» » » » Ιταλοισπανική και Αγγλική μάχη στο Τσάμπιονς Λιγκ


Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του champions league και σήμερα ολοκληρώνονται οι άλλες αναμετρήσεις για αυτή την φάση. Σήμερα, έχουμε μία Αγγλική μονομαχία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και μία Ιταλοισπανική μάχη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρόμα, δύο αναμετρήσεις που μπορούν να μας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις. Ας δούμε τα προγνωστικά στο πάμε στοίχημα champions league, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Πολλά γκολ στο Λίβερπουλ
Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται για μία θέση στου ημιτελικούς του champions league, δύο ομάδες από την ίδια χώρα που γνωρίζονται πολύ καλά, μη μπορώντας να κρύψουν κάτι.
Η Λίβερπουλ στους ομίλους είχε εύκολο απέναντι σε Σεβίλλη, Σπάρτακ Μόσχας και Μάριμπορ, ήταν αήττητη με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, πήρε εύκολα την πρώτη θέση, σκοράροντας 23 γκολ και δεχόμενη μόλις έξι. Στην φάση των 16, κληρώθηκε με την Πόρτο, όπου πήρε εύκολα την πρόκριση, ήδη από το πρώτο ματς, όπου επιβλήθηκε με 0-5, στο δεύτερο παιχνίδι στην Αγγλία, δεν άλλαξε κάτι, με την λευκή ισοπαλία.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 66 βαθμούς, δύο πίσω από την Γιουνάϊτεντ και 18 ολόκληρους βαθμούς από την σημερινή αντίπαλο της. Στο πρωτάθλημα της, στην έδρα της παραμένει αήττητη. Στα πρόσφατα ματς, έχει ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και προέρχεται από δύο νίκες επί του Γουότφορντ και Κρίσταλ Παλας.
Η Μάντσεστερ Σίτι, στους ομίλους, έχασε μόνο μία φορά και με 15 βαθμούς πήρε εύκολα την πρώτη θέση. Στην επόμενη φάση, αντιμετώπισε την Βασιλεία, όπου στο πρώτο ματς επιβλήθηκε με 0-4, στον επαναληπτικό αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της και ηττήθηκε με 1-2, χωρίς να κινδυνεύσει η πρόκριση τελικά.
Στην Αγγλία, μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση απαιτείται για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας διαφορά από την δεύτερη θέση 16 πόντους. Σε 31 ματς, μετράει 27 νίκες και μόνο μία ήττα, σκοράροντας κατά βούληση και διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη αμυντική γραμμή με 21 γκολ παθητικό. Την τελευταία αγωνιστική πέρασε εύκολα από την Έβερτον με τελικό σκορ 1-3.
Πάμε στοίχημα champions league Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Θα γίνει μία σκληρή μάχη, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο και μεγάλο φαβορί, χωρίς να έχει γίνει το πρώτο ματς, οι δύο ομάδες σκοράρουν κατά βούληση, διαθέτουν εξαιρετικές επιθέσεις και μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ, το over 2,5, σε απόδοση 1,62 στις στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι @@ over 2,5 σε απόδοση 1,62
Θα πάρει προβάδισμα η Μπαρτσελόνα
Στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρόμα, επιθυμώντας να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική τετράδα του θεσμού του champions league.
Η Μπαρτσελόνα στον όμιλο ήταν αήττητη και δίκαια, πήρε την πρώτη θέση με 14 βαθμούς, πάνω από την Γιουβέντους, δεχόμενη σε αυτά τα έξι ματς, μόνο ένα τέρμα. Στην φάση των 16, είχε δύσκολη κλήρωση, αντιμετώπισε την Τσέλσι, όπου στο πρώτο ματς, έμεινε στο 1-1, όπου μάλιστα βρέθηκε πίσω σκορ σκορ, αλλά ο Μέσι έφερε το ματς στα ίσια, λίγο αργότερα. Στον επαναληπτικό, όμως, τα πράγματα, ήταν διαφορετικά, πήρε από την αρχή προβάδισμα και με το τελικό 3-0, πήρε εύκολα μία θέση στους οχτώ καλύτερους.
Στην Λα Λίγκα, παραμένει αήττητη και αν είναι σοβαρή, θα κατακτήσει εύκολα τον τίτλο, αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να την απειλήσει ουσιαστικά. Το Σάββατο, βρέθηκε με 2-0 πίσω στην Σεβίλλη, αλλά τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με δύο γκολ σε ένα λεπτό, κρατώντας το αήττητο της.
Η Ρόμα στον όμιλο, ισοβάθμησε με την Τσέλσι στους 11 βαθμούς, αλλά λόγω καλύτερης επίδοσης στα μεταξύ τους παιχνίδια πήρε την πρώτη θέση. Στην επόμενη φάση κληρώθηκε με την Σαχτάρ Ντόντσεκ, παίρνοντας την πρόκριση, χάρις στο εκτός έδρας γκολ, στο πρώτο ματς στην Ουκρανία, προηγήθηκε πρώτη, αλλά η Σαχτάρ κατάφερε να γυρίσει το ματς με τελικό σκορ 2-1. Στον επαναληπτικό στην έδρα της, πήρε την νίκη με 1-0 και τελικά την πρόκριση.
Στην Σέριε Α είναι στην τρίτη θέση, μακριά όμως από Νάπολι και Γιουβέντους, αλλά μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί και του χρόνου στο champions league. Μακριά από την έδρα της έχει ηττηθεί μόνο μια φορά, έχοντας εξαιρετική αμυντική επίδοση. Μετά από τρεις συνεχείς νίκες, την περασμένη αγωνιστική δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από την Μπολόνια, μένοντας στο 1-1.
Πάμε στοίχημα champions league Μπαρτελόνα – Ρόμα: Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο, η Ρομα, δεν θα πάρει ρίσκα, θα αμυνθεί χαμηλά για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, η Μπαρτσελόνα, από την άλλη δεν είναι σε φουλ φόρμα και έχει κάποια θεματάκια, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,20 στις στοιχηματικες εταιρειες
Μπαρτσελόνα – Ρόμα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,20
Πάμε στοίχημα champions league 04 Απριλίου 2018
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι @@ over 2,5 σε απόδοση 1,62
Μπαρτσελόνα – Ρόμα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,20

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση