» » » » » Δυνατές μονομαχίες για πρόκριση στο Μουντιάλ 2018


Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι αναμετρήσεις του Μουντιάλ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και γίνονται πολλές μάχες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σήμερα, ολοκληρώνεται ο τέταρτος όμιλος με την αναμέτρηση Νιγηρία – Ισλανδία, ενώ γίνονται τα δύο ματς του πέμπτου ομίλου, με την Βραζιλία να αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, ενώ η Σερβία την Ελβετία. Πάμε απευθείας να δούμε τις προβλεψεις στοιχηματος Μουντιαλ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Χωρίς περιθώρια η Βραζιλία
Για τον πέμπτο όμιλο η Βραζιλία κοντράρεται με την Κόστα Ρίκα, θέλοντας μόνο την νίκη για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Μέχρι τώρα, η Σερβία έχει τρεις βαθμούς, από έναν Βραζιλία και Ελβετία, ενώ μηδέν Κόστα Ρίκα.
Στην πρεμιέρα η Βραζιλία, παρότι προηγήθηκε δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Ελβετίας, μένοντας στο 1-1. Προηγήθηκε με ένα υπέροχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Κουτίνιο στο 20λεπτό, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Ζούμπερ με κεφαλία μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Ελβετία στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού οι Βραζιλιάνοι ήταν φλυάροι στον αγωνιστικό χώρο.Ενώ η κατοχή ήταν περίπου μοιρασμένη η Βραζιλία έκανε 21 τελικές για γκολ, αλλά μόνο πέντε προς την εστία.
Από την άλλη η Κόστα Ρίκα, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, έχασε από την Σερβία με απευθείας φάουλ του Κολάροφ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, με την Κόστα Ρίκα να είναι συμπαγής αμυντικά και να μην δυσκολεύεται να κρατήσει τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους. Σχεδόν μοιρασμένα τα στατιστικά των δύο ομάδων, εμ ίδιες τελικές προσπάθειες για γκολ, σχεδόν ίδια κατοχή και ίδια κόρνερ.
Προβλεψεις στοιχηματος Μουντιαλ Βραζιλία – Κόστα Ρίκα: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά απαιτείται οι Βραζιλιάνοι να είναι σοβαρή και να αποδείξουν στο γήπεδο ότι είναι φαβορί. Η Κόστα Ρίκα, θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και με την άμυνα της να πάρει αποτέλεσμα. Δίνω πάνω από 50% στο under 2,5, επομένως σε αποδόσεις πάνω από 2,00 στις εταιρειες στοιχηματων, έχει αξία. Η Βραζιλία έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, έτσι ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5, μπορεί να μπει στα δελτία μας, με απόδοση 1,83 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα @@ under 2,5 σε απόδοση 2,02
Όλα ανοικτά στο Σερβία – Ελβετία
Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου, η Σερβία αντιμετωπίζει την Ελβετία και με βαθμό ή βαθμούς θα κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η Σερβία δεν ήταν πολύ καλύτερη από την Κόστα Ρίκα, βρήκε γκολ από ένα στημένο να σκοράρει και τελικά να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Στο 57′ ο Κολάροφ ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και με το αριστερό έστειλε την… οβίδα του στη γωνία του Νάβας, ο οποίος παρότι έπεσε δεν μπορούσε να το βγάλει. Μετά το γκολ, η Κόστα Ρίκα, ανέβηκε αγωνιστικά, κάτι που βοήθησαν οι αλλαγές, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την Σερβία.
Η Ελβετία, κατάφερε να πάρει βαθμό από την Βραζιλία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σκόραρε, με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Πίσω από την μπάλα, ήταν πολύ καλή, χάλασε την ανάπτυξη της Βραζιλίας, ενώ ήταν σκληρή στα μαρκαρίσματα της, είναι ενδεικτικό ότι ο Νεϊμαρ κέρδισε δέκα φάουλ. Έκανε μόλις έξι τελικές για γκολ, με δύο να είναι στην εστία, ενώ κέρδισε μόλις δύο κόρνερ.
Προβλεψεις στοιχηματος Μουντιαλ Σερβία – Ελβετία: Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, ειδικά για την Ελβετία, που αν χάσει δεν θα έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Οι δύο ομάδες είναι πολύ σκληρές ομάδες, με αμυντική προσήλωση, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιρειες στοιχηματων. Πολύ τύχη έχει η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1,85.
Σερβία – Ελβετία @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,45
Με φόντο την πρόκριση Νιγηρία – Ισλανδία
Για τον τέταρτο όμιλο η Νιγηρία κοντράρεται με την Ισλανδία, και μετά την ήττα της Αργεντινής χτες, οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έξι βαθμούς έχει η Κροατία, από έναν Αργεντινή και Ισλανδία, ενώ μηδέν έχει η Νιγηρία. Όποια ομάδα, κερδίσει σήμερα, θα αποκτήσει επιπλέον ελπίδες πρόκρισης, αφού σε έναν αγώνα, όλα παίζονται, ειδικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αργεντινή.
Η Νιγηρία ήταν χειρότερη από την Κροατία, αλλά χρειάστηκε η τύχη να χάσει. Ένα αυτογκόλ του Ογκενεκάρο Ετέμπο και ένα ανόητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, έδωσε την νίκη με 2-0 στην Κροατία. Παρότι η κατοχή ήταν σχεδόν μοιρασμένη, η Νιγηρία δεν έχει κάποια ουσιαστική τελική προσπάθεια για γκολ, η Κροατία ήταν ποιοτικότερη και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο.
Η Ισλανδία, πήρε τον πρώτο της βαθμό και πέτυχε τον πρώτο της γκολ σε Μουντιάλ, απέναντι στην Αργεντινή, με νίκη σήμερα θα αποκτήσει επιπλέον ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Κατάφερε, να φέρει στα ίσια το ματς, άμεσα με τον Φινμπόγκασον, να ισοφαρίζει το γκολ του Αγκουέρο. Ήταν συνεχώς πίσω από την μπάλα, έχοντας αμυντική προσήλωση συνεχώς, για αυτό το λόγο είχε μόνο 22% κατοχή μπάλας. Επίσης, ήταν τυχερή με τον κίπερ Χάνες Θορ Χάλντορσον, να αποκρούει πέναλτι του Λιονέλ Μέσσι.
Προβλεψεις στοιχηματος Μουντιαλ Νιγηρία – Ισλανδία: Άλλο ένα σημαντικό ματς για σήμερα, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό την υπόθεση πρόκριση. Αναμένω το γνωστό παιχνίδι αμυντικό παιχνίδι της Ισλανδίας, ενώ από την Νιγηρία το άναρχο και ανούσιο, δεν βλέπω να ανοίγει το σκορ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις εταιρειες στοιχηματων. Πολύ πιθανό το Χ στο ημίχρονο με απόδοση 1,85 στην ίδια νόμιμη εταιρία.
Νιγηρία – Ισλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Προβλεψεις στοιχηματος Μουντιαλ Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα @@ under 2,5 σε απόδοση 2,02
Σερβία – Ελβετία @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,45
Νιγηρία – Ισλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση