» » » » » Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σήμερα, διεξάγονται τα δύο ματς του τρίτου ομίλου, τα Δανία – Αυστραλία και Γαλλία – Περού και ένα από τον τέταρτο όμιλο υπάρχει η σημαντική αναμέτρηση Αργεντινή – Κροατία, που μπορεί να κρίνει πολλά στη συνέχεια. Μην χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τις προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Μουντιάλ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Χωρίς περιθώρια η Αργεντινή
Για τον τέταρτο όμιλο η Αργεντινή κοντράρεται με την Κροατία που έχει αυτή την στιγμή το προβάδισμα για την πρώτη θέση, με την νίκη που έκανε στην πρεμιέρα του ομίλου. Τρεις βαθμούς έχει η Κροατία, από ένα Αργεντινή και Ισλανδία και κανέναν η Νιγηρία. Αν δεν κερδίσει η Αργεντινή, ίσως να έχει σημαντικό θέμα πρόκρισης.
Στην πρεμιέρα η Αργεντινή δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Ισλανδίας, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό και πέτυχε το πρώτο γκολ σε παγκόσμιο κύπελλο. Η Αργεντινή, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τέρμα του Σέρχιο Αγκουέρο. Αυτό κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά, αφού ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν μοιραίος για την ομάδα του, αφού στο 62΄λεπτό αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μάξι Μέσα. Η Αργεντινή είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο με 78% κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την κατοχή σε γκολ και τελικά σε νίκη. Έκανε 27 τελικές για γκολ, αλλά μόνο οι επτά ήταν προς το τέρμα. Κέρδισε 10 κόρνερ, έναντι δύο της Ισλανδίας.
Από την άλλη η Κροατία ήταν καλύτερη και πιο τυχερή από την Νιγηρία, κερδίζοντας με 2-0. Άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ογκενεκάρο Ετέμπο στο 32΄λεπτό και έκανε το τελικό 2-0 με ανόητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Οι Κροάτες ήταν πιο επιθετικοί, έχασαν μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες σε σχέση με τους Νιγηριανούς, οι οποίοι είχαν δύο παραπάνω τελικές προσπάθειες για γκολ και σχεδόν ίδια κατοχή μπάλας.
Πάμε στοίχημα Μουντιάλ Αργεντινή – Κροατία: Σημαντικότατος αγώνας, ειδικά για την Αργεντινή που αν χάσει θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Σαμπαόλι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οι δύο ομάδες είναι σταθερές αμυντικά και δεν βλέπω να ανοίγει το σκορ, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Τύχη έχει και η ισοπαλία στο ημίχρονο με απόδοση 2,02.
Αργεντινή – Κροατία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65
Γκολ εκατέρωθεν στο Γαλλία – Περού
Για τον τρίτο όμιλο η Γαλλία αντιμετωπίζει το Περού, που καίγεται για βαθμούς, μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Στον όμιλο από τρεις βαθμούς έχουν Γαλλία και Δανία, ενώ μηδέν Αυστραλία και Περού.
Η Γαλλία στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή με τους Αυστραλούς, είχε μονοδιάστατη ανάπτυξη και η μαχητικότητα των αντιπάλων τους, τους δυσκόλεψε αρκετά. Το παιχνίδι το έκρινε το VAR, με δύο πέναλτι και ένα Goal-line technology. Στο 58′ η Γαλλία κέρδισε πέναλτι με την βοήθεια VAR, το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα ο επιθετικός Γκριεζμάν,  τέσσερα λεπτά αργότερα η Αυστραλία έφερε το ματς στα ίσια πάλι με πέναλτι του Γέντινακ. Τελικά η νίκη είχε στο τελευταίο δεκάλεπτο με γκολ του Πογκμπά που και πάλι χρειάστηκε η βοήθεια της τεχνολογίας για να εξακριβωθεί αν πέρασε η μπάλα όλη την γραμμή. Η Γαλλία δεν είχε μεγάλη κατοχή, αλλά είχε διπλάσιες τελικές, 12 τον αριθμό, με τις πέντε να είναι στην αντίπαλη εστία.
Το Περού από την άλλη ήταν άτυχη και τελικά ηττήθηκε από την Δανία με 0-1. Ήταν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό κίπερ Σμάϊχελ, που απέτρεψε πολλές φορές να δεχτεί κάποιο τέρμα. Μάλιστα το Περού στο πρώτο μέρος, κέρδισε πέναλτι, με το VAR, αλλά ο Κουέβα εκτέλεσε ένα τραγικό πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ψηλά έξω.  Στο 59ο λεπτό οι Δανοί βρήκαν το γκολ. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Έρικσεν και ξεπέταγμα του Πόουλσεν όπου με πλασέ σκόραρε για το 1-0 σε μία φάση που φάνηκε λίγο οριακή και πως μπορεί ο Πόουλσεν να ξεκίνησε λίγο πιο μπροστά από την αμυντική γραμμή. Το Περού έκανε 17 τελικές για γκολ, με τις έξι να είναι προς το τέρμα.
Πάμε στοίχημα Γαλλία – Περού: Το Περού, καίγεται για βαθμό ή βαθμούς, οι δύο ομάδες χρειάζεται να είναι επιφυλακτικές, αλλά όχι μονότονα αμυντικές. Διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και αναμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,05 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες. Αν κάποια ομάδα έχει το προβάδισμα για την νίκη, αυτή είναι η Γαλλία.
Γαλλία – Περού @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Σκληρό ματς το Δανία – Αυστραλία
Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου κοντράρονται Δανία και Αυστραλία, με την πρώτη, αν κερδίσει να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Όπως ανέφερα, παραπάνω, οι Αυστραλοί ήταν πολύ μαχητικοί και κοίταξαν στα μάτια τους Γάλλους. Ισοφάρισαν προσωρινά, αλλά ηττήθηκαν τελικά από ένα τέρμα του Πογκμπά, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να παίρνει ύψος. Δεν έκαναν πολλές τελικές για γκολ, ήταν όμως αμυντικά προσηλωμένοι, κερδίζοντας μόνο ένα κόρνερ στο ματς. Αν ηττηθούν και σήμερα, θα έχουν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.
Από την άλλη η Δανία ήταν τυχερή και είχε τον Σμαϊχελ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Το Περού τις έκανες πολλές ευκαιρίες και ίσως δεν άξιζε να χάσει. Έκανε πολλά φάουλ, συνολικά 18, έναντι δέκα του Περού. Ο Σμάιχελ έδειξε έτσι πως συνεχίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τον πατέρα του. Γενικά είχε αρκετές καίριες αποκρούσεις κυρίως στο 2ο μέρος.
Πάμε στοίχημα Μουντιάλ Δανία – Αυστραλία: Οι δύο ομάδες έδειξαν στο πρώτο ματς, ότι έχουν πολλές αδυναμίες, αλλά πάντα θα είναι μαχητικές και δεν χάνουν εύκολα και με μεγάλα σκορ. Αναμένω ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι σε απόδοση λίγο κάτω από 2,00 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.
Δανία – Αυστραλία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Πάμε στοίχημα Μουντιάλ Πέμπτη 20 Ιουνίου 2018
Αργεντινή – Κροατία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65
Γαλλία – Περού @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Δανία – Αυστραλία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση