» »Unlabelled » Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη

Καλημέρα, πλήρες αγωνιστική ημέρα υπάρχει σήμερα Τετάρτης, διότι υπάρχουν παιχνίδια τόσο από τα κύπελλα, όσο και εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ, με δύο παιχνίδια από την Πριμέρα Ντιβιζίον και ένα από την Λιγκ 1 Γαλλίας, όπου τα διπλά και τα γκολ μπορούν να μας πληρώσουν στο παμε στοιχημα προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δύσκολη έξοδο για την Ρεάλ Μαδρίτης
Για την έκτη αγωνιστική της Λα Λιγκα η Σεβίλλη υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Μπαρτσελόνα.
Η Σεβίλλη, επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική, διέλυσε την Λεβάντε με σκορ 2-6. Η Λεβάντε το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά. Πριν από αυτή την νίκη, δεν είχε σκοράρει στα τρία προηγούμενα ματς της.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι στην πρώτη θέση, μαζί με την Μπαρτσελόνα, έχοντας μία βαθμολογική απώλεια. Δύο ματς πριν έμεινε ισόπαλη με Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 1-1. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Εσπανιόλ.
Παμε στοιχημα προγνωστικα Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Σεβίλλη δεν είναι στα καλύτερα της, παρά την ευρεία νίκη της με την Λεβάντε, η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ποιότητα και μπορεί να περάσει με διπλό, το οποίο μας δίνεται σε απόδοση 1,88 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 σε απόδοση 1,88
Σε άνοδο η Λυών
Για την έβδομη αγωνιστική η Ντιζόν υποδέχεται την ανεβασμένη Λυών, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.
Η Ντιζόν έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, ξεκίνησε με τρεις νίκες, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια, ηττήθηκε από Καέν και Ανζέ εντός έδρας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Ρεμς.
Η Λυών, δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, ενώ έπαιζε καλά, δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα και υπήρχε γκρίνια στην ομάδα. Όλα αυτά άλλαξαν με την νίκη στο Μάντσεστερ επί της Σίτι στο Champions League και την ολική επικράτηση επί της Μαρσεϊγ με τελικό σκορ 4-2 την Κυριακή.
Παμε στοιχημα προγνωστικα Ντιζόν- Λυών: Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες φόρμες, θα το ακολουθήσω και θα εμπιστευτώ την αγωνιστική κατάσταση της Λυών, την επιθετικότητα που βγάζει και θα πάω με το διπλό σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματων
Ντιζόν – Λυών @@ 2 σε απόδοση 1,65
Ευκαιρία να ξεμπουκώσει η Βαλένθια
Επιστρέφουμε στην Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Βαλένθια – Θέλτα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που μπορεί να μας δώσει γκολ και θέαμα.
Η Βαλένθια, είναι πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ακόμα δεν έχει νίκη, αλλά τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει πετύχει μόλις τρία γκολ, ενώ προέρχεται από τρία ισόπαλα αποτελέσματα, τα δύο πιο πρόσφατα ματς χωρίς τέρματα.
Η Θέλτα, έχει ηττηθεί μόνο από την Χιρόνα με σκορ 3-2 εκτός έδρας. Έχει πετύχει δέκα γκολ και δεχτεί οχτώ τέρματα. Γενικότερα σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, για αυτό το λόγο, μόνο ένα παιχνίδι της δεν έληξε με γκολ γκολ. Στα τέσσερα τελευταία ματς, πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ.
Παμε στοιχημα πργνωστικα Βαλένθια – Θέλτα: Περίεργη αναμέτρηση σε κάθε πρόβλεψη, θα ακολουθήσω το παιχνίδι της Θέλτα και θα πάω με τα πολλά γκολ. Η Θέλτα μπορεί να παρασύρει την Βαλένθια και να σκοράρει και αυτή επιτέλους, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματων
Βαλένθια – Θέλτα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,62
Παμε στοιχημα προγνωστικα 26 Σεπτεμβρίου 2018
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 σε απόδοση 1,88
Ντιζόν – Λυών @@ 2 σε απόδοση 1,65
Βαλένθια – Θέλτα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,62
Με τόσα πρωταθλήματα και δη τα κορυφαία της Ευρώπης, το πρόγραμμα της Τετάρτης μοιάζει σαν να είναι του Σαββάτου και αυτό μας αρέσει. Σημαντικές αναμετρήσεις σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία, ενώ στα δικά μας έχουμε αγώνες κυπέλλου, με ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη για τις προβλεψεις στοιχηματος.
Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στο κύπελλο
Η κληρωτίδα είχε κέφια πριν λίγες ημέρες και ανέδειξε ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με τις δύο ομάδες να έχουν διάστημα τεσσάρων μηνών που δεν έχουν συναντηθεί. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει περισσότερες λύσεις σαν σύνολο, ενώ και η έδρα αναμένεται να κάνει την διαφορά, αφού περιμένουμε μια γεμάτη Τούμπα. Χαμηλός σαν απόδοση, αλλά πιθανός ο άσος. Από τα ματς που ξεχωρίζουν στο κύπελλο είναι και το Ξάνθη – ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να συναντιούντε και πάλι μετά το 3-0 της πρώτης για το πρωτάθλημα το απόγευμα της Κυριακής. Σήμερα μπορεί να έχουμε goal/goal, που πληρώνει 1,97 στις εταιριες στοιχηματων.
Για δεύτερο τρίποντο η Λεβερκούζεν, εύκολα η Ντόρτμουντ
Επιτέλους νίκη για την Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, που κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-0 απέναντι στην Μάιντζ το απόγευμα της Κυριακής. Δεδομένη η ποιότητα της, όμως πρέπει να συνεχίσει το σερί σήμερα απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας. Το διπλό αξίζει και δίνεται στο 1,95 στις εταιριες στοιχηματων. Από εκεί και πέρα, η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί της αναμέτησης με τη Νυρεμβέργη και πιο ισορροπημένα δείχνουν τα υπόλοιπα ζευγάρια. Ακόμη μία επιλογή αποτελεί το Over 2,5 στο Γκλάντμπαχ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την συχνότητα, που βάζουν, αλλά και δέχονται γκολ.
Κερδίζουν τα φαβορί στην Ιταλία
Πολλά παιχνίδια στην Ιταλία και οι περισσότερες μεγάλες ομάδες έχουν φαινομενικά εύκολο έργο. Όπως η Γιουβέντους απέναντι στην Μπολόνια, αλλά και η Ρόμα κόντρα στην Φροζινόνε, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος. Φαβορί σαφώς και η Νάπολι, με αντίπαλο την Πάρμα, παρότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταία. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον εστιάζεται σε άλλα ζευγάρια, όπως στο Αταλάντα – Τορίνο, όπου θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους. Ο άσος στο 1,95 στις εταιριες στοιχηματων.
Δοκιμασία στην Σεβίλλη για Ρεάλ Μαδρίτης
Το ματς της βραδιάς αναμφίβολα διεξάγεται στο «Σάντσες Πιθχουάν» ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να ανεβαίνουν τελευταία, αλλά το σημερινό εμπόδιο είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με τα προηγούμενα. Πλήρεις οι Μαδριλένοι και μπορούν να βγάλουν το διπλό στο 1,73 στις εταιριες στοιχηματων. Στα υπόλοιπα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει στην έδρα της Λεγκανές και λογικά θα επιστρέψει στα τρίποντα, ενώ όλα τα λεφτά είναι και το Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ, με την ισοπαλία να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στο Βαλένθια – Θέλτα, οι γηπεδούχοι αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.
προβλεψεις στοιχηματος Ξάνθη – ΟΦΗ goal/goal σε απόδοση 1,97
προβλεψεις στοιχηματος Φορτούνα Ντίσελντορφ – Λεβερκούζεν διπλό σε απόδοση 1,95
προβλεψεις στοιχηματος Αταλάντα – Τορίνο άσος σε απόδοση 1,95

προβλεψεις στοιχηματος Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης διπλό σε απόδοση 1,73

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση