» »Unlabelled » Εθνικές ομάδες, Αγγλία και Σεγούντα Ντιβιζιόν

Τρία είναι τα σημαντικά γεγονότα στο πρόγραμμα του Σαββάτου, με το Nations League να ξεχωρίζει βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αλλά υπάρχουν και τα πρωταθλήματα που διεξάγονται κανονικά σήμερα, όπως αυτά της Αγγλίας, αλλά και της Σεγούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία, που μας δίνουν επιλογές στις προτάσεις στοιχήματος.

Τα φώτα στο Ολλανδία – Γερμανία
Η πιο δυνατή κόντρα του Σαββάτου όσον αφορά τις εθνικές ομάδες είναι βέβαια το Ολλανδία – Γερμανία και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη. Μπορεί οι δύο ομάδες να μην βρίσκονται στα καλύτερα τους τελευταία, αλλά έχουν πάντα ταλέντο και δυναμική για κάτι καλύτερο. Οι αποδόσεις παρουσιάζουν μεγάλο αουτσάιντερ την γηπεδούχο Ολλανδία, όμως μπορεί τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο να εξελιχθούν εντελώς διαφορετικά. Οι «οράνιε» αναζητούν μετά από καιρό ένα μεγάλο αποτέλεσμα και από την στιγμή που πετυχαίνουν σε μέτρια κατάσταση την Γερμανία γιατί όχι να μην πετύχουν κάτι καλό σήμερα. Για τους τολμηρούς ο άσος δίνεται στο 3,40, ενώ μια χαρά είναι και η διπλή ευκαιρία στο 1Χ και το 1,75 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες.
Για το αποτέλεσμα στην Βουλγαρία η Κύπρος
Στα υπόλοιπα ματς του Nations League δεν θα δούμε κάποιο φοβερό ζευγάρι, όμως στοιχηματικά κάτι ξεχωρίζει. Η εθνική ομάδα της Κύπρου δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου του ομίλου Βουλγαρία και δεν αποκλείεται να κάνει την ζημιά. Ο άσος είναι προς αποφυγή και θα πάμε με το goal/goal στο 2,10. Ιδιαίτερο και το Σλοβακία – Τσεχία νωρίτερα στις 16.00, όπου μπορεί να πάει παντού, ενώ με λίγη τύχη μπορεί να περάσει το Over 2,5 στην μάχη της Νορβηγίας με την Σλοβενία. Λίγα γκολ περιμένουμε στο Λετονία – Καζακστάν, ενώ πιθανή δείχνει η ισοπαλία στο Ιρλανδία – Δανία. Στα υπόλοιπα ζευγάρια της ημέρας για τις εθνικές ομάδες υπάρχουν φαβορί της τάξεως του 1,10 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε.
Ένας άσος και ένα διπλό στην League One
Αυτό το Σάββατο που τα μεγάλα πρωταθλήματα δεν παίζουν, η League One της Αγγλίας έχει ματς που ξεχωρίζουν. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στον άσο της Άκρινγκτον απέναντι στην Μπράντφορντ, αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι κάτι το φοβερό, ενώ βρίσκεται αναμενόμενα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο άσος λοιπόν στο 1,90 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες. Περισσότερο ρίσκο στο διπλό της Πόρτσμπουθ στο εκτός έδρας ματς με την Γουίμπλεντον, περιμένοντας τους φιλοξενούμενους να κάνουν το καθήκον τους και να φτάσουν σε μια σπουδαία επικράτηση.
Με τις «βαριές» φανέλες στην Σεγούντα
Στο πρόγραμμα και η Σεγούντα Ντιβιζιόν, καθώς υπάρχουν κάποια φαβορί που μπορούν να επιβεβαιωθούν. Χρονικά προηγείται το Οσασούνα – Κόρδοβα, με τους Βάσκους να έχουν την ευκαιρία για επιστροφή στα τρίποντα και μάλλον δεν θα την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη. Πιθανός άσος και για την Σπόρτινγκ Χιχόν απέναντι στην Ρέους, ενώ επιλογή ρίσκου μας δίνει το Αλμερία – Λας Πάλμας, που είναι το καλοπληρωμένο διπλό στο 2,55 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες. Το μοναδικό ζευγάρι που δεν προκύπτει κάτι είναι το Νουμάνθια – Σαραγόσα, καθώς μπορεί να έρθει οτιδήποτε, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά αγωνιστικά.
προτάσεις στοιχήματος Ολλανδία – Γερμανία 1Χ σε απόδοση 1,75
προτάσεις στοιχήματος Βουλγαρία – Κύπρος goal/goal σε απόδοση 2,10
προτάσεις στοιχήματος Άκρινγκτον – Μπράντφορντ άσος σε απόδοση 1,90

προτάσεις στοιχήματος Αλμερία – Λας Πάλμας διπλό σε απόδοση 2,55

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση