» » Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα


Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι ημιτελικοί του Champions League και Europa League και προέκυψαν τα δύο ζευγάρια των τελικών των δύο Ευρωπαϊκών θεσμών. Σήμερα, ξεκινούν οι εγχώριες διοργανώσεις που ενώ παίζονται οι τελευταίες αγωνιστικές, υπάρχουν πολλές ανοικτές θέσεις και το κίνητρο των ομάδων κυριαρχούν. Ας δούμε τα σημερινα προγνωστικα της Παρασκευής, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Διαφορετικούς στόχους για Μπράϊτον και Γιουνάϊτεντ
Η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με την αναμέτρηση Μπραϊτον – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους.
Η Μπραϊτον είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη  και χρειάζεται λίγους ακόμα βαθμούς για να είναι σίγουρη και μαθηματικά. Στην έδρα της έχει απολογισμό έξι νίκες, οχτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 23 γκολ και δεχτεί 25 τέρματα. Συνολικά έχει 24 στα 35 under 2,5 και δύο παραπάνω εντός έδρας. Δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία ματς, ενώ προέρχεται από δύο ισοπαλίες με Τότεναμ και Μπέρνλι. Στα δύο τελευταία ματς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι στην δεύτερη θέση με 77 βαθμούς, πέντε πάνω από την Λίβερπουλ, που έχει ένα ματς περισσότερο, οπότε δεν κινδυνεύει. Μόλις 27 σε 35 ματς έχει δεχτεί μέχρι τώρα, για αυτό το λόγο έχει περισσότερα no goal. Μία ήττα μετράει στα τελευταία ματς. Προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες με 2-1, επί Τότεναμ και Άρσεναλ.
Σημερινα προγνωστικα Μπραϊτον – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Η γηπεδούχος Μπραϊτον έχει δύσκολο πρόγραμμα και δεν πρέπει να αισθάνεται άνετη, ακόμα και ο βαθμός σήμερα θα είναι σημαντικός, αναμένω κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις εταιρειες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0& γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Μπραϊτον – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Αδιάφορο ματς στο Αμιάν
Στην Γαλλική Λιγκ 1 η Αμιάν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η Αμιάν έχει 41 βαθμούς και απέχει εννιά βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν πολύ δύσκολα θα έχει θέματα παραμονής. Στο γήπεδο της, μετράει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 22 υπέρ και 17 κατά. Συνολικά έχει 25 στα 35 under 2,5 με τα 24 να είναι με no goal. Μόνο από την Λυών έχει ηττηθεί στα πιο πρόσφατα, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την λευκή ισοπαλία από την Μονακό, δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει κατακτήσει εδώ και καιρό τον τίτλο στην Γαλλία, έχοντας αυτή την στιγμή 19 πόντους διαφορά από την δεύτερη θέση. Έχει χάσει μόλις δύο φορές σε 35 ματς πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει σε αυτά συνολικά 106 τέρματα. Συνολικά έχει 26 στα 35 over 2,5.
Σημερινα προγνωστικα Αμιάν – Παρι Σεν Ζερμέν: Έναν βαθμό θέλει η Αμιάν σε τρία ματς για να είναι σίγουρη, η Παρί είναι ήδη πρωταθλήτρια, αναμένω ένα ανοικτό ματς, το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιρειες στοιχηματων
Αμιάν – Παρι Σεν Ζερμέν @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,40
Πολλά γκολ στο Σοσιεδάδ – Σεβίλλη
Η 36η αγωνιστική στην Λα Λίγκα ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Σοσιεδαδ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την έβδομη θέση που δίνει θέση στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Σεβίλλη έχει 48 βαθμούς, έναν πίσω από την έβδομη θέση, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, επομένως είναι όλα στο χέρι της, να πάρει τις νίκες που πρέπει. Στο γήπεδο της, έχει οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 26 υπέρ και 20 κατά. Η Σεβίλλη δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 αγώνες  ενώ έχει σερί 4 εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη. Συνολικά έχει λίγα παραπάνω over 2,5.
Η Σοσιεδάδ είναι στην μέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, απέχοντας τρεις πόντους από την έβδομη θέση που την κατέχει η Χετάφε. Στην έδρα της έχει ρεκόρ εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας πετύχει 44 γκολ και δεχτεί 27 τέρματα. Συνολικά έχει 25 στα 35 over 2,5 με τα 21 να είναι με γκολ γκολ. Μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς, δείχνοντας να έχει καλύτερη φόρμα από την αντίπαλο της.
Σημερινα προγνωστικα Σεβίλλη – Σοσιεδαδ: Οι δύο ομάδες διεκδικούν την θέση του Γιουρόπα Λιγκ, θα τα δώσουν για τους βαθμούς της νίκης, σκοράρουν με ευκολία και μπορεί να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ από τις δύο πλευρές, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιρειες στοιχηματων
Σεβίλλη – Σοσιεδάδ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Σημερινα προγνωστικα Παρασκευής 04 Μαϊου 2018
Μπραϊτον – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Αμιάν – Παρι Σεν Ζερμέν @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,40
Σεβίλλη – Σοσιεδάδ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση