» »Unlabelled » Μόνο για την νίκη η Ελλάδα με την Ουγγαρία

Καλημέρα σας, διακοπή στα πρωταθλήματα για την διεξαγωγή του τουρνουά Nations League, με όλες τις Εθνικές ομάδες της Ευρώπης να ρίχνονται στην μάχη. Σήμερα, η Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, μη έχοντας κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια. Αν δεν κερδίσει σήμερα θα μείνει πίσω στον όμιλο και θα έχει μειωμένες ελπίδες πρόκρισης. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Ελλαδα – Ουγγαρια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Με την δύναμη του ΟΑΚΑ η Ελλάδα
Η Εθνική Ελλάδος συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο του τρίτου Γκρούπ της  διοργάνωσης, έχοντας τρεις βαθμούς, βρισκόμενη στην τρίτη θέση. Μοναδικό στόχος αποτελεί μόνο η πρώτη θέση.
Η Ελλάδα ξεκίνησε με διπλό στην Εσθονία με 0-1, σκοράροντας με τον Κώστα Φορτούνη. Την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έπιασε καλή απόδοση και ηττήθηκε στην έδρα της σημερινής αντιπάλους της, με σκορ 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα με τον Πέτρο Μάνταλο, όμως η Ουγγαρία, πριν την λήξη του πρώτου μέρους, έκανε το τελικό 2-1, παίρνοντας την νίκη και τους βαθμούς της νίκης.
Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να προπονείται κανονικά και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Γερμανού κόουτς. Ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ ο Πέτρος Μάνταλος για πόνους στο γόνατο, ενώ οι Βασίλης Τοροσίδης και Μάριος Οικονόμου επίσης αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού. Οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης πήραν την θέση τους.
Η Ουγγαρία έχει και αυτή τρεις βαθμούς, στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Φιλανδία με σκορ 1-0. Την προηγούμενη αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Ελλάδος και πήρε την νίκη με σκορ 2-1.
Προγνωστικα Ελλαδα – Ουγγαρια: Όποια ομάδα κερδίσει σήμερα, θα αποκτήσει προβάδισμα για την πρώτη θέση, μαζί με την Φιλανδία. Την προηγούμενη αγωνιστική, παρά την νίκη της, η Ουγγαρία δεν έδειξε κάτι σημαντικό και δεν ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, η Ελλάδα, αν είναι σοβαρή, μπορεί να κερδίσει. Αναμένω ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Προγνωστικα Ελλαδα – Ουγγαρια @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Τα ματς του Nations League κλέβουν τις εντυπώσεις αυτές τις ημέρες, όπως και σήμερα Παρασκευή, μόνο που στην παρέα μπαίνει και η Σεγούντα Ντιβιζιόν με τρεις αναμετρήσεις. Αρκετές επιλογές ξεχωρίζουν από τα δύο αυτά… μέτωπα και το ενδιαφέρον παραμένει αρκετό στο πάμε στοίχημα Nations League.
Για το τρία στα τρία η Φινλανδία
Στον όμιλο που βρίσκεται η εθνική μας ομάδα είναι και η Φινλανδία, η οποία μάλιστα μετρά μόνο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League. Σαφώς και δεν θέλει να χαλάσει όλα όσα έφτιαξε μέχρι στιγμής και θέλει να διευρύνει το σερί της σήμερα απέναντι στην Εσθονία εκτός έδρας. Το ματς προφανώς και έχει τις δικές του δυσκολίες για τους Σκανδιναβούς, αλλά δείχνουν να έχουν το μομέντουμ, ώστε να τα πάνε καλά στην διοργάνωση και στο τέλος ότι προκύψει. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό σε απόδοση 2,22 στις εταιριες στοιχηματων.
Λαμπερότερο όλων το Κροατία – Αγγλία
Το πιο εμπορικό ζευγάρι της βραδιάς είναι αναμφίβολα το Κροατία – Αγγλία και οι δύο ομάδες αναμένεται να τεστάρουν για τα καλά τις δυνάμεις τους και να δουν σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτή την περίοδο. Αμφότερες έχουν χάσει από την Ισπανία στα πρώτα τους παιχνίδια στο Nations League, οπότε σήμερα αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς. Σαφώς και δεν απέχουν πολύ σε δυναμική, αφού διαθέτουν ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης, που αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο, οπότε το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επίσης είναι τέτοια η ποιότητα τους, κυρίως μεσοεπιθετικά που μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το goal/goal στο καλοπληρωμένο 1,95 στις εταιριες στοιχηματων.
Νίκες για Βέλγιο και Αυστρία
Αρκετά φαβορί συναντάμε στα υπόλοιπα ζευγάρια, όμως κρύβουν και αυτά το δικό τους ενδιαφέρον. Όπως το Βέλγιο – Ελβετία, όπου κοντράρονται δύο ικανότατες ομάδες, με τους γηπεδούχους βέβαια να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Κάτι ανάλογο αναμένεται και στο Αυστρία – Βόρεια Ιρλανδία, αφού οι Αυστριακοί διαθέτουν πιο ταλαντούχο σύνολο και είναι στο χέρι τους να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο στην διαδικασία του Nations League. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν ξεχωρίζει στο Μολδαβία – Σαν Μαρίνο, όμως στο Λευκορωσία – Λουξεμβούργο υπάρχει επιλογή. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, τηρουμένων των αναλογιών και δεν είναι τόσο αουτσάιντερ το over 2,5 σε απόδοση 2,15 στις εταιριες στοιχηματων.
Με την δύναμη της έδρας Μάλαγα και Λα Κορούνια
Δυνατό μπάσιμο στην αγωνιστική και από την Σεγούντα Ντιβιζιόν, αφού αγωνίζονται ξεχωριστά δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας. Αρχικά, η Μάλαγα υποδέχεται την Αλμπαθέτε και με νίκη θα παραμείνει γι’ ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, ότι και να γίνει το Σαββατοκύριακο. Ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο, ενώ πολύ πιο δύσκολο για προγνωστικά είναι λίγο αργότερα το ματς της Εξτρεμαδούρα με την Κάντιθ. Το βράδυ στις 22.00 έρχεται η πιο «ζεστή» μας επιλογή, αφού αγωνίζεται η ιστορική Λα Κορούνια απέναντι στην υποδεέστερη Έλτσε και με την δύναμη του «Ριαθόρ» αναμένεται να βγάλει τον άσο σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματων.
πάμε στοίχημα Nations League Εσθονία – Φινλανδία διπλό σε απόδοση 2,22
πάμε στοίχημα Nations League Κροατία – Αγγλία goal/goal σε απόδοση 1,95
πάμε στοίχημα Nations League Λευκορωσία – Λουξεμβούργο over 2,5 σε απόδοση 2,15
πάμε στοίχημα Nations League Λα Κορούνια – Έλτσε άσος σε απόδοση 1,62

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση