» »Unlabelled » Ολλανδία vs Αργεντινή προγνωστικα

Η Ολλανδία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Αργεντινή σε μια σύγκρουση των ποδοσφαιρικών εθνικών με μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να διακυβεύεται.

Η Ολλανδία, πέρασε εναντίον των ΗΠΑ στη φάση των 16 και σημείωσε την πιο συγκροτημένη απόδοσή της στη διοργάνωση. Η σύγκρουση δοκίμασε τον χαρακτήρα τους, και ο Λούις φαν Γκάαλ ήταν ευχαριστημένος με αυτό που είδε.

Ενώ το σερί σκοράρισμα του Κόντι Χάκπο τελείωσε, ο Ντένζελ Ντάμφρις ανέλαβε τα πράγματα στην επίθεση. Ο ακραίος μπακ έδωσε τις ασίστ σε δύο γκολ και πέτυχε το τρίτο σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Και η Ολλανδία περιμένει τώρα το ραντεβού της απέναντι στην πανίσχυρη Αργεντινή.

Ενώ η Ολλανδία δεν κατάφερε να περάσει στην διοράνωση της Ρωσίας, έχει φτάσει στα ημιτελικά στις δύο τελευταίες εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ενώ έφτασαν στον τελικό το 2010, αλλά οι Οράνιε ηττήθηκαν από την Αργεντινή στα πέναλτι το 2014.

Οριακό φαβορί η Αργεντινή

Καθώς η Ολλανδία πέρασε εύκολα εναντίον των Αμερικάνων, η Αργεντινή επέζησε για να κερδίσει τους Αυστραλούς. Οι Socceroos αρνήθηκαν να κυματίσουν την λευκή σημαία παρά το γκολ του Λιονέλ Μέσι. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, και ο Χουλιάν Άλβαρες διπλασίασε αργότερα το προβάδισμα.

Καθώς η Αργεντινή έμοιαζε προορισμένη να εξασφαλίσει την πρόκριση, το χτύπημα του Κρεγκ Γκούντγουιν στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι. Ενώ η Αυστραλία συσπειρώθηκε, η Αλμπισελέστε είχε τον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες εξασφάλισε την πρόκριση.

Η Αυστραλία έχασε μια απίθανη φάση για ισοφάριση, ωστόσο, ο Μαρτίνες ήταν έτοιμος να σώσει το χτύπημα του εφήβου Γκάρανγκ Κουόλ από κοντινή απόσταση. Εκείνη η στιγμή κράτησε το όνειρό τους ζωντανό και η Αργεντινή θα παλέψει στην αναμέτρησή της με την Ολλανδία για μια θέση στα ημιτελικά.

Ειδήσεις και τακτικές ομάδας
Ολλανδία

Ο Λουίς φαν Γκάαλ είχε να αντιμετωπίσει μερικά μικροπροβλήματα με την ομάδα του, αν και θα μπορούσε να έχει μια πλήρη φόρμα πριν από τη σύγκρουση με την Αργεντινή. Αφού απέτυχε να προπονηθεί, ο Στέφαν Ντε Βρι ήταν αμφίβολος, αλλά έκτοτε επέστρεψε στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι.

Ο αμυντικός είναι απίθανο να αμφισβητήσει την καθιερωμένη σειρά των τριών μπακ. Οι Γιουριέν Τίμπερ, Φίρχιλ φαν Ντάικ και Νάταν Ακέ είναι οι προτιμώμενοι σέντερ μπακ υπό τον προπονητή της Ολλανδίας. Οι Ματέις ντε Λιχτ και Στέφαν Ντε Βρι είναι πιθανό να παραμείνουν στον πάγκο.

Υπήρχαν επίσης καλά νέα με τον Γερεμί Φριμπόνγκ, ο οποίος απέφυγε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο για να επιστρέψει σε πλήρη προπόνηση. Εμφανίστηκε στον πάγκο και κόντρα στις ΗΠΑ. Ο δεξιός μπακ είναι απίθανο να απομακρύνει τον Ντάμφρις από τη θέση του, καθώς ο Φαν Γκάαλ θα μπορούσε να παρατάξει μια αμετάβλητη ενδεκάδα.

Οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Μάρτεν ντε Ρόουν θα παραμείνουν στην ενδεκάδα. Ο Ντέιβι Κλάασεν θα παίξει τον προχωρημένο ρόλο μπροστά από το δίδυμο και θα υποστηρίξει τους δύο επιθετικούς των Μέμφις Ντεπάι και Κόντι Χάκπο.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας (3–4–1–2): Νόπερτ, Τίμπερ, φαν Ντάικ, Ακε; Ντάμφρις, ντε Ρόουν, ντε Γιονγκ, Μπλίντ; Κλάασεν; Ντεπάι, Γκάκπο

Αργεντινή

Ο Λιονέλ Σκαλόνι θα πάρει μερικές κρίσιμες αποφάσεις ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία. Ο Παπού Γκόμεζ υπέφερε από διάστρεμμα στον αστράγαλο, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα. Ομοίως, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έχασε τη σύγκρουση στην Αυστραλία, θα πρέπει επίσης να επιστρέψει στην αρχική σύνθεση.

Υπάρχουν ερωτηματικά για τη συμμετοχή του Ντι Μαρία από την αρχή, μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Χουλιάν Άλβαρες στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Γκόμεζ θα μπορούσε να ξεκινήσει στη θέση του ή ο Σκαλόνι θα μπορούσε να εμπλέξει τον Ντι Μαρία και τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι δίπλα στον Μέσι.

Ο Μέσι ξεκίνησε το προηγούμενο παιχνίδι σε ρόλο σέντερ φορ, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ αγωνίζεται στα άκρα. Ο Σκαλόνι άλλαξε το πλάνο για τον αγώνα της Αυστραλίας, με τους Ντε Πολ, Ένσο Φερνάντες και Αλέξις Μακ Άλιστερ να παρέχουν άφθονη ασφάλεια στη μεσαία γραμμή.

Η οπίσθια γραμμή θα μπορούσε να παραμείνει ανέπαφη, με τους Μάρκος Ακούνα και Ναχουέλ Μολίνα πιθανότατα να διατηρήσουν τους ρόλους του μπακ. Οι Νικολάς Οταμέντι και Κρίστιαν Ρομέρο είναι το προτιμώμενο κεντρικό αμυντικό ζευγάρι.

Πιθανή ενδεκάδα Αργεντινή (4–3–3): Μαρτίνες; Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια; Ντε Πολ, Φερνάντες, Μακ Άλιστερ; Άλβαρες, Μέσι, Γκόμεζ

Ολλανδία 2–2 Αργεντινή (Νίκη της Αργεντινής στα πέναλτι)

Η Ολλανδία έχει δείξει άφθονο χαρακτήρα στην επιθετική πλευρά του γηπέδου, αλλά η άμυνά της εξακολουθεί να είναι ευάλωτη. Παρά την καλή εμφάνιση εναντίον της ΗΠΑ, η πανίσχυρη Ολλανδία δεν μπόρεσε να πετύχει καθαρή εστία, το οποίο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η Αργεντινή.

Δεν υπάρχει λόγος να επισημάνουμε την επιθετική ικανότητα της Αργεντινής, με τον Λιονέλ Μέσι να ηγείται της γραμμής και τον Τζούλιαν Αλβάρες να υποστηρίζει. Επίσης, είναι λίγο ύποπτοι στα μετόπισθεν, και αυτό το παιχνίδι δείχνει πολλά γκολ πριν από την παράταση.

Η Αργεντινή παραμένει φαβορί για να νικήσει την Ολλανδία στα πέναλτι, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες πιθανότατα να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία των πέναλτι. Στη συνέχεια, η Αλμπισελέστε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ Κροατίας και Βραζιλίας, που θα διεξαχθεί νωρίτερα την Παρασκευή.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση