» »Unlabelled » Αγγλια — Γαλλια Μουντιαλ

Μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 θα κριθεί όταν η Αγγλία και η Γαλλία αναμετρηθούν στο Στάδιο Αλ Μπαΐτ το Σάββατο. Και οι δύο ομάδες θα έχουν το μερίδιο των ευκαιριών τους και θα μπορούσε να αποδειχθεί μια μάχη με τους καλύτερους.

Η Αγγλία έχει υποστεί πολλές στενοχώριες σε αυτή τη φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης και η φόρμα της πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα έδειχνε το ίδιο. Αλλά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατάφερε να βάλει χειρόφρενο σε όλες αυτές τις συνθήκες, καθώς η ομάδα του έχει ξεπεράσει όλους τους αντιπάλους της μέχρι στιγμής.

Είχαν κάποιες άβολες στιγμές καθώς η Σενεγάλη τους πίεσε αρκετά. Και ο επόμενος αντίπαλός τους θα το σημείωσε αυτό. Η Γαλλία έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σόου μέχρι στιγμής, αλλά η εξάρτησή της από τον Κιλιάν Μπαπέ μπορεί να τους βλάψει σε κάποιο βαθμό, αν η Αγγλία δεν βρει κάποιο τρόπο να σταματήσει τον Γάλλο επιθετικό.

Ο Μπαπέ είναι ανεβασμένος από τότε που ανακοίνωσε την άφιξή του στην διοργάνωση πριν από τέσσερα χρόνια. Και θα μπορούσε να ανακτήσει αυτή την εξουσία εάν οι Γάλλοι θέλουην να υπερασπιστούν το τρόπαιο τους με απόλυτη επιτυχία. Θα μπορούσε να είναι ένας πόλεμος μεταξύ της επίθεσης της Γαλλίας και της άμυνας της Αγγλίας. Και άνθρωποι όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Τζον Στόουνς μπορεί να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο.

Ειδήσεις και τακτικές ομάδας
Αγγλία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέπληξε τους πάντες αλλάζοντας την αγαπημένη του αμυντική γραμμή τριών παικτών και θα μπορούσε να παραμείνει σε αυτό το ματς απέναντι στους πανίσχυρους Γάλλους. Μια σειρά από νεαρούς παίκτες μπορεί να παίξουν, καθώς ο προπονητής της Αγγλίας θα μπορούσε να έχει μια αμετάβλητη ενδεκάδα που απέκρουσε την πρόκληση της Σενεγάλης στον τελευταίο αγώνα.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπρεπε να επιστρέψει στην Αγγλία για προσωπικούς λόγους, αλλά θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος. Ο Ντέκλαν Ράις έχασε την προπόνηση λόγω ασθένειας, αλλά θα είναι έτοιμος εγκαίρως για αυτήν την κρίσιμη σύγκρουση.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε ένα αξιοπρεπές τουρνουά μέχρι στιγμής, εξουδετερώνοντας τους κινδύνους σε πολλές περιπτώσεις. Το 1 θα είναι ξανά ανάμεσα στα δοκάρια απέναντι στη Γαλλία. Τα δεινά του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν επηρεάσει τη θέση του στην Αγγλία μέχρι στιγμής και θα βρίσκεται στην καρδιά της άμυνας μαζί με τον Τζον Στόουνς.

Ο Λουκ Σο έχει λάβει την άδεια να βοηθά τους συμπαίκτες του στο αριστερό άκρο και θα κρατήσει την θέση του. Ο Κάιλ Γουόκερ ήταν η προτιμώμενη επιλογή στη δεξιά πλευρά της άμυνας και θα συνεχίσει σε αυτή την θέση.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έκανε τη διαφορά καθώς τράβηξε τα βλέμματα σε όλο το γήπεδο στη νίκη τους κόντρα στη Σενεγάλη. Η Αγγλία βρήκε έναν απίθανο σκόρερ, τον Τζόρνταν Χέντερσον και το ζευγάρι Μπέλινγκχαμ-Χέντερσον θα συνεργαστεί με τον Ντέκλαν Ράις στη μέση του γηπέδου.

Ο Μπουκάγιο Σάκα κατάφερε να αφήσει πίσω τον εφιάλτη του για το Euro 2020 και ο επιθετικός της Άρσεναλ θα τοποθετηθεί στη δεξιά πτέρυγα. Ο Φιλ Φόντεν θα παίξει έναν ρόλο από την αριστερή πλευρά ενώ ο Χάρι Κέιν θα ξεκινήσει μπροστά.

Πιθανή ενδεκάδα (4–3–3): Πίκφορντ; Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο; Χέντερσον, Ράϊς, Μπέλινγκχαμ; Σάκα, Κέιν, Φόντεν

Γαλλία

Ο Ουγκό Λιορίς είχε μέχρι στιγμής ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς σφάλματα σε κάποιο βαθμό, και το χρειάζεται για να συνεχίσει και στον επόμενο αγώνα. Ο Ραφαέλ Βαράν παρέμεινε σε φόρμα παρά τον φόβο τραυματισμού του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και οι πρωταθλητές του 2018 θα ζευγαρώσουν τον Βαράν με τον Νταγιό Ουπαμεκανό στην καρδιά της άμυνας. Ο Ζυλ Κούντε έκανε εξαιρετική δουλειά ως αυτοσχέδιος δεξιός μπακ, ενώ ο Τέο Ερνάντες θα αγωνιστεί απουσία του αδελφού του Λούκας στο αριστερό άκρο.

Οι Αντριέν Ραμπιό και Ορελιέν Τσουαμενί κράτησαν το οχυρό αρκετά σταθερό στη μεσαία γραμμή. Εν τω μεταξύ, ο Αντουάν Γκριεζμάν μερικές φορές αγωνίζεται πολύ πιο βαθιά από τη θέση του νούμερο 10 για να υπαγορεύσει την επίθεση.

Ο Κιλιάν Μπαπέ πάντα στοχεύει να πιέζει ψηλότερα με τον αστραπιαίο ρυθμό του και ο Ουσμάν Ντεμπελέ προσπάθησε να προσφέρει μια διαφορετική διάσταση από τη δεξιά πτέρυγα. Η εναέρια ικανότητα του Ολιβιέ Ζιρού είναι ένα σημαντικό όπλο για τη Γαλλία και ο επιθετικός της Μίλαν ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τους αμυντικούςπολύ καλά.

Πιθανή ενδεκάδα (4–3–3): Λιορίς; Κούντε, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τέο Ερνάντες; Τσουαμενί, Ραμπιό; Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπάπε; Ζιρού

Παίκτης κλειδί
Κιλιάν Μπαπέ

Οι περισσότερες από τις επιθέσεις της Γαλλίας προέρχονται από τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ήταν ζωντανός στο γήπεδο. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δικαίωσε τις προσδοκίες για άλλη μια φορά και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα ποντάρει σε μεγάλο βαθμό πάνω του.

Η Γαλλία φαινόταν πιο επικίνδυνη από την αριστερή πλευρά και ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πρέπει να παρουσιάσει ένα σχέδιο για να σταματήσει τον Μπάπε.

Προγνωστικά Αγγλία – Γαλλία

Και οι δύο πλευρές έχουν μια υπέροχη δεξαμενή ταλέντων. Αλλά η Γαλλία έχει σίγουρα ένα πλεονέκτημα έναντι της Αγγλίας λόγω του Κιλιάν Μπαπέ. Η άμυνα των Τριών Λιονταριών παραλίγο να καταρρεύσει ενάντια στην πίεση στον τελευταίο αγώνα και ένας παίκτης όπως ο Γάλλος επιθετικός δεν χρειάζεται πρόσκληση για να το αντιμετωπίσει.

Προβλέπω έναν σκληρό αγώνα που θα τελειώσει με τη Γαλλία να κερδίσει μια οριακή νίκη επί της Αγγλίας. Και οι Γάλλοι θα ορίσουν στη συνέχεια μια ημερομηνία ημιτελικού εναντίον του νικητή του αγώνα μεταξύ Μαρόκου και Πορτογαλίας.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση