδισε δύο φορές, με συνολικό σκορ 5-2. Στους προημιτελικούς, είχε πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Λειψία, στην Γερμανία έχασε με 1-0, αλλά στον επαναληπτικό, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, όπου επιβλήθηκε με 5-2, ανατρέποντας το προβάδισμα της Λειψίας, παίρνοντας αυτή την πρόκριση.
Στην Γαλλίκή Λιγκ 1, ισοβαθμεί με την Λυών, στην τρίτη θέση, αλλά υστερεί στην διαφορά τερμάτων, έχει εξασφαλίσει μία Ευρωπαϊκή θέση, αλλά παλεύει για το επόμενο Champions League. Μία ήττα από την Λυών, μετράει στα έξι τελευταία ματς, ενώ προέρχεται από δύο νίκες, επί Τρουα και Λιλ στα πιο πρόσφατα ματς.
Η Σάλτσμπουργκ, ήταν αήττητη στον όμιλο και δίκαια πήρε την πρώτη θέση. Στην φάση των 32, απέκλεισε την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην Ισπανία, ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις του ματς, στην έδρα της, όμως επιβλήθηκε με 2-1. Στην φάση των 16, είχε δύσκολη κλήρωση με την Ντόρτμουντ, όμως επιβλήθηκε με 1-2 στη Γερμανία και σε συνδυασμό με το 0-0 της Αυστρίας πήρε μία μεγάλη πρόκριση. Στην προημιτελική φάση, είχε πάλι δύσκολο έργο απέναντι στην Λάτσιο, κάνοντας μία τεράστια ανατροπή, στο πρώτο ματς έχασε με 4-2, στον επαναληπτικό όμως, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση, σκοράροντας τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, να κάνει το 4-1 και να παίρνει μία ακόμα μεγάλη πρόκριση.
Στην Αυστριακή Μπουντεσλίγκα, είναι στην κορυφή με διαφορά 11 βαθμών και θα κατακτήσει τον τίτλο σχετικά εύκολα. Μόλις δύο φορές έχει ηττηθεί σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες, σκοράροντας εννιά τέρματα σε αυτά τα δύο ματς.
Παμε στοιχημα Europa League Μαρσεϊγ – Σάλτσμπουργκ: Μεγάλο ματς για τις δύο ομάδες, είναι ισχυρό κίνητρο να αγωνιστεί στον τελικό του Europa League και να διεκδικήσει τον τίτλο, οι δύο ομάδες, είναι αφελείς αμυντικά, ενώ επιθετικά είναι καλύτερες και σκοράρουν με ευκολία, αναμένω ανοικτό ματς με γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Μαρσεϊγ – Σάλτσμπουργκ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60
Παμε στοιχημα Europa League Πέμπτη 26 Απριλίου 2018
Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73

Μαρσεϊγ – Σάλτσμπουργκ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση