» » » » » Τα αδιάφορα ματς και ο τελικός κυπέλλου Ιταλίας


Καλημέρα σας, πιο γεμάτο το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα με περισσότερες επιλογές στο στοιχημα, σε σχέση με την χθεσινή μέρα. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν παιχνίδια, αυτά είναι αδιάφορα βαθμολογικά και δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά με ασφάλεια. Η σημαντικότερη σημερινή αναμέτρηση είναι ο τελικός κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και Μίλαν, μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις σημερινές προτασεις στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Γιουβέντους και Μίλαν για το Κόππα Ιτάλια
Στην Ρώμη στο Ολίμπικο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού.
Η Γιουβέντους για να βρεθεί στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά την Τζένοα, Τορίνο και Αταλάντα μόνο με νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο γκολ σε αυτά τα τέσσερα ματς. Στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους, μετά τις γκέλες της Νάπολι, κατέκτησε τον τίτλο, αφού απομένουν δύο αγωνιστικές, έχει έξι διαφορά διαφορά και μεγάλη διαφορά τερμάτων, ενώ επίσης την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη Βερόνα. Έχει ηττηθεί μόνο τρεις φορές σε 36 ματς, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Τραυματίας είναι ο αμυντικός Κιελίνι.
Η Μίλαν, για να φτάσει στον τελικό, απέκλεισε τις Βερόνα, Ίντερ στην παράταση και Λάτσιο στα πέναλτι, αφού και οι δύο ημιτελικού έληξαν χωρίς τέρματα. Στο πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την έκτη θέση, την καταδιώκουν Αταλάντα και Φιορεντίνα, σε απόσταση δύο βαθμών και τις αντιμετωπίζει και τις δύο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Μετά από ένα αρνητικό σερί επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας Μπολόνια και Βερόνα εύκολα. Δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Στοιχημα Γιουβέντους – Μίλαν: Παραδοσιακός τελικός, ανάμεσα στις ιστορικότερες ομάδες της Ιταλίας, σίγουρα θέλουν τον τίτλο και θα τα δώσουν για την κατάκτηση. Αναμένω, ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, αμυντικά θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, θα δώσουν βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία και δεν θα πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Γιουβέντους – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,62
Αδιάφορη η Ρεάλ Μαδρίτης στην Σεβίλλη
Για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Σεβίλλη υποδέχεται την αδιάφορη Ρεάλ Μαδρίτης, επιθυμώντας να πάρει τους βαθμούς της νίκης και να προσπεράσει την Χετάφε στην έβδομη θέση, μία θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η Σεβίλλη έχει 51 βαθμούς, έναν πίσω από την Χετάφε, που έχει ένα ματς περισσότερο όμως και οπότε μπορεί να την προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα. Στο γήπεδο της είναι καλύτερη, με εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 27 γκολ και δεχτεί 20 τέρματα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, πηγαίνει στην Μπέτις και υποδέχεται την Αλαβές. Μετά από σερί επτά αγώνων, χωρίς νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να επιβληθεί της Σοσιεδάδ με τελικό σκορ 1-0.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει ιδιαίτερους στόχους, κυνηγά την Ατλέτικο Μαδρίτης στην δεύτερη θέση, που αυτή την στιγμή είναι τρεις πόντους πίσω και με νίκη για πιάσει την δεύτερη θέση, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία. Δύο ήττες μετράει σε 17 εκτός έδρα ματς. Μία ήττα έχει το νέο έτος και προέρχεται από δύο ισοπαλίες στα τρία πρόσφατα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, έγινε το Ελ Κλάσικο στην Βαρκελώνη, όπου πήρε την ισοπαλία με 2-2, ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές με Ρονάλντο και Μπέϊλ.
Στοιχημα Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης: Ίσως η Σεβίλλη έχει μεγαλύτερο κίνητρο αλλά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν μπορεί να την εμπιστευτείς, η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται ανοικτά, σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, αναμένω ματς με πολλά γκολ εκατέρωθεν, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματων
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,55
Σε φόρμα και κίνητρο η Τσέλσι
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι υποδέχεται την Χάντερσφίλντ, με τις δύο ομάδες να είναι στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν διαφορετικούς στόχους.
Η Τσέλσι, διεκδικεί την έξοδο στο επόμενο Champions League, αυτή την στιγμή είναι δύο βαθμούς πίσω από την Τότεναμ και τρεις από την Λίβερπουλ, η οποία έχει ένα ματς περισσότερο. Μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 29 υπέρ και 15 κατά. Τέσσερα παραπάνω over 2,5 έχει συνολικά και δύο εντός έδρας. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ, αποκτώντας επιπλέον ελπίδες για την πρώτη τετράδα.
Η Χάντερσφίλντ είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τρεις βαθμούς διαφορά και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Άρσεναλ. Εκτός έδρας, είναι κάκιστη με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 11 ήττες, με γκολ 11 υπέρ και 32 κατά. Συνολικά έχει 22 στα 36 under 2,5 και 11 στα 18 εκτός έδρας. Μία νίκη έχει στα οχτώ τελευταία ματς, ενώ προηγούμενη αγωνιστική πήρε την λευκή ισοπαλία στο Μάντσεστερ από την πρωταθλήτρια Σίτι.
Στοιχημα Τσέλσι – Χάντερσφλίντ: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και φόρμας, η έδρα έχει τον πρώτο λόγο και δεν βλέπω να μπορέσει να αντισταθεί η φιλοξενούμενη, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,35 στις εταιριες στοιχηματων
Τσέλσι – Χάντερσφίλντ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,35
Σημερινα προγνωστικα στοιχημα 09 Μαϊου 2018
Γιουβέντους – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,62
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,55
Τσέλσι – Χάντερσφίλντ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,35

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση