» »Unlabelled » Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία

Καλημέρα σας, αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου για το έτος 2018. Η Γαλλία χτες, απέκλεισε το Βέλγιο και έκλεισε το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ. Σήμερα, κοντράρονται Κροατία και Αγγλία, για την δεύτερη θέση του τελικού. Οι δύο χώρες, κινούνται στους ρυθμούς του ημιτελικού και υπάρχει μεγάλη προσμονή. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Κροατια – Αγγλια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ξεσηκωμός σε Κροατία και Αγγλία
Κροατία και Αγγλία επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης και σήμερα θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Ειδικά στην Αγγλία υπάρχει ξεσηκωμός και αναμένονται στην Ρωσία, περίπου 10.000 θεατές.
Η Κροατία προκρίθηκε ως πρώτη από τον τέταρτο όμιλο, κάνοντας τρεις νίκες, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Αργεντινή. Σκόραρε επτά γκολ και δέχτηκε μόλις ένα. Κέρδισε 2-0 την Νιγηρία, 0-3 την Αργεντινή και 1-2 την Ισλανδία.
Στην φάση των 16 αντιμετώπισε την Δανία, όπου προκρίθηκε στα πέναλτι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά τρία λεπτά, μετά ο Μάντζουκιτς έφερε το ματς στα ίσια, κάτι που δεν άλλαξε, μέχρι την λήξη. Ούτε στην παράταση άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες, οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου η Κροατία με 3-2, προκρίθηκε στα προημιτελικά.
Στην φάση των 8, αντιμετώπισε την διοργανώτρια Ρωσία, όπου πάλι προκρίθηκε στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια και η παράταση, έληξαν με 1-1, έτσι στα πέναλτι με σκορ 3-4 πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού. Σημαντική απουσία για την Κροατία, μιας και ο ακραίος μπακ Σίμε Βρσάλκο τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χάσει τον ημιτελικό.
Η Αγγλία, ήρθε δεύτερη στον έβδομο όμιλο, πίσω από το Βέλγιο, από το οποίο ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Νωρίτερα, είχε κερδίσει εύκολα τον Παναμά και στις καθυστερήσεις την Τυνησία. Στον όμιλο πέτυχε οχτώ γκολ και δέχτηκε τρία γκολ.
Στην επόμενη φάση, βρέθηκε στον δρόμο της η Κολομβία, προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κεϊν, αλλά στις καθυστερήσεις η Κολομβία, με γκολ του Μινά, έστειλε το ματς στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο, δεν άλλαξε τίποτα, στα πέναλτι η Αγγλία με σκορ 3-4, πήρε την πρόκριση, μετά από χρόνια σε μία τέτοια διαδικασία.
Στην προημιτελική φάση, ήταν τυχερή και έπεσε πάνω στην Σουηδία, ήταν πολύ καλύτερη και πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση με τελικό σκορ 2-0, σκοράροντας με τον Μαγκουαϊρ και τον Ντελέ Άλι.
Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του μέσου του Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, που αντιμετώπιζε ένα μυικό πρόβλημα, γυμνάστηκε όμως κανονικά και θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του.
Προγνωστικα Κροατια – Αγγλια: Η Αγγλία έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν θα είναι μία εύκολη πρόκριση για καμία από τις δύο ομάδες. Η Αγγλία έχει μεγάλη θέληση και θα τα δώσει όλα. Η Κροατία δεν έχει σταθερότητα, προκρίθηκε οριακά σε δύο γύρους στην ρουλέτα των πέναλτι. Η πρόκριση, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα γίνει πολύ κλειστό ματς και έτσι τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στην Mybet, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Η πρόκριση της Αγγλίας είναι σε απόδοση 1,67. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι σε απόδοση 1,85
Προγνωστικα Κροατια – Αγγλια @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση