» »Unlabelled » Μπρέντφορντ vs Λίβερπουλ

Η Μπρέντφορντ θα καλωσορίσει την Λίβερπουλ στο κοινοτικό στάδιο Gtech το μεσημέρι του Σαββάτου. Και οι δύο ομάδες είχαν σημειώσει σημαντικές νίκες στον τελευταίο γύρο. Οι Κόκκινοι διατήρησαν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χάρη στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι, ενώ οι Μέλισσες αμβλύνουν τους αυξανόμενους φόβους για τον υποβιβασμό με την επιτυχία 2-0 επί της Γουλβς. Σήμερα μπορεί να δούμε ένα ενδιαφέρον Μπρέντφορντ -Λίβερπουλ.

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται τώρα στη 14η θέση με 25 βαθμούς, έξι μακριά από τη ζώνη πτώσης. Η τρέχουσα φόρμα θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως καλή — δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς στην Premier League. Απλά να αναφέρουμε ότι η Μπρέντφορντ έχει υποστεί πέντε ήττες τον Δεκέμβριο και η κατάσταση φαινόταν πολύ δύσκολη.

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους οι Μέλισσες έπαιξαν άσχημα — οι απουσίες του Άιβαν Τόνεϊ και του Μπραϊάν Μπουμό. Ο τελευταίος είναι ακόμα εκτός δράσης, αλλά ο Τόνεϊ είναι διαθέσιμος και τα γκολ του έκαναν τη διαφορά κόντρα στη Νότιγχαμ και τη Γουλβς. Ο προπονητής Τόμας Φρανκ θα είναι και πάλι χωρίς τον Μπούμο, αλλά ο Γιόαν Βίσα και ο Φρανκ Ονιέκα επέστρεψαν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ωστόσο, οι Ρίκο Χένρι, Κέβιν Σάντε και Άαρον Χίκεϊ παραμένουν εκτός, ενώ ο Τζος Ντασίλβα αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Η Λίβερπουλ είναι πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα με 54 βαθμούς, αλλά είναι θέμα ημερών η Μάντσεστερ Σίτι να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πολίτες έχουν 52 βαθμούς, αλλά έχουν και ένα ματς λιγότερο. Ωστόσο, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στους υπόλοιπους 14 γύρους. Όμως το ματς με την Άρσεναλ έδειξε ότι δεν είναι τόσο απλό.

Οι Κόκκινοι έχασαν 3-1 στο Έμιρεϊτς και έδειξαν πολλές αδυναμίες. Ήταν απογοητευτικό πώς ο Μαρτινέλι πέτυχε το δεύτερο γκολ, αφού ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο — Άλισον Μπέκερ — και ο καλύτερος αμυντικός — Βίρτζιλ φαν Ντάικ — σέρβιραν ιδανικά τη μπάλα μπροστά από την άδεια εστία.

Έτσι, αν ο Σέιν Λονγκ έχει πετύχει το πιο γρήγορο γκολ (μόνο 7,69 δευτερόλεπτα) στην ιστορία της Premier League, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σημείωσε το καλύτερο γκολ, τότε ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι σημείωσε σίγουρα το πιο εύκολο γκολ. Ο Κλοπ πρέπει να βελτιώσει την άμυνα, δεν ήταν καθόλου καλός και απέναντι στη Μπέρνλι.

Ο Άλισον έχασε τον αγώνα του τελευταίου γύρου λόγω ασθένειας, αλλά θα πρέπει να επιστρέψει για αυτόν τον αγώνα. Αλλά ο Κλοπ έχει μεγάλα προβλήματα τραυματισμών για αυτήν την ισοπαλία. Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ υπέστη ζημιά στο γόνατό του στον αγώνα με την Μπέρνλι και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Τρεντ θα χάσει τον τελικό του Carabao Cup με την Τσέλσι στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι Τζόελ Μάτιπ, Μπεν Ντόακ και Στέφαν Μπάιτσετς παραμένουν μακροχρόνια απόντες , ίσως και ο Τιάγκο Αλκαντάρα. Τέλος, ο Ντόμινικ Σζομποσλάι κρίνεται αμφίβολος λόγω τραυματισμού στον μηρό.

Πρόβλεψη Μπρέντφορντ — Λίβερπουλ:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο κοινοτικό στάδιο Gtech. Η Λίβερπουλ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία και μέχρι στιγμής οι Κόκκινοι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός από ένα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μόνη ομάδα που εμπόδισε τη Λίβερπουλ να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι η Μπρέντφορντ θα μπορούσε να επαναλάβει την επιτυχία της. Ο Φρανκ δεν είναι προπονητής που θα «παρκάρει το λεωφορείο» μπροστά στο δικό του τέρμα. Επιπλέον, ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου Μοχάμεντ Σαλάχ έχει αναρρώσει και ο Αιγύπτιος διεθνής θα ξεκινήσει από την αριστερή πλευρά. Η Μπρέντφορντ, εν τω μεταξύ, είχε κακά αποτελέσματα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, αλλά βρήκε το δίχτυ σε όλους εκτός από έναν αγώνα. Με άλλα λόγια, οι Μέλισσες έχουν σκοράρει στα 9 από τα 10 τελευταία ματς στην Premier League.

Επιλογή Μπρέντφορντ vs Λίβερπουλ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,59 στις εταιριες στοιχηματων 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση