» »Unlabelled » Ίντερ vs Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ίντερ θα επιδιώξει να καταφέρει άλλη μια πορεία στον τελικό όταν θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο UEFA Champions League.
Η Ίντερ απολαμβάνει μια καλή σεζόν στο εσωτερικό μέτωπο και θα ελπίζει να κάνει μια ακόμα αξέχαστη πορεία στην Ευρώπη όταν θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο UEFA Champions League το βράδυ της Τρίτης.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης μετά το Σούπερ Καπ UEFA το 2010. Οι Μαδριλένοι βγήκαν νικητές εκείνο το βράδυ και υπόσχεται να είναι ένας ακόμη σκληρός αγώνας μεταξύ δύο εξαιρετικών προπονητών.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα θυμάται καλά το πιο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία, παραχωρώντας ένα πλεονέκτημα δύο γκολ στη Γιουβέντους, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους κέρδισε μόνος του. Οι Ροχινμπλάνκος έχουν επίσης εκατό τοις εκατό ποσοστό νίκης στο San Siro, κερδίζοντας την Μίλαν και τις δύο φορές.

Η Ίντερ πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν, χάνοντας από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη. Φαίνονται τρομεροί για άλλη μια φορά και ελπίζουν να τα πάνε καλύτερα αυτή τη φορά. Η πειστική νίκη επί της Σαλερνιτάνα το Σαββατοκύριακο, σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών της Γιουβέντους και της Μίλαν, σημαίνει ότι η Ίντερ έχει θέση στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την άλλη, δεν διεκδικεί τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Οι άντρες του Ντιέγκο Σιμεόνε προετοιμάστηκαν για αυτό το παιχνίδι με μία συντριβή 5–0 της Λα Πάλμας και θα είναι αρκετά σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουν τους Λαουτάρο Μαρτίνεθ και τους συμπαίκτες του.

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει το 2024 με οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αναμφισβήτητα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Ενώ τερμάτισαν ως δεύτεροι στη φάση των ομίλων, πίσω από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι Νερατζούρι έχουν δείξει λίγες αδυναμίες αυτή τη σεζόν.

Η Ατλέτικο δεν θα το κάνει εύκολο με το μαχητικό στυλ της. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα αντιμετωπίσει μια τρομερή ομάδα και θα είναι έτοιμος για κάθε πρόκληση, ειδικά δεδομένης της πρόσφατης επιτυχίας τους.

Είναι απίθανο να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και περισσότερο ένα παιχνίδι τακτικής μεταξύ δύο από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης. Και οι δύο ήταν συμπαίκτες της Λάτσιο το 1999/2000.

Ειδήσεις και τακτικές ομάδας
Ίντερ Μιλάνου

Οι Νερατζούρι συνέτριψαν τη Σαλερνιτάνα με 4–0 το Σαββατοκύριακο, ανοίγοντας ένα προβάδισμα εννέα βαθμών έναντι του κυνηγητού στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε σίγουρα μια ματιά σε αυτή τη σύγκρουση καθώς ξεκούρασε τους βασικούς ακραίους μπακ Ματέο Νταρμιάν και Φεντερίκο Ντιμάρκο το Σαββατοκύριακο.

Το δίδυμο αναμένεται να επιστρέψει σε μια πλήρης ααποστολή της Ίντερ παίζοντας την ενδεκάδα. Ο Νταβίντε Φράτεσι δεν είναι ακόμα πλήρως σε φόρμα, αλλά θα πρέπει να μπει στον πάγκο, ενώ το μόνο άλλο τραυματισμένο αστέρι, ο Χουάν Κουαδράδο, απογράφηκε από την ομάδα του UEFA Champions League πριν από τους γύρους νοκ-άουτ.

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο ο κόσμος μπορεί να είναι σίγουρος για την Ίντερ είναι ότι θα διατηρήσει τον σχηματισμό 3–5–2 όταν βρέχει ή έχει ήλιο κάτω από τον Ιντζάγκι. Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο θα πρέπει να ξεκινήσει στο τέρμα πίσω από την τριάδα των Μπενζαμέν Παβάρ, Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Αλεσάντρο Μπαστόνι. Ο Ματέο Νταρμιάν και ο Φεντερίκο Ντιμάρκο θα πρέπει να επαναλάβουν τους ρόλους τους ως ακραία μπακ, μετά από μια καλή ξεκούραση.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου θα πρέπει να κρατά το οχυρό στη μέση του αγωνιστικού χώρου, με τον Χένρικ Μκιταριάν και τον Νικολό Μπαρέλα να σπρώχνουν προς τα εμπρός όταν χρειάζεται. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ θα ηγηθεί της επίθεσης, έχοντας δίπλα του τον εντυπωσιακό Μάρκους Τουράμ. Και οι δύο επιθετικοί βρήκαν δίχτυα το Σαββατοκύριακο και ελπίζουν να το κάνουν επίσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του δεν έχουν απολαύσει τις καλύτερες σεζόν στο εσωτερικό και βρίσκονται σε κάποια απόσταση από την κούρσα του τίτλου για τη La Liga. Ωστόσο, έχουν δείξει καλύτερα αποτελέσματα σε διοργανώσεις κυπέλλου και είναι καλά και ζωντανοί στο Copa del Rey και στο UEFA Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν χωρίς τους Γκαμπριέλ Παουλίστα, Τομά Λεμάρ και Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Ο Αλβάρο Μοράτα αποσύρθηκε με τη Σεβίλλη με τραυματισμό στο γόνατο και είναι απίθανο να είναι έτοιμος έγκαιρα για πρωταγωνιστή στην Ιταλία.

Ο Μέμφις Ντεπάι σημειώνει πλούσια φόρμα την κατάλληλη στιγμή, ενώ οι Μάρκος Γιορέντε και Άνχελ Κορέα βρήκαν δίχτυα το Σαββατοκύριακο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει λόγους να ελπίζει ότι μπορεί να βγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο σχηματισμός 3–5–2 φαίνεται να είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γιαν Όμπλακ θα πρέπει να ξεκινήσει στο τέρμα και θα προστατεύεται από τους τρεις μπακ των Στέφαν Σάβιτς, Άξελ Βίτσελ και Μάριο Ερμόζο. Ο Μάρκος Γιορέντε και ο Σάμουελ Λίνο θα πρέπει να παρέχουν το πλάτος από το σημείο του ακραίου μπακ.

Η τριάδα των Ροντρίγκο Ντε Πολ, Κόκε και Λούκας Μπάριος θα πρέπει να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής και θα ελπίζουν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα τη βραδιά. Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα παίξει μεταξύ των γραμμών ως ο βασικός δημιουργός της Ατλέτικο, ενώ ο Μέμφις Ντεπάι θα αντικαταστήσει τον Μοράτα.

Ίντερ vs Ατλέτικο Μαδρίτης

Με τον κανόνα των εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει πλέον, το παιχνίδι είναι πιθανό να είναι πιο ανοιχτό από ό,τι θα ήταν διαφορετικά. Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι πρόθυμη να διατηρήσει τα πράγματα διαχειρίσιμα ενόψει του δεύτερου αγώνα και θα έχει ως στόχο να απογοητεύσει την Ίντερ. Θα πρέπει να αποδειχθεί μια συναρπαστική μάχη μεταξύ δύο κορυφαίων μάνατζερ που είναι πιθανό να συμβιβαστούν με ένα μερίδιο από τος βαθμούς. Αναμένω ννα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε αποδοση 1,72 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση