» »Unlabelled » Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης Σουηδία αντιμετωπίζει την Αγγλία, που επιθυμείς επιτέλους να κάνει μία εξαιρετική πορεία σε μία μεγάλη διοργάνωση. Θα γίνει μία σκληρή αναμέτρηση, με την Αγγλία πάντως να έχει τον πρώτο λόγο. Ας δούμε τα προγνωστικα Σουηδια – Αγγλια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Τα πάντα για την πρόκριση η Αγγλία
Για την Σουηδία και την Αγγλία θα είναι επιτυχία αν φτάσουν στα ημιτελικά και πιθανώς στον μεγάλο τελικό, ειδικά για την Σουηδία θα είναι μία τεράστια επιτυχία.
Η Σουηδία στον έκτο όμιλο ήρθε πρώτη λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, αφού ισοβάθμησε με το Μεξικό στους έξι βαθμούς, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Γερμανία, που έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Αρχικά κέρδισε την Νότιο Κορέα με 1-0, έχασε από την Γερμανία με 2-1, με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ την τελευταία αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε την κακή απόδοση του Μεξικού και επιβλήθηκε με 3-0.
Στην επόμενη φάση των 16, άφησε εκτός συνέχειας την Ελβετία, όπου την κέρδισε με 1-0. Είχε κατοχή μπάλας 32%, ήταν πολύ σφικτή αμυντικά, σκόραρε με τον Φορσμπεργκ στο 66΄λεπτό, κρατώντας μέχρι τέλους το προβάδισμα, παίρνοντας τελικά την πρόκριση.
Η Αγγλία έμεινε στην δεύτερη θέση στον έβδομο όμιλο, πίσω από το Βέλγιο. Στην πρεμιέρα κέρδισε την Τυνησία με 2-1, με γκολ στις καθυστερήσεις, στην συνέχεια επιβλήθηκε με 6-1 τον Παναμά, ενώ έχασε από το Βέλγιο με τελικό σκορ 1-0. Δέχτηκε από ένα γκολ και στα τρία ματς του ομίλου.
Στην φάση των 16 αντιμετώπισε την Κολομβία, όπου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, μετά από παρά πολλά χρόνια. Προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι στο Χάρι Κεϊν, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε την ισοφάριση με τον Γερί Μινά. Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, με την Αγγλία να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 3-4.
Προγνωστικα Σουηδια – Αγγλια: Κλασσικό ποδόσφαιρο με δύο φορ παίζουν οι δύο ομάδες, θα γίνει μία σκληρή μάχη, με την Αγγλία πάντως να είχε το προβάδισμα. Η Σουηδία βασίζεται κυρίως στην άμυνα της, θα δώσει λογικά την κατοχή στην Αγγλία, που αν είναι σοβαρή μπορεί να πάρει την πρόκριση σχετικά εύκολα. Θα ποντάρω στην Αγγλία, το διπλό είναι σε απόδοση 1,96 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Λογικά θα έχουμε μικρό σκορ, το under 2,5 έχει τύχη, όπως ο συνδυασμός διπλού και under 2,5 σε απόδοση 3,30 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες
Προγνωστικα Σουηδια – Αγγλια @@ 2 σε απόδοση 1,96
 Καλημέρα σας, βγήκε χτες το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και σήμερα θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι, όπου θα προκύψει και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Η οικοδέσποινα Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Κροατία, όπου όποια ομάδα προκριθεί θα έχει κάνει μία εξαιρετική επιτυχία, ειδικά για την διοργανώτρια Ρωσία. Η πρόκριση θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα, όποια ομάδα προηγηθεί, θα κάνει σημαντικότητα βήμα πρόκρισης. Ας δούμε τις προτάσεις στο στοιχημα Ρωσια – Κροατια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Η Κροατία την πρωτοβουλία των κινήσεων
Ρωσία και Κροατία θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση και μπορεί να πραγματοποιηθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με συγκινήσεις για το φίλαθλο κοινό.
Η Ρωσία προκρίθηκε ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο, πίσω από την Ουρουγουάη. Ξεκίνησε τον θεσμό, εντυπωσιακά, κερδίζοντας την Σαουδική Αραβία, στην πρεμιέρα με σκορ 5-0, ενώ στο δεύτερο ματς επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της Αιγύπτου. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στην μάχη πρωτιάς με την Ουρουγουάη, ήταν κάκιστη, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, έμεινε με δέκα παίκτες και δικαίως ηττήθηκε με 3-0.
Στην φάση των 16, πήρε μεγάλη πρόκριση επί της Ισπανίας, στα πέναλτι. Βρέθηκε πίσω από νωρίς με αυτογκόλ, αλλά πριν την λήξη του ματς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, του Τζιουμπά, έφερε το ματς στα ίσια. Ήταν συνεχώς πίσω από την μπάλα, για αυτό το λόγο η κατοχή μπάλας, ήταν λίγο πάνω από 20%. Έκανε, μόνο επτά τελικές προσπάθειες για γκολ, με μόλις μία προς την εστία.
Από την άλλη η Κροατία, έκανε τρεις νίκες και δίκαια πήρε την πρώτη θέση στον τρίο όμιλο. Κέρδισε 2-0 την Νιγηρία, 0-3 την Αργεντινή και 1-2 την Ισλανδία. Όπως προκύπτει σκόραρε επτά φορές και δέχτηκε μόλις ένα γκολ.
Στην φάση των 16 αντιμετώπισε την Δανία, παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι με 3-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο πρώτο λεπτό, όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Μάντζουκιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια και δεν άλλαξε κάτι στην κανονική διάρκεια, ούτε στην παράταση. Στα πέναλτι, κατάφερε να προκριθεί με σκορ 3-2.
Στοιχημα Ρωσια – Κροατια: Η Κροατία είναι οριακό φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, από την δική αποτελεσματικότητα θα εξαρτηθεί η πρόκριση. Η Ρωσία θα της δώσεις την κατοχή και θα αμυνθεί, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκεται το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία).
Στοιχημα Ρωσια – Κροατια @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση