» »Unlabelled » Μια γεμάτη Τρίτη με κύπελλα και πρωταθλήματα στο παμε στοιχημα


Κανονική δράση έχουμε αυτό το τριήμερο και αρχής γενομένης από σήμερα Τρίτη, με κύπελλο Ελλάδας και πολύ περισσότερο με τις εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το σκηνικό θυμίζει σαφώς Σαββατοκύριακο, άρα και οι επιλογές που θα μας απασχολήσουν είναι πολλές στο παμε στοιχημα.
Μιλούν οι έδρες στο κύπελλο Ελλάδας
Αρκετά ζευγάρια για το κύπελλο Ελλάδας σήμερα, αλλά εκεί όπου εμπλέκονται ομάδες της Σούπερ Λιγκ που γνωρίζουμε είναι μόνο δύο ματς. Ντεζαβού στο Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης, ζευγάρι που είδαμε και το Σάββατο για το πρωτάθλημα, με τους Αρκάδες να επικρατούν με 2-0. Λογικά μπορούν να βγάλουν τον άσο για δεύτερη φορά. Πιο ισορροπημένο το Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες μάλιστα να δείχνουν σε καλό φεγγάρι. Προφανώς και οι προπονητές θα προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές και στοιχηματικά το ματς δύσκολα να ξεφύγει από τα 2-3 Goals στο 1,97 στις εταιριες στοιχηματων
Ξεχωρίζουν φαβορί στο Λιγκ Καπ Αγγλίας
Θεσμός που μας δίνει επιλογές το Λιγκ Καπ της Αγγλίας, καθώς υπάρχουν φαβορί, που αντιμετωπίζουν ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και μπορούν να πάνε παρακάτω. Όπως η Μπόρνμουθ, έχοντας απέναντι της την Μπλάκμπερν της Τσάμπιονσιπ και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Η Μπέρνλι δείχνει να ανεβαίνει από αγωνιστική σε αγωνιστική και μπορεί να βγάλει το διπλό στην έδρα της Μπέρτον και το 2,00 σαν απόδοση στις εταιριες στοιχηματων είναι μια χαρά. Πιο ισορροπημένο το Γουλβς – Λέστερ, όπου περιμένουμε τέρματα εκατέρωθεν και την εμφάνιση του Goal/Goal.
Ματσάρα στην Βρέμη, διπλό ρίσκου για Σάλκε
Δύο ομάδες που κλέβουν τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα είναι η Βέρντερ Βρέμης και η Χέρτα, όντας αρκετά ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Σκοράρουν παντού και η μεταξύ τους κόντρα μπορεί να φέρει το Over 2,5. Η μεγαλύτερη απογοήτευση στο πρωτάθλημα είναι η Σάλκε, καθώς είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ακόμη (0-0-4). Σήμερα παίζει μέσα στο Φράιμπουργκ και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στο πρώτο της τρίποντο. Θα της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης με το διπλό, που πληρώνει 2,25 στις εταιριες στοιχηματων. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, ενώ όλα πιθανά δείχνουν στο Ανόβερο – Χόφενχαϊμ.
Σε άνοδο η Ίντερ, μονόδρομος για Μονακό
Δείχνει να παίρνει τα πάνω της με κάποιες νίκες η Ίντερ, αφού μετά το 2-1 επί της Τότεναμ στο Champions League, ακολούθησε το 1-0 μέσα στην Γένοβα επί της Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα. Σήμερα όμως έχει δύσκολο έργο απέναντι στην αξιόλογη Φιορεντίνα και πιο λογική επιλογή δείχνει το Goal/Goal. Στην Γαλλία ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μονακό με την Ανζέ, όπου η ομάδα του Ζαρντίμ απογοητεύει με ένα σερί κακών αποτελεσμάτων. Σήμερα δεν έχει περιθώρια απωλειών απέναντι στην Ανζέ και εύκολα ή δύσκολα θα εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Εξάλλου, σε άλλες περιπτώσεις το 1,85 του άσου στις εταιριες στοιχηματων θα αποτελούσε ιδανική ευκαιρία.
προγνωστικά παμε στοιχημα Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3 Goals σε απόδοση 1,97
προγνωστικά παμε στοιχημα Μπέρτον – Μπέρνλι διπλό σε απόδοση 2,00
προγνωστικά παμε στοιχημα Φράιμπουργκ – Σάλκε διπλό σε απόδοση 2,25
προγνωστικά παμε στοιχημα Μονακό – Ανζέ άσος σε απόδοση 1,85

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση