Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και αρχίζει η κατάσταση να ξεκαθαρίζει για τις πρώτες θέσεις των ομίλων. Σήμερα υπάρχει στο πρόγραμμα ένα ματς από τον έβδομο όμιλο και δύο από τον όγδοο και τελευταίο όμιλο, που γίνεται πραγματική μάχη και πριν τα σημερινά είναι ακόμα όλα ανοικτά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Αγγλία – Παναμάς, Πολωνία – Κολομβία και Ιαπωνία – Σενεγάλη. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιαλ παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μπορεί το αποτέλεσμα η Σενεγάλη
Για τον όγδοο όμιλο η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Σενεγάλη, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς, έχοντας προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ίσως ο βαθμός της ισοπαλίας να είναι ιδανικός και για τους δύο αντιπάλους.
Η Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε το ότι μόλις στο τρίτο λεπτό στο ματς με την Κολομβία κέρδισε πέναλτι και αποβολή και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη. Ο Κάρλος Σάντσες με μία απερίσκεπτη ενέργεια σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Έτσι, ο Καγκάβα που ανέλαβε την εκτέλεση (6′) σημάδεψε σωστά και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η Ιαπωνία με παίκτη παραπάνω είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά παρά την πίεση, οι Ιάπωνες δέχθηκαν την ισοφάριση. Ο Κιντέρο στο 38′ ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ από εξαιρετική θέση και με έναν πανέξυπνο τρόπο πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και την έστειλε στην αριστερή γωνία του Καβασίμα κάνοντας το  1-1. Στο 73′ μετά από κόρνερ, ο Οσάκο νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς και με κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Οσπίνα γράφοντας το 2-1 για τους Ιάπωνες. Η Ιαπωνία είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.
Η Σενεγάλη με δύο γκολ από ατυχία και λάθη της άμυνας της Πολωνίας πήραν την νίκη με σκορ 2-1. Τα “λιοντάρια από την Τεράνγκα” επικράτησαν με 2-1 χάρη στο αυτογκόλ του Τιάγκο Σιόνεκ και το γκολ του Εμπάιγ Νιανγκ από γκάφα του Γκζέγκοζ Κριχόβιακ και παρά τη μείωση του Πολωνού μέσου στο τέλος, η νίκη δεν άλλαξε χέρια. Οι Σενεγαλέζοι κρατούσαν με άνεση τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία και δεν δέχτηκαν ουσιαστική πίεση.
Μουντιαλ παμε στοιχημα Ιαπωνία – Σενεγάλη: Σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, όποια κερδίσει θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Μου αρέσει πολύ η Σενεγάλη και θα της δώσω προβάδισμα νίκης, το διπλό είναι σε απόδοση 2,25 στις εταιριες στοιχημα, ενώ σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,53. Επιπλέον, δεν πιστεύω ότι θα πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, έτσι τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στην ίδια νόμιμη εταιρία.
Ιαπωνία – Σενεγάλη @@ 2 σε απόδοση 2,25
Χωρίς περιθώρια Πολωνία και Κολομβία
Στο άλλο ματς του ομίλου η Πολωνία κοντράρεται με την Κολομβία, με τις δύο ομάδες να έχουν από μηδέν βαθμούς και να μην έχουν κανένα περιθώριο για ήττα σήμερα.
Η Πολώνια με ένα αυτογκόλ και ένα τραγικό λάθος βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω από την Σενεγάλη. Παρά την αλλαγή στον σχηματισμό στο δεύτερο ημίχρονο και την βελτίωση της στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1. Είχε λίγο πάνω από 60% κατοχή μπάλας, πραγματοποιώντας 11 τελικές για γκολ, με τις τέσσερις να είναι προς την εστία.
Η Κολομβία έμεινε με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, με την Ιαπωνία. Ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, αφού η Ιαπωνία βρήκε το δεύτερο γκολ της νίκης. Πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Είχε μικρή κατοχή, με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να δείξει τι μπορεί να κάνει.
Μουντιαλ παμε στοιχημα Πολωνία – Κολομβία: Οι δύο ομάδες, καίγονται για βαθμούς, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν σημαντικό θέμα. Αναμένω να είναι βελτιωμένες, σε σχέση με την πρεμιέρα και θα τα δώσουν όλα, τα πάντα είναι ανοικτά και δύσκολα βγαίνουν αξιόπιστες προβλέψεις, περιμένω να είναι επιθετικές και έτσι θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχημα
Πολωνία – Κολομβία @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Νίκη πρόκρισης για την Αγγλία
Για τον έβδομο όμιλο η Αγγλία αντιμετωπίζει τον Παναμά και με νίκη θα βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Μετά την χθεσινή νίκη του Βελγίου που έφτασε στους έξι βαθμούς, με νίκη η Αγγλία θα φτάσει και αυτή στους έξι βαθμούς και θα κριθεί η πρώτη θέση, στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Στην πρεμιέρα η Αγγλία χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να κερδίσει την αξιόμαχη Τυνησία με τελικό σκορ 1-2. Προηγήθηκε νωρίς με τον Χάρι Κεϊν, αλλά η Τυνησία με πέναλτι στο 33′ λεπτό έφερε το ματς στα ίσια. Η λύτρωση τελικά ήρθε πάλι από τον Κεϊν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Αγγλία είχε κατοχή λίγο πάνω από 60%, ενώ έκανε 18 τελικές για γκολ, με τις οχτώ να είναι προς την εστία.
Από την άλλη ο Παναμάς, άντεξε μόνο ένα ημίχρονο, απέναντι στο ποιοτικό ημίχρονο. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στις αρχές του δεύτερου μέρους, έπειτα το Βέλγιο δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει άλλα δύο τέρματα με τον Λουκάκου και να πάρει μία εύκολη νίκη. Αδύναμη ο πρωτάρης Παναμάς, χωρίς να έχει την ποιότητα να κοιτάξει στα μάτια μεγάλες ομάδες με ποιότητα.
Μουντιαλ παμε στοιχημα Αγγλία – Παναμάς: Υπάρχει σημαντική διαφορά, η Αγγλία αν είναι σοβαρή θα πάρει την νίκη, έχει την ποιότητα. Μικρή απόδοση για τον άσσο, έτσι αν τον συνδυάσουμε με το over 2,5 η απόδοση γίνεται 1,95 στις εταιριες στοιχημα. Σε φουλ φόρμα ο Χάρι Κεϊν, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, είναι σε απόδοση 1,60, ενώ να σκοράρει πρώτος σε απόδοση 2,85.
Αγγλία – Παναμάς @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,95
Μουντιαλ παμε στοιχημα Κυριακής Ιουνίου 2018
Ιαπωνία – Σενεγάλη @@ 2 σε απόδοση 2,25
Πολωνία – Κολομβία @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Αγγλία – Παναμάς @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,95

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση