» »Unlabelled » Φιορεντίνα vs Γουέστ Χαμ προγνωστικα

Η Fortuna Arena της Πράγας θα φιλοξενήσει τον δεύτερο τελικό του UEFA Europa Conference League καθώς η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ .

Οι οπαδοί των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών συλλόγων συχνά περιφρονούν το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League. Αυτοί οι αγώνες μπορεί να μην έχουν μεγάλη αξία στα μάτια τους. Αλλά αντιπροσωπεύει μια τεράστια ευκαιρία για μτους φιναλίστ να συνεχίσουν να παίζουν στην Ευρώπη. Και η Φιορεντίνα και η Γουέστ Χαμ θα αναμετρηθούν στον τελικό αυτή την εβδομάδα.

Η Φιορεντίνα αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ευρωπαϊκό τελικό πριν από περισσότερες από τρεις δεκαετίες, όταν η Γιουβέντους την κέρδισε στο τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1990. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για την Φιορεντίνα να κατακτήση την διοργάνωση και να συνεχίσει να παίζει Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η όγδοη θέση της Φιορεντίνα δεν ήταν αρκετά ικανή για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa Conference League την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ νικώντας τη Γουέστ Χαμ στην Πράγα. Το καθυστερημένο νικητήριο τέρμα του Αντονίν Μπαράκ στην παράταση απέναντι σε μια επίμονη ομάδα της Βασιλεία τους οδήγησε σε αυτό το τελικό.

Η Φιορεντίνα έχει ένα τελευταίο εμπόδιο με τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ. Ο Ντέιβιντ Μόγιες πέρασε μια δύσκολη σεζόν εντός και εκτός γηπέδου. Σε ένα στάδιο, οι Άγγλοι έμοιαζαν προορισμένοι να δώσουν τη μάχη του υποβιβασμού στην Premier League πριν επιβιώσουν αρκετά άνετα.

Λόγω των πολλών δαπανών το περασμένο καλοκαίρι, ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν υπό πίεση να δώσει αποτελέσματα. Χωρίς αυτά, η δουλειά του έχει τεθεί υπό μαζικό έλεγχο, με πολλούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να απολυθεί όταν τελειώσει η σεζόν. Αν ήταν έτσι, ο Σκωτσέζος θα ήθελε να τερματίσει μια τεράστια ξηρασία στα τρόπαια της Γουέστ Χαμ, η οποία δεν έχει κερδίσει τίποτα πέρα από το Κύπελλο Αγγλίας του 1980.

Ενώ οι Άγγλοι ήταν θλιβεροί στην Premier League, παρέμειναν αήττητοι στο Europa Conference League. Πήγαν στον τελικό της Πράγας χάρη σε μια επίμονη εμφάνιση εκτός έδρας με την AZ Άλκμααρ, ένα παιχνίδι που αποφασίστηκε από την ενέργεια του Πάμπλο Φορνάλς.

Ειδήσεις και τακτικές ομάδας
Φιορεντίνα

Ο Βιντζτζο Ιταλιάνο θα φέρει πολλούς από τους βασικούς του παίκτες πίσω στην ομάδα, αφού ξεκούρασε πολλούς από αυτούς για τον τελευταίο αγώνα της Serie A. Ο εφεδρικός τερματοφύλακας Σαλβατόρε Σιρίγκου έχει τραυματιστεί, αλλά ο Νίκο Γκονσάλες θα πρέπει να μπει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Σοφιάν Αμραμπάτ και ο Ρολάντο Μαντραγκόρα πιθανότατα θα διατηρήσουν τις θέσεις τους ως κεντρικοί χαφ. Οι Τζιάκομο Μποναβεντούρα και Νανιταμό Ικονέ θα μπορούσαν να συμπληρώσουν την μπροστινή τετράδα μαζί.

Στο πίσω μέρος, ο Ιταλιάνο πιθανότατα θα επιλέξει την αγαπημένη του αμυντική τετράδα.

Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα κοπιάσει σκληρά πριν επιλέξει την ενδεκάδα του για τον τελικό της Πράγας. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες ξεκινούν αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των περιζήτητων Ντέκλαν Ράις και Μικαΐλ Αντόνιο. Οι άλλοι δύο θα μπορούσαν να είναι οι Βλάντιμιρ Κούφαλ και Τόμας Σούτσεκ, με το δίδυμο να επιστρέφει στην πατρίδα τους.

Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα παραμένει ο μοναδικός απόντας της Γουέστ Χαμ ενόψει της διοργάνωσης. Ως εκ τούτου, ο Αντόνιο θα ξεκινήσει και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής για τα Σφυριά. Ο Λούκας Πακέτα θα ξεκινήσει μπροστά από τους δύο μεσοεπιθετικούς σε προχωρημένο ρόλο πίσω από τους μπροστινούς τρεις επιθετικούς.

Προγνωστικά Φιορεντίνα vs Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ

Ανεξάρτητα από την ποιότητα αυτού του τουρνουά, ο τελικός φαίνεται σαν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ δύο ταλαντούχων ομάδων. Η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη θα αντιμετωπίσει το αήττητο, με αμφότερους να έρχονται εδώ με έναν τεράστιο βαθμό για αποδείξεις και την πρόθεση να κερδίσουν.

Αν και υπάρχουν μερικά ταλαντούχα αστέρια και στις δύο ομάδες, το θέμα είναι ποιος μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι σε αυτή τη μαγική στιγμή, κάτι που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να κάνει η Γουέστ Χαμ. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψη πηγαίνει με τους Άγγλους να κερδίσουν με μικρή διαφορά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση