» »Unlabelled » Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο


Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο. Γαλλία και Βέλγιο, κοντράρονται στον πρώτο ημιτελικό, με την θέση του τελικού να είναι ακόμα ανοικτή και θα δοθεί μία σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το ματς θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα Γαλλια – Βελγιο, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Τα πάντα ανοικτά ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο
Γάλλοι και Βέλγοι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και όλο το φίλαθλο κοινό το αναμένει με αγωνία και προσμονή. Οι δύο ομάδες, έχουν κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου κυπέλλου 2018.
Η Γαλλία παραμένει αήττητη στον θεσμό μέχρι τώρα. Στον όμιλο έκανε δύο νίκες και μία ισοπαλία, κέρδισε Αυστραλία με 2-1 και Περού με 1-0, ενώ ήρθε ισόπαλη με την Δανία, σε ένα βολικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Πέρασε, ως πρώτη στον όμιλο και στην φάση των 16 αντιμετώπισε την Αργεντινή.
Με την Αργεντινή, προηγήθηκε νωρίς με 1-0, όμως η αντίπαλος της, μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, στις αρχές του δεύτερο μέρους. Το προβάδισμα κράτησε μόνο λίγα λεπτά, οι Γάλλοι έφεραν το ματς στα ίσια, και στην συνέχεια με δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, έκανε το 4-2, το γκολ του Αγκουέρο στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι.
Στην προημιτελική φάση, βρήκε στον δρόμο της, την Ουρουγουάη, όπου την απέκλεισε με σκορ 2-0. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Καβάνι, σκόραρε με τον αμυντικό Βαράν, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και κλείδωσε τη πρόκριση με το γκολ του Γκριεζμάν με την συμπλήρωση μία ώρας αγώνα.
Αήττητο παραμένει και το Βέλγιο, στον όμιλο, έκανε τρεις νίκες, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Αγγλία και σκοράροντας στα τρία ματς εννιά γκολ και δεχόμενη μόλις δύο.
Στην φάση των 16 κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ιαπωνία, όπου την αιφνιδίασε και στις αρχές του δεύτερου μέρους είχε προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Βέλγοι, δεν το έβαλαν κάτω και με δύο κεφαλιές έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σκορ 2-2. Στις καθυστερήσεις, με μία υποδειγματική αντεπίθεση, μετά από κόρνερ της Ιαπωνίας, έκανε το 3-2 με τον Τσαντλί.
Στην προημιτελική φάση είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Βραζιλία, παρόλα αυτά, την απέκλεισε με σκορ 2-1. Προηγήθηκε με αυτογκόλ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ τα γκολ διπλασίασε ο Ντε Μπρουϊν, με σουτ. Το μόνο που κατάφερε η Βραζιλία είναι να μειώσει στο τελικό 1-2.
Προγνωστικα Γαλλια – Βελγιο: Πολύ ανοικτή αναμέτρηση, με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά, έτσι κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Παρόλα αυτά θα δώσω προβάδισμα για την πρόκριση στην Γαλλία, σε απόδοση από 1,75 και άνω. Επίσης, περιμένω οι δύο ομάδες να σκοράρουν και να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Να σκοράρει ο Λουκάκου είναι σε απόδοση 2,80 και να σκοράρει ο Γκριεμάν σε απόδοση 3,00.
Προγνωστικα Γαλλια – Βελγιο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση