» »Unlabelled » Μάχες σε όλα τα μέτωπα



Γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα έχουν σήμερα Κυριακή, με μονομαχίες σε όλα τα πρωταθλήματα και μέτωπα του βαθμολογικού πίνακα. Πάμε να δούμε τρία σημεία για το πάμε στοίχημα, για να νικήσουμε στις στοιχηματικες εταιριες.

Ασταμάτητη η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μαγιόρκα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου το απόγευμα της Κυριακής. Οι νυν πρωταθλητές είχαν ένα τέλειο ξεκίνημα στη νέα σεζόν — έξι νίκες σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το μέγιστο των 12 βαθμών. Η Ρεάλ κατάφερε να κερδίσει Αλμερία, Θέλτα, Εσπανιόλ και Μπέτις. Η Ρεάλ κέρδισε επίσης με 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Σούπερ Καπ UEFA, καθώς και τη Σέλτικ στο Champions League με 0–3.

Τρία γκολ σημείωσαν τρεις διαφορετικοί παίκτες — ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο Λούκα Μόντριτς και ο Εντέν Αζάρ. Ο Αντσελότι θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει άλλες τρεις νίκες πριν από τη διεθνή διακοπή, κόντρα σε Λειψία στο Champions League και Μαγιόρκα και Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανική La Liga. Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός έχει μεγάλα προβλήματα τραυματισμών ενόψει αυτού του αγώνα.

Θα μείνει χωρίς τις υπηρεσίες του Καρίμ Μπενζεμά και αυτό είναι τεράστιο μειονέκτημα. Είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας. Ο Έντερ Μιλιτάο είναι επίσης εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Σέλτικ, ενώ ο Αλβάρο Οντριοζόλα με μυϊκό πρόβλημα. Αναμένεται κάποιο rotation καθώς ο βετεράνος μέσος Λούκα Μόντριτς χρειάζεται ξεκούραση. Πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Εντουαρντό Καμαβινγκά. Ο Ροντρίγκο θα μπορούσε επίσης να μπει στην θέση του Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Δύσκολο έργο για τους Νησιώτες

Η Μαγιόρκα έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς από τους τέσσερις πρώτους γύρους. Έπαιξε μία ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Μπιλμπάο, έχασε εντός έδρας από την Μπέτις, κέρδισε τη Ράγιο Βαγιεκάνο ως φιλοξενούμενη, ενώ την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκαν τους βαθμούς με την Χιρόνα.

Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν 16οι στη La Liga την περασμένη σεζόν με την επιστροφή τους στην κορυφαία κατηγορία και η αποφυγή του υποβιβασμού είναι και πάλι το κύριο καθήκον τους. Το γεγονός ότι είναι αήττητοι στα δύο τελευταία παιχνίδια μπορεί να σημαίνει ότι βελτιώνονται, αλλά ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην Μαδρίτη σίγουρα θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους.

Το επερχόμενο αγωνιστικό πρόγραμμά τους είναι πολύ δύσκολο καθώς η Μαγιόρκα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στους δύο από τους επόμενους τρεις γύρους τους. Ο προπονητής Χαβιέρ Αγκίρε γνωρίζει καλά ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εκεί που αναμένονται βαθμοί, αλλά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε κορυφαίες ομάδες θα μπορούσε να σημαίνει πολλά για την εμπιστοσύνη των παικτών.

Ο Μεξικανός προπονητής έχει επίσης κάποιες ανησυχίες με τραυματισμούς — ο Ντομινίκ Γκράιφ είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού με πρόβλημα στο ισχίο, ενώ οι Ιντρίσου Μπάμπα, Αμάτ Ντιεντιού και Άνχελ Ροντρίγκεθ αναμένεται επίσης να χάσουν το παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Ο Αγκίρε παίζει συνήθως με διάταξη 3–5–2, αλλά μπορεί να αποφασίσει για μια πιο αμυντική επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους δύο επιθετικούς, ο Βεντάτ Μουρίτσι και ο Λι Κανγκ Ιν, θα μπορούσε να ξεκινήσει από τον πάγκο.

Πρόβλεψη Ρεάλ Μαδρίτης — Μαγιόρκα

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη με 12 βαθμούς. Κατάφερε να νικήσουν και τη Σέλτικ με 0–3στο Champions League. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι η Μαγιόρκα θα καταστραφεί στο Μπερναμπέου. Υπάρχουν τρεις λόγοι για την επιλογή μου. Πρώτον, οι παίκτες της Ρεάλ είναι κουρασμένοι και ο Αντσελότι πρέπει να ξεκουράσει κάποιους από αυτούς. Δεύτερον, η Μαγιόρκα είναι αήττητη στα δύο τελευταία παιχνίδια και η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλότερη. Και τρίτο και σημαντικότερο, από την Ρεάλ θα λείψει από τον Καρίμ Μπενζεμά λόγω τραυματισμού.

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μαγιόρκα προγνωστικά @@ Μαγιόρκα + 1,5 AH @ 2,16

Από άσχημη εμφάνιση και ήττα η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουλβς στο Άνφιλντ στην αναμέτρηση της Premier League του Σαββάτου. Οι Κόκκινοι ήταν ντροπιασμένοι με 4-1 από την Νάπολι μεσοβδόμαδα, ενώ οι Λύκοι χρειάστηκαν μόνο ένα γκολ για να νικήσουν την Σαουθάμπτον το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αυτό το ματς είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Γιούργκεν Κλοπ. Δέχεται τεράστια πίεση, ακόμα και η θέση του είναι ασφαλής. Έχει ένα «εμβληματικό» καθεστώς στο Άνφιλντ αφού κέρδισε όλα τα τρόπαια — Premier League, UEFA Champions League, UEFA Super Cup, FIFA Club Club, FA Cup, League Cup και FA Community Shield. Ωστόσο, το κακό ξεκίνημα της σεζόν περιπλέκει τα πράγματα.

Οι ειδήμονες και οι δημοσιογράφοι παρέχουν όλοι τις δικές τους θεωρίες για την κρίση της Λίβερπουλ — η αποχώρηση του Σάντιο Μανέ, η έλλειψη κινήτρων, η κατάσταση τραυματισμών, η κακή φόρμα του βασικού Μοχάμεντ Σαλάχ κ.λπ. Ωστόσο, οι αριθμοί είναι κακοί, μόλις δύο νίκες στους πρώτους έξι αγώνες πρωταθλήματος. Ο Κλοπ έχει κάποια επιπλέον προβλήματα καθώς πολλοί παίκτες παραμένουν τραυματισμένοι — οι Ναμπί Κεϊτά, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Κέρτις Τζόουνς, Ιμπραϊμά Κονατέ, Τζόρνταν Χέντερσον και Κάλβιν Ράμσεϊ θα χάσουν όλοι τον αγώνα, ενώ ο Φάμπιο Καρβάλιο και ο δεύτερος τερματοφύλακας Κουίβιν Κέλεχερ είναι και οι δύο αμφίβολοι.

Ευκαιρία για τους Λύκους

Η Γουλβς είναι σε σταθερή φόρμα, είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς στην Premier League και η αυτοπεποίθηση των παικτών της είναι υψηλότερη. Το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε την Σαουθάμπτον με 1-0. Το από κοντά τελείωμα του Ντανιέλ Ποντένσε, έδωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες πριν από το γκολ του Ποντένσε, αλλά ήταν μια οικεία ιστορία μπροστά στο αντίπαλο τέρμα — οι Ραϊάν Αΐτ-Νούρι και Πέντρο Νέτο είχαν πρόβλημα να βρουν τα δίχτυα. Έξι βαθμοί από ισάριθμα παιχνίδια δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι φίλαθλοι.

Είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόβλημα — η Γουλβς έχει σκοράρει μόνο τρία γκολ για 540 λεπτά ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Μαζί με τη Γουέστ Χαμ έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Λάγκε έφερε τον Σάσα Κάλαιτζιτς.

Ωστόσο, ο Αυστριακός διεθνής υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου. Κατάφερε να ολοκληρώσει μόλις οκτώ ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λάγκε δεν θα έχει διαθέσιμες για αρκετούς μήνες τον Καλάιτζιτς καθώς τώρα ξεκινά τον μακρύ δρόμο του προς την ανάκαμψη. Ο Τσικινιο είναι επίσης εκτός δράσης, ενώ ο Ραούλ Χιμένες είναι αμφίβολος μετά από μυϊκό πρόβλημα στην προθέρμανση πριν από τον αγώνα με την Σαουθάμπτον το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η νέα μεταγραφή Μπουμπακάρ Τραορέ περιμένει ακόμα τα έγγραφα.

Πρόβλεψη Λίβερπουλ — Γουλβς:

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε βαθιά κρίση, ίσως η μεγαλύτερη υπό τον Κλοπ. Το χειρότερο είναι ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει περιορισμένες επιλογές στη μεσαία γραμμή. Ο Τιάγκο μόλις έχει αναρρώσει, ενώ ο Νάμπι Κεϊτά, ο Κέρτις Τζόουνς και ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον παραμένουν εκτός δράσης. Η Γουλβς είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς και πιστεύω ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Κόκκινους. Οι Λύκοι δεν θα χάσουν εύκολα.

Λίβερπουλ vs Γουλβς προγνωστικά @@ Γουλβς+ 1,5 AH @ 2,06

Όλα ανοιχτά στο Λονδίνο

Η Φούλαμ υποδέχεται την Τσέλσι στο Κρέιβεν Κότατζ στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου το Σάββατο. Και οι δύο ομάδες υπέστησαν ήττες στους τελευταίους αγώνες τους — η Φούλαμ έχασε 2-1 από την Τότεναμ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η Τσέλσι έχασε 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League την Τρίτη.

Ο προπονητής των Μπλε Τόμας Τούχελ πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα καθώς απολύθηκε. Η Φούλαμ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κρίση του αντιπάλου της. Οι Κοτάτζερς βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς. Έχει ισορροπημένο απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, χωρίς διαφορά τερμάτων 9-9. Οι περισσότεροι από τους πόντους ήρθαν στο γήπεδο της.

Αφού κέρδισε τις Μπρέντφορντ και Μπράιτον, η Φούλαμ μπορούσε τώρα να κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ στο Κρέιβεν Κότατζ για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία. Ωστόσο, η Τσέλσι είναι σκληρός αντίπαλος. Ο Σίλβα έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών καθώς ο αριστερός μπακ Αντόνι Ρόμπινσον υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα τους με την Τότεναμ. Οι επιθετικοί Χάρι Γουίλσον και Μάνορ Σόλομον παραμένουν εκτός, και οι δύο λόγω τραυματισμών στο γόνατο.

Με νέο τεχνικό η Τσέλσι

Η Τσέλσι καταλαμβάνει την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. Οι Μπλε είναι ασυνεπείς μέχρι στιγμής, κατάφεραν να πάρουν τρεις νίκες, μοιράστηκαν τους βαθμούς κόντρα στην Τότεναμ, ενώ γνώρισαν ήττες στις υπόλοιπες δύο περιπτώσεις. Ο Τόμας Τούχελ έκανε εξαιρετική δουλειά, οδήγησε την ομάδα στη δόξα του Champions League πριν από δύο χρόνια, αλλά τώρα πλήρωσε για τα ασυνεπή αποτελέσματα.

Ο Γερμανός προπονητής αποχώρησε από τον σύλλογο μια μέρα αφότου οι Μπλε υπέστησαν μια ήττα-σοκ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Champions League. Οδήγησε την Τσέλσι στην τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν παρά την αποχώρηση του Ρώσου ιδιοκτήτη Ρόμαν Αμπράμοβιτς και την πώληση του συλλόγου σε μια αμερικανική κοινοπραξία με επικεφαλής τον Τοντ Μπόχλι.

Σύμφωνα με τα νέα, ο πρώην μάνατζερ της Μπράιτον, Γκράχαμ Πότερ, διαδέχτηκε τον Τούχελ. Η Τσέλσι συμφώνησε να πληρώσει στην Μπράιτον μια ρήτρα αποδέσμευσης για να της επιτρέψει να πάρει τον Άγγλο προπονητή στο Λονδίνο. Σε αυτόν τον αγώνα, ο Πότερ θα μείνει χωρίς τον Νγκολό Καντέ, ο οποίος παλεύει με τραυματισμό στον μηρό. Μένει να δούμε αν ο Πότερ θα αποφασίσει να ξεκινήσει με τον Εντουάρ Μεντί και τον Μαρκ Κουκουρέγια, αφού και οι δύο έμειναν στον πάγκο στο Ζάγκρεμπ.

Ο νέος Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε ένα κακό ντεμπούτο την Τρίτη, αλλά μπορεί να ξεκινήσει ξανά εδώ.

Πρόβλεψη Φούλαμ vs Τσέλσι:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο Κρέιβεν Κότατζ. Η Φούλαμ είναι εξαιρετική εντός έδρας, έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της. Νομίζω ότι είναι σε θέση να συνεχίσουν έτσι απέναντι στην ασταθή Τσέλσι. Οι Μπλε είναι εκτός φόρμας και χωρίς τον Τούχελ, αλλά πιστεύω ότι έχουν καλούς επιθετικούς.

Φούλαμ vs Τσέλσι προγνωστικά: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,80


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση