» »Unlabelled » Νάπολι vs Μπαρτσελόνα

Η Νάπολι θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στον πιο ενδιαφέρον αγώνα των 16 του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα της Νάπολης.

Κάποιοι δημοσιογράφοι μάλιστα αποκάλεσαν το Νάπολι -Μπαρτσελόνα «ντέρμπι Μαραντόνα». Οι γηπεδούχοι έχουν βιώσει μια κακή σεζόν και είναι εκτός κούρσας για το Scudetto. Οι Βεζούβιοι είναι 27 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Ίντερ και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα υπερασπιστούν τον τίτλο. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή εκστρατεία είναι επιτυχημένη, τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ηττήθηκε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ωστόσο, τρεις νίκες από τα άλλα τέσσερα παιχνίδια τους — εναντίον της Μπράγκα και της Ουνιόν Βερολίνου — αποδείχθηκαν αρκετές για να προχωρήσουν στη φάση νοκ-άουτ που τώρα θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής η Νάπολι είχε αποκλειστεί σε τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τις τελευταίες πέντε σεζόν.

Ο προπονητής Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρουντί Γκαρσιά τον Νοέμβριο, δεν μπόρεσε να βελτιώσει τα αποτελέσματα και δέχτηκε μεγάλη πίεση. Η Νάπολι παραμένει σκιά του πρώην εαυτού της και κινδυνεύει να χάσει εντελώς την ευρωπαϊκή πρόκριση. Ο Ματζάρι απολύθηκε επίσης και ο Σλοβάκος προπονητής Φραντσέσκο Καλτσόνα έφτασε με βραχυπρόθεσμη συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο, και έγινε ο τρίτος προπονητής του συλλόγου στη σεζόν. Δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας για αυτό το παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Η χάρη στο ανώτερο ρεκόρ της. Οι Μπλαουγκράνα είχαν 12 πόντους σε έξι ματς, όσο και η Πόρτο. Παρόλα αυτά, η Μπάρτσα κέρδισε δύο φορές την Πόρτο — εντός και εκτός έδρας, οπότε κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκρουπ, ως φαβορί.

Η Μπαρτσελόνα θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά δεν είναι μεγάλο πλεονέκτημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι ασυνεπής αυτή τη σεζόν και δεν είναι μόνο εκτός κούρσας τίτλου, αλλά και εκτός Κόπα ντελ Ρέι, ενώ έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ.

Ο κόουτς Τσάβι δέχτηκε μεγάλη πίεση και έτσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν. Φυσικά, αν δεν αφαιρεθεί νωρίτερα. Ο Τσάβι έχει επίσης κάποια προβλήματα τραυματισμών ενόψει του ταξιδιού στην Ιταλία.

Θα είναι χωρίς τους Αλεχάντρο Μπάλντε, Γκάβι, Μάρκος Αλόνσο, Σέρτζι Ρομπέρτο και Φεράν Τόρες λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ζοάο Φέλιξ λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Ο Βίτορ Ρόκε, που ήρθε τον Ιανουάριο, θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League.

Ο νεαρός Λαμίν Γιαμάλ θα έχει στόχο να γίνει ο πρώτος 16χρονος που θα σκοράρει στο Champions League. Ο βασικός επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του Champions League. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή εγχώρια φόρμα έχοντας σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη Νάπολι — Μπαρτσελόνα:

Η πραγματική σεζόν είναι κακή τόσο για τη Νάπολι όσο και για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά. Ενώ η Νάπολι βρίσκεται στην 9η θέση με 36 βαθμούς από 24 ματς στη Serie A, η Μπαρτσελόνα είναι τρίτη στη La Liga με 54 βαθμούς. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη εκτός έδρας, με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες μέχρι σήμερα. Η ομάδα του Τσάβι έχει επίσης βρει δίχτυα σε κάθε έναν από τους τελευταίους 20 αγώνες της. Η Νάπολι, εν τω μεταξύ, δεν κατάφερε να σκοράρει σε 6 από τους 10 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Θα δώσω πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Επιλογή Νάπολι vs Μπαρτσελόνα: Μπαρτσελόνα (Draw No Bet) @ 1,81 στις στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση