» »Unlabelled » Γουέστ Χαμ vs Άρσεναλ

Η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την αντίπαλό της Άρσεναλ στο Λονδίνο την Κυριακή. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν δύο φορές τους Κανονιέρηδες σε μία σεζόν, αλλά οι αντίπαλοι τους είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη με 3-1 εναντίον της κορυφαίας Λίβερπουλ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το ματς Γουεστ Χαμ — Αρσεναλ είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Αντίθετα, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Η Γουέστ Χαμ είναι τώρα έβδομη με 36 βαθμούς, αλλά χρειάζεται βαθμούς από αυτόν τον αγώνα για να αποφύγει περαιτέρω πτώση στην βαθμολογία.

Η τρέχουσα φόρμα δεν είναι κακή, είχαν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες πριν από την αναφερόμενη ήττα στο Μάντσεστερ. Θα είναι δύσκολο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά το πλεονέκτημα έδρας δεν πρέπει να υποτιμηθεί — μόνο η Μάντσεστερ Σίτι και η Έβερτον έχουν φύγει από το γήπεδο της Γουέστ Χαμ με τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Ο Μόγιες είναι αισιόδοξος για την εντός έδρας φόρμα, αλλά ο προπονητής έχει κάποιες ανησυχίες ενόψει αυτού του αγώνα. Ο τερματοφύλακας Αλφόνς Αρεολά τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σύγκρουση με τον Κουρτ Ζουμά και αντικαταστάθηκε από τον Γούκας Φαμπιάνσκι. Ο Γάλλος χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος, αλλά οι Λούκας Πακετά και Μικαΐλ Αντόνιο παραμένουν εκτός δράσης με τραυματισμό στη γάμπα και στο γόνατο αντίστοιχα. Ο δανεικός Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στους οπαδούς του.

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Λίβερπουλ με 3-1 στο Έμιρεϊτς την περασμένη εβδομάδα και έδειξε ότι είναι ακόμα στην κούρσα για τον τίτλο. Οι άντρες του Αρτέτα βρέθηκαν σε κάποια κρίση την τελευταία περίοδο καθώς γνώρισαν τρεις ήττες την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, τρεις νίκες στα τρία τελευταία ματς άλλαξαν την κατάσταση.

Η επιτυχία επί της Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι παίκτες μπήκαν στο ματς με φουλ κίνητρο και νίκησαν τους Κόκκινους. Ο Μπουκάγιο Σάκα άνοιξε το σκορ, αλλά ο Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες σκόραρε ένα κωμικό αυτογκόλ για να ισοφαρίσει τη Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά, ο αμυντικός σίγουρα κοιμήθηκε καλά το βράδυ καθώς το λάθος του έγινε ασήμαντο μετά από μια συγκλονιστική σύγχυση μεταξύ Βίρτζιλ φαν Ντάικ και Άλισον Μπέκερ. Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι σημείωσε γκολ σε κενή εστία για το 2-1.

Για να είναι πιο εύκολο για την Άρσεναλ, αποβλήθηκε ο Ιμπραΐμα Κονάτε και ο Λεάντρο Τροσάρντ πέτυχε το τρίτο γκολ. Ο Βέλγος εξτρέμ δεν είναι βασικός, αλλά η συμβολή του είναι σημαντική. Ο Τροσάρντ έχει μέσο όρο γκολ ή ασίστ κάθε 99 λεπτά για την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μόνο οι Τιερί Ανρί και Ρόμπιν φαν Πέρσι έχουν καλύτερο ρεκόρ μεταξύ των παικτών που έχουν παίξει τουλάχιστον 1.000 λεπτά για τον σύλλογο. Ο Αρτέτα έχει τρεις ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς είναι αμφίβολος με τραυματισμό στο γόνατο, ο Μπουκάγιο Σάκα έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο αποχώρησε στο ημίχρονο από τους Κόκκινους με έναν ακόμη τραυματισμό στη γάμπα. Οι Τόμας Πάρτεϊ, Γιουριέν Τίμπερ και Φάμπιο Βιέιρα είναι μακροχρόνια απόντες.

Πρόβλεψη Γουέστ Χαμ — Άρσεναλ:

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα και η εμπιστοσύνη των παικτών είναι υψηλή. Οι Κανονιέρηδες θα πάνε για άλλη μια νίκη εδώ, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη κερδίσει δύο φορές την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας 3-1 στο EFL Cup τον Νοέμβριο και στη συνέχεια 2-0 στο Έμιρεϊτς τον Δεκέμβριο. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τρεις κόντρα στους αντιπάλους της πόλης, αλλά πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν. Θα είναι καταστροφή αν χάσουν.

Γουέστ Χαμ vs Άρσεναλ Επιλογή: Η Άρσεναλ κερδίζει @ 1,53 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση