» »Unlabelled » Λάτσιο vs Μπάγερν Μονάχου

Η Λάτσιο θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου στους 16 του Champions League στο στάδιο Ολίμπικο της Ιταλικής πρωτεύουσας. Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι φαβορί, αν και οι παίκτες της Λάτσιο θα προσπαθήσουν να κάνουν μια έκπληξη. Ωστόσο στο Λάτσιο — Μπάγερν Μονάχου, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σήμερα.

Οι Μπιακοσελέστι ήταν σταθεροί στη φάση των ομίλων και τερμάτισαν δεύτεροι μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πάνω από τη Φέγενορντ και τη Σέλτικ. Η εντός έδρας φόρμα ήταν κρίσιμη για την πρόκριση καθώς κέρδισαν δύο φορές και έφεραν ισοπαλία στα τρία παιχνίδια στη Ρώμη.

Η Λάτσιο κέρδισε 1-0 την Ολλανδική ομάδα και 2-0 τη Σκωτσέζικη ομάδα, ενώ έμεινε ισόπαλη 1-1 με τους αντιπάλους της La Liga. Όπως είδατε, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τρία εντός έδρας ματς. Ταυτόχρονα, η Λάτσιο έχει σκοράρει σε καθένα από τα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League.

Ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι θα προσπαθήσει να συνεχίσει αυτή τη σειρά, αλλά έχει κάποιες ανησυχίες ενόψει αυτού του αγώνα. Ο κεντρικός αμυντικός Πατρίκ είναι εκτός έδρας με πρόβλημα στον ώμο, ενώ ο Ματία Τζακάνι θεωρείται αμφίβολος με τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού. Ο αρχηγός Τσίρο Ιμόμπιλε είναι έτοιμος και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής. Ο Ιταλός επιθετικός λατρεύει να παίζει στο Champions League — έχει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 99 λεπτά.

Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πρώτη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία ρθε εναντίον της Κοπεγχάγης στον πέμπτο γύρο, αλλά δεν ήταν πρόβλημα — οι Βαυαροί είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο Α.

Αλλά η τρέχουσα φόρμα είναι μεγάλο πρόβλημα, η Μπάγερν υπέστη μια οδυνηρή ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σαββατοκύριακο . Οι Βαυαροί υπολείπονται πλέον από τη Λεβερκούζεν με πέντε βαθμούς στην Bundesliga. Ο κόουτς Τούχελ δέχεται μεγάλη πίεση, αλλά μέχρι στιγμής κατάφερε να επιβιώσει. Η διοίκηση του συλλόγου δεν ήταν τόσο υπομονετική με τον Χανς Φλικ και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ωστόσο, μια νίκη στη Ρώμη θα χαλαρώσει τον Τούχελ και τους παίκτες του. Η Μπάγερν έχει παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά εδώ — τον Χάρι Κέιν. Κανένας παίκτης δεν έχει συμμετάσχει άμεσα σε περισσότερα γκολ στο Champions League αυτή τη σεζόν από τον Κέιν. Είχε επτά γκολ, τέσσερα σκόραρε και τρεις ασίστ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και η έμπνευσή του είναι καθοριστική για την έκβαση αυτού του αγώνα.

Ο Τούχελ έχει έξι προβλήματα τραυματισμών ενόψει αυτού του αγώνα. Οι Κίνγκσλεϊ Κομάν, Σερζ Γκνάμπρι, Κόνραντ Λάιμερ και Μπούνα Σαρ είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού, ενώ οι Αλφόνσο Ντέιβις και Μπράιαν Σαραγόσα αξιολογούνται ως αμφίβολοι λόγω μυϊκού τραυματισμού και ασθένειας με σεβασμό.

Πρόβλεψη Λάτσιο — Μπάγερν Μονάχου:

Μετά από μια θλιβερή ήττα με 3-0 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο, η Μπάγερν Μονάχου θα απαντήσει στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στη Λάτσιο στην Ρώμη, αλλά πιστεύω ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας μπορούν να κερδίσουν. Η ποιότητα είναι με το μέρος τους και η εμπειρία επίσης. Η Λάτσιο έφτασε στη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο για τρίτη φορά στην ιστορία της, ενώ η Μπάγερν στοχεύει τελικά στο έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο. Πιστεύω ότι οι παίκτες της Μπάγερν θα κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους στην Ιταλία.

Λάτσιο εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Η Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει @ 1,70 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση