» »Unlabelled » Λειψία vs Ρεάλ Μαδρίτης

Η Red Bull Λειψία θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία για τον πρώτο αγώνα της μονομαχίας των 16. Η Ισπανική ομάδα είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία της διοργάνωσης με 14 τρόπαια, αλλά γνωρίζει εκ πείρας ότι η Λειψία δεν είναι εύκολο μέρος για επίσκεψη.

Οι Λειψία και η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ζευγάρι στη φάση των ομίλων 2022/23 και η Ρεάλ κέρδισε 2-0 στην Ισπανία. Ωστόσο, η ομάδα του Μάρκο Ρόουζ χτύπησε δύο φορές από στημένες φάσεις στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και κέρδισε με 3-2.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Λειψία δεν πρέπει να υποτιμηθεί, ακόμη κι αυτή είναι σε κακή φόρμα αυτή τη στιγμή. Τρεις ήττες και μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς σίγουρα θα βάλουν τους παίκτες σε μεγάλη πίεση. Το χειρότερο, η Λειψία παρατάσσεται σε αυτό το ματς μετά την απογοητευτική ισοπαλία 2-2 με την Άουγκσμπουργκ.

Τώρα είναι τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Ντόρτμουντ. Ο κόουτς Ρόουζ έχει μια δύσκολη δουλειά για να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη των παικτών. Σχεδόν όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι, μόνο ο Αμαντού Χαϊντάρα είναι αμφίβολος με τραυματισμό στο γόνατο. Οι αμυντικοί Μοαμέντ Σιμακάν και Μπέντζαμιν Χένρικς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς και οι δύο απέχουν μόλις μία κάρτα από τιμωρία, όπως και ο Καστελό Λουκεμπά.

Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλή ως συνήθως κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο C. Οι Μαδριλένοι ήταν μία από τις δύο μόνο ομάδες που κέρδισαν τη φάση των ομίλων του Champions League χωρίς να χάσουν ούτε έναν βαθμό (η άλλη είναι η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι).

Ήταν ανώτεροι εντός έδρας, αλλά και ως φιλοξενούμενοι. Οι άνδρες του Αντσελότι κατάφεραν να κερδίσουν 3-2 τη Νάπολι στο Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, στη συνέχεια νίκησαν 2-1 την Μπράγκα στην Πορτογαλία και τελικά κέρδισαν 3-2 επί της Ουνιόν Βερολίνου στη Γερμανική πρωτεύουσα.

Όπως είδατε, οι αγώνες της Ρεάλ εντός έδρας ήταν αποτελεσματικοί — συνολικά σημειώθηκαν 8 γκολ, ενώ δέχθηκε 5. Αυτός είναι κατά μέσο όρο περισσότερα από 4 γκολ ανά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φόρμα και στο εσωτερικό μέτωπο. Κέρδισαν ήδη το Σούπερ Καπ Ισπανίας αφού κέρδισαν 5-3 την Ατλέτικο Μαδρίτης στους ημιτελικούς και 4-1 την Μπαρτσελόνα στον τελικό.

Προς ένα ακόμη τρόπαιο της La Liga οδεύει και η Ρεάλ αφού κέρδισε με 4-0 το «θαύμα της σεζόν» Χιρόνα. Για άλλη μια φορά ήταν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ που έκανε τη διαφορά. Σημείωσε ένα τέρμα ενώ οι Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο πέτυχαν τα υπόλοιπα δύο. Αλλά αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο με διάστρεμμα στον αστράγαλο. Αξιλογείται ως αμφίβολος, ενώ ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού λόγω προβλήματος στο μηρό. Τρεις ακόμη παίκτες, ο Έντερ Μιλιτάο, ο Νταβίντ Αλαμπά και ο Τιμπό Κουρτουά, παραμένουν μακροχρόνια απόντες.

Πρόβλεψη Λειψία εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης:

Περιμένω ένα αποτελεσματικό ματς στη Λειψία. Η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει και δέχεται γκολ εύκολα. Όπως έγραψα παραπάνω, συνολικά σημειώθηκαν 8 γκολ, ενώ 5 δέχθηκε στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους στον όμιλο. Οι άνδρες του Αντσελότι κέρδισαν με 3-2 τη Νάπολι στο Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, στη συνέχεια κέρδισαν 2-1 την Μπράγκα στην Πορτογαλία και τελικά κέρδισαν με 3-2 την Ουνιόν στο Βερολίνο. Αλλά αυτό δεν θα είναι “μονόδρομος” καθώς η Red Bull είναι επίσης μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τα έξι ματς της από τη φάση των ομίλων ήταν αποτελεσματικά και όλα έληξαν με Over 2,5 γκολ. Πιστεύω ότι η σειρά θα συνεχιστεί.

Επιλογή Λειψία vs Ρεάλ Μαδρίτης: Over 2,5 γκολ @ 1,67 στς εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση