» »Unlabelled » Με γκολ και δύο σημεία την Δευτέρα

Καλημέρα σας, το τρίτο γκολ της Ξάνθης στο τέλος, μας χάλασε το απόλυτο των προτάσεων μας στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Σήμερα, ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική με δύο ματς, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Λαμία, ενώ στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ας δούμε την ανάλυση και την πρόταση στο στοιχημα Πανιωνιος – Ολυμπιακος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Η πρωτιά περνάει από την Νέα Σμύρνη
Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, ρίχνει την αυλαία της στην Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, όπου με νίκη θα βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Πανιώνιος ακόμα δεν έχει νίκη ακόμα, αλλά δικαιολογείτε εν μέρει από τον δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει. Στην πρεμιέρα έμεινε ισόπαλος με 2-2 με τον ΟΦΗ, στην συνέχεια ηττήθηκε με 0-1 από τον ΠΑΟΚ και 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Έχει δεχτεί γκολ και στα τρία ματς μέχρι τώρα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ουμάρ Καμαρά, λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ανέτοιμος εξακολουθεί και είναι ο Σλοβένος αριστερός μπακ, Μίλαν Κότσιτς.
Οι Γιώργος Μανθάτης και Γιαγιά Μπανανά, που ανήκουν στους “ερυθρόλευκους”, είναι διαθέσιμοι. Η αποστολή που ανακοινώθηκε είναι η εξής: Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στην Πέμπτη στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με την Μπέτις, μένοντας στην λευκή ισοπαλία. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο και μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερός που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Έχει δώσει παιχνίδια μόνο στην έδρα του και σήμερα αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός έδρας. Έχει τρεις νίκες, με οχτώ γκολ υπέρ και μόλις ένα κατά. Έχει επιβληθεί των Λεβαδειακό, ΠΑΣ και Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική με γκολ στις καθυστερήσεις.
Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Τουρέ, Σισέ, Μάνος, Βρουσάι, Μασούρας, Πάρντο, Νικολάου, Ανδρούτσο και τον Βασίλη Τοροσίδη, λόγω ενοχλήσεων.
Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.
Στοιχημα Πανιωνιος – Ολυμπιακος: Άλλη μία σημαντική αναμέτρηση, ο γηπεδούχος Πανιώνιος θέλει βαθμούς ή βαθμό, ενώ ο Ολυμπιακός να πατήσει κορυφή. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι με πολλές σκοπιμότητες, δεν θα ρισκάρει ο γηπεδούχος, ενώ ο Ολυμπιακός έχει την κούραση από την Πέμπτη, θα πάω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Στοιχημα Πανιωνιος – Ολυμπιακος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Οι αγωνιστικές κλείνουν με κάποια παιχνίδια την Δευτέρα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, Ενώ και στην δική μας Σούπερ Λιγκ διεξάγονται δύο αναμετρήσεις. Δεν λείπουν τα ντέρμπι από το πρόγραμμα, κυρίως σε Τουρκία και Πορτογαλία, ενώ συνολικά το κουπόνι μας δίνει αρκετές επιλογές στις προτάσεις στοιχήματος.
Η σκυτάλη σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη
Δύο αναμετρήσεις κλείνουν την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ και έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Αρχικά στις 19.00, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λαμία και ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Ολοένα και καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που με πλεονέκτημα την έδρα έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη έχουμε το Πανιώνιος – Ολυμπιακός, με λογικό φαβορί τους «ερυθρόλευκους». Η απόδοση στο διπλό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όμως στοιχηματικά το παιχνίδι δύσκολα να ξεφύγει από τα 2-3 Goals στο 1,95 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια
Η Κωνσταντινούπολη στα δύο για το μεγάλο ντέρμπι
Μεγάλο παιχνίδι στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για το Τούρκικο πρωτάθλημα, με την Φενερμπαχτσέ να φιλοξενεί την Μπεσίκτας. Προβληματίζουν στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι, όμως κάτι τέτοια παιχνίδια σε βοηθούν για να πάρεις τα πάνω σου. Εξάλλου, έχουν μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά και μια νίκη σήμερα θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς την «Φενέρ». Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα, αλλά η έδρα μπορεί να κάνει την διαφορά, ώστε να περάσει ο άσος, που πληρώνει στο ικανοποιητικό 2,50 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια
Δυνατή μάχη στο Μπράγκα – Σπόρτινγκ
Σημαντική μάχη στην Πορτογαλία, αφού η Μπράγκα είναι πάντα υπολογίσιμη και το ξεκίνημα της είναι μια χαρά στην σεζόν. Σαφώς και θα βάλει δύσκολα στην Σπόρτινγκ και είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού. Οι δύο ομάδες έχουν επιθετικό στυλ και σκοράρουν εύκολα, ενώ πίσω δεν είναι και τόσο σταθερές, ειδικά αν πρόκειται για αναμετρήσεις με δυνατούς αντιπάλους. Οπότε το να βρούν τουλάχιστον από ένα τέρμα στο παιχνίδι είναι ένα πιθανό σενάριο και ξεχωρίζει το Goal/Goal στο 1,75 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια
Με την δύναμη του «Ριαθόρ» η Λα Κορούνια
Μέτριο χαρακτηρίζεται τουλάχιστον βαθμολογικά το ξεκίνημα της Λα Κορούνια, καθώς πέρα από αυτό έχει ορισμένες καλές εμφανίσεις στους αγώνες της στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Αντίπαλος της σήμερα η Γρανάδα και με απολογισμό 2-2-1 δεν θα ήθελε νέα απώλεια τόσο νωρίς, αφού θα κυνηγά αρκετές ομάδες στον πίνακα της βαθμολογίας. Το εμπόδιο που έχει να ξεπεράσει δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αλλά η δύναμη του «Ριαθόρ» μπορεί να σπρώξει την Ντεπορτίβο στην επιστροφή της στα τρίποντα. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1,90 στις εταιριες στοιχηματος με αδεια
προτάσεις στοιχήματος Πανιώνιος – Ολυμπιακός 2-3 goals σε απόδοση 1,95
προτάσεις στοιχήματος Φενερμπαχτσέ – Μπεσίκτας άσος σε απόδοση 2,50
προτάσεις στοιχήματος Μπράγκα – Σπόρτινγκ goal/goal σε απόδοση 1,75
προτάσεις στοιχήματος Λα Κορούνια – Γρανάδα άσος σε απόδοση 1,90

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση