» »Unlabelled » Μάντσεστερ Σίτι vs Ίντερ Final Champions League

Το Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Champions League μετά από 18 χρόνια, με την μονομαχία της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Ίντερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ίντερ στην προσπάθειά της για τον παρθενικό της τρόπαιο στο UEFA Champions League. Εν τω μεταξύ, οι Νερατζούρι θα αντιμετωπίσουν τους άνδρες του Πεπ Γκουαρδιόλα σε αναζήτηση του τέταρτου πρωταθλήματος Ευρώπης τους.

Πρόκειται να είναι ένας ακόμη κορυφαίος τελικός μεταξύ δύο ομάδων που έχουν περάσει από τις καλύτερες ομάδες από όλη την Ευρώπη για να έχουν αυτή την ευκαιρία να αγωνιστούν για τον πολυπόθητο τίτλο του Champions League στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν κυρίαρχη δύναμη στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν και δεν έχουν χάσει ούτε ένα αγώνα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ήταν αήττητη στους ομίλους και κατέληξε στην κορυφή με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στη φάση των 16, η Σίτι πέρασε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα τη Λειψία, κέρδισε συνολικά με 8–1 στα δύο παιχνίδια.

Στη συνέχεια, η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την Γερμανική Μπάγερν Μονάχου με 4–1 στα προημιτελικά για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά. Οι Μαδριλένοι εξασφάλισαν μια σκληρή ισοπαλία 1–1 στον πρώτο αγώνα, αλλά ηττήθηκαν με 4–0 στον επαναληπτικό αγώνα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση προχωρώντας σε αυτόν τον τελικό αφού απέκλεισαν την πιο κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη. Έχουν ήδη εξασφαλίσει το Κύπελλο Αγγλίας και την Πρέμιερ Λιγκ και θα μπορούσαν να γίνουν η δεύτερη Αγγλική ομάδα που θα διεκδικήσει το τρεμπλ αν καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο.

Και, ο Γκουαρδιόλα θα είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει αυτή τη φορά, αφού έχασε έναν τελικό Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι.

Εν τω μεταξύ, η Ίντερ βρίσκεται σε ονειρεμένη πορεία αυτή τη σεζόν. Ήταν αξιοπρεπείς στη Serie A καθώς κατάφερε να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Όμως, όσον αφορά το UEFA Champions League, οι Ιταλοί έχουν πάρει φωτιά καθ’ όλη τη διάρκεια. Η Ίντερ τερμάτισε δεύτερη στη φάση των ομίλων πίσω από την Μπάγερ Μονάχου αφού κέρδισε μόλις τρεις από τους έξι αγώνες.

Μπορεί να μην ήταν στην κορυφή της φάσης των ομίλων, αλλά δύσκολα έβαλαν λάθος θέση. Οι άντρες του Σιμόνε Ιντζάγκι αναμετρήθηκαν με την Πόρτο στη φάση των 16. Παρουσίασαν μια σταθερή αμυντική εμφάνιση για να ξεπεράσουν την Πορτογαλική ομάδα με 1–0 σε δύο ματς.

Στα προημιτελικά, η Ίντερ πέρασε από την Μπενφίκα με 5–3 σε δύο παιχνίδια και έστησε έναν ημιτελικό του Champions League με την Μίλαν μετά από πολλά χρόνια. Το Σαν Σίρο φιλοξένησε έναν ημιτελικό με δύο σκέλη υψηλής έντασης που επέτρεψε στην Ίντερ να προκριθεί με συνολικό σκορ 3–0.

Έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στο πρώτο παιχνίδι και το έκλεισαν με μια σταθερή αμυντική απόδοση στο δεύτερο. Η αμυντική τους εμφάνιση κόντρα στην Μίλαν θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για τον τελικό.

Ο Κάιλ Γουόκερ μπορεί να είναι η μόνη ανησυχία για τη Μάντσεστερ Σίτι που πηγαίνει σε αυτόν τον τελικό. Ο 33χρονος μπακ έχει δυσκολευτεί με την πλάτη του τελευταία. Και υπήρχε προβληματισμός για το θέμα του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ωστόσο, πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι έχει επιστρέψει σε πλήρη φυσική κατάσταση. Με τον Γουόκερ να είναι σε καλή κατάσταση, η Σίτι αναμένεται να έχει μια πλήρη αποστολή για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Από την άλλη πλευρά οΧένριχ Μχιταριάν, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού του Champions League της UEFA, είναι αμφίβολος για αυτό το παιχνίδι. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα ελπίζει ότι ο πρώην πλέι μέικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι έτοιμος εγκαίρως για να εμφανιστεί στην ενδεκάδα του.

Η άλλη ανησυχία για τραυματισμό είναι αυτή του Χοακίν Κορέα, ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα στον τελικό του Coppa Italia. Ο 28χρονος αναμένεται να είναι έτοιμος έγκαιρα και να επιστρέψει στον πάγκο για αυτό το παιχνίδι.

Ο Ιντζάγκι αναμένεται να προχωρήσει με το σχήμα 3–5–2 όπου θα είναι στο τέρμα ο περιζήτητος Αντρέ Ονανά. Στην τελευταία του αναμέτρηση με την Ίντερ, ο Μίλαν Σκρίνιαρ αναμένεται να είναι στον πάγκο, καθώς ο Ιντζάγκι θα αγωνιστεί με τους Ματέο Νταρμιάν, Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Αλεσάντρο Μπαστόνι.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτόν τον τελικό μεταξύ της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι στον σταρ επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ, τον καλύτερο σκόρερ σε αυτήν την διοργάνωση.

Ωστόσο, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 Λαουτάρο Μαρτίνες θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση στην Κωνσταντινούπολη. Μπορεί να είχε πετύχει μόλις τρία γκολ στις 12 ματς μέχρι τώρα. Αλλά ο 25χρονος σίγουρα έχει την ποιότητα να είναι πρωταγωνιστής. Θα έχει την υποστήριξη του Εντίν Τζέκο στο τελευταίο τρίτο και ίσως μπορέσει να προβληματίσει την άμυνα της Σίτι που δεν έχει δοκιμαστεί ως τέτοια τελευταία.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι vs Ίντερ

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει με άνεση σε όλους τους αγώνες, σε όλη τη σεζόν του Champions League. Και, είναι φαβορί για αυτό το παιχνίδι αφού συνέτριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4–0 στο δεύτερο παιχνίδι. Οι Πολίτες έχουν ήδη κατακτήσει την Premier League και το FA Cup. Τώρα, πιέζουν για τον πρώτο τους τίτλο στο UEFA Champions League για να ολοκληρώσουν ένα ιστορικό τρεμπλ.

Αλλά μπορεί απλώς να αντιμετωπίσουν κάτι διαφορετικό σε αυτήν την ομάδα της Ίντερ που θα έχει σχηματισμό 3–5–2. Ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πει ότι η ιστορία δεν θα έχει σημασία σε αυτόν τον τελικό, μπορεί στην πραγματικότητα να βοηθήσει την Ίντερ.

Θα μπουν σε αυτόν τον αγώνα με την πεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν και η κληρονομιά τους θα τους οδηγήσει. Και, παρόλο που είναι αουτσάιντερ, μπορεί να τα καταφέρουν εδώ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση