» »Unlabelled » Μπόχουμ vs Μπάγερν Μονάχου

Η 22η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής καθώς η παραπαίουσα Μπάγερν Μονάχου ταξιδεύει στη Vonovia Ruhrstadion για να αντιμετωπίσει τη Μπόχουμ.

Η σεζόν 2023/24 φαίνεται να έχει φτάσει σε οριακό σημείο για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες όταν ταξιδέψει για να παίξει με την απειλούμενη από υποβιβασμό Μπόχουμ στην επόμενη αποστολή της, στην Bundesliga.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας υπολείπονται πλέον με πέντε βαθμούς από την Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά την ταπείνωσή τους με 3–0 από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έπειτα έχασαν συνεχόμενους αγώνες για πρώτη φορά από το 2021, αφού ηττήθηκαν με 1–0 στα μέσα της εβδομάδας εκτός έδρας από τη Λάτσιο στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16, όπου οι άνδρες του Τόμας Τούχελ δεν κατάφεραν να καταγράψουν ούτε ένα σουτ στο τέρμα.

Οι Βαυαροί θα αναζητήσουν άμεση απάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο πριν έρθει να τους επισκεφθεί η Λάτσιο για τον επαναληπτικό αγώνα. Αλλά δεν θα είναι τόσο απλό όσο να εμφανιστείτε και να συγκεντρώσετε και τους τρεις βαθμούς.

Αν και η Μπόχουμ δεν ήταν θεαματική στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, έχει αποδειχθεί ανθεκτική. Έχει σημειώσει μόνο μία ήττα εντός έδρας σε 13 αγώνες αυτή τη σεζόν και αυτή τη στιγμή είναι αήττητη στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένων τριών νικών και τεσσάρων ισοπαλιών.

Καθισμένοι στην 14η θέση της Bundesliga, οι γηπεδούχοι απέχουν έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε δεν είναι ακόμα ασφαλείς. Έπαιξαν ένα ισόπαλο 1–1 εκτός έδρας εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον πιο πρόσφατο αγώνα τους στις 10 Φεβρουαρίου, και η ομάδα του Τόμας Λετς θα αισθανθεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το ματς με την αυτοπεποίθηση της Μπάγερν να μειώνεται.

Ειδήσεις και τακτικές ομάδας

Η Μπόχουμ δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του μέσου Μάτους Μπέρο, ο οποίος πήρε την πέμπτη του κίτρινη κάρτα στην αγωνιστική κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την περασμένη εβδομάδα και θα εκτίσει τιμωρία ενός αγώνα.

Ο Μοχάμεντ Τολμπά έχει αποκλειστεί για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού και ο τερματοφύλακας Μάικλ Έσερ απέχει ακόμα λίγες εβδομάδες για να επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατό του.

Ο Τόμας Λετς θα επιλέξει ξανά τον τυπικό σχηματισμό 4–3–2–1, με τον Μάνουελ Ρίμαν να διατηρεί τη θέση του ανάμεσα στα δοκάρια.

Μπάγερν Μονάχου

Η λίστα με τους απόντες του Τόμας Τούχελ παραμένει μακρά, καθώς δεν μπορεί να καλέσει τους Κίνγκσλεϊ Κόμαν (οπίσθιο μηριαίο), Σερζ Γκνάμπρι (βουβωνική χώρα), Κόνραντ Λάιμερ (γάμπα) και Μπούνα Σαρ (γόνατο), ενώ ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι αμφίβολος λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Μένει να δούμε αν ο προπονητής της θα μείνει με την ίδια άμυνα μετά τα μεσοβδόμαδα γεγονότα, με τον Νταγιό Ουπαμεκανό να δείχνει ξανά την πλευρά του που είναι επιρρεπής σε λάθη, ενώ ο Μιν Τζάε Κιμ δέχθηκε κριτική επειδή φαινόταν κουρασμένος.

Εάν το αφεντικό της Μπάγερν Μονάχου επιλέξει να ταρακουνήσει τα πράγματα στην άμυνα, θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα στον Ματέις ντε Λιχτ να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο δανεικός της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ, αντιμετωπίζει μια μάχη για να επιστρέψει αφού δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει απέναντι στην Λεβεκούζεν.

Βασικά στατιστικά στοιχεία

Η Μπόχουμ έχει αποφύγει την ήττα σε εννέα από τα δέκα εντός έδρας παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας τρεις από τις πέντε τελευταίες της.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να κερδίσει δύο από τους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει τρεις σερί αναμετρήσεις με την Μπόχουμ.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει 17 γκολ κόντρα στην Μπόχουμ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα.

Προγνωστικα Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου, και ειδικά ο Τόμας Τούχελ, είναι σε δύσκολη θέση αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρά το γεγονός ότι η αυτοπεποίθηση της ομάδας είναι πιθανό να βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, τόσο η ισοπαλία του Champions League όσο και η μάχη της Bundesliga μπορεί να είναι ακόμα σωτήρια και η δύναμη πυρός της Μπάγερν Μονάχου δεν πρέπει να υποτιμάται.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ρίξουν το μυαλό τους πολύ πίσω για να θυμηθούν μια τεράστια νίκη επί της Μπόχουμ, είτε μετά από εμπνευσμένο από τον Κέιν, επτά γκολ στο Allianz Arena στον αντίστροφο αγώνα τον Σεπτέμβριο. ΠροβλέπΒ ότι οι φιλοξενούμενοι θα βγουν νικητές σε αυτό για να παραμείνουν κοντά στη Λεβερκούζεν και να ωθήσουν την Μπόχουμ πιο κοντά στο πρόβλημα του υποβιβασμού.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση