» »Unlabelled » Άρσεναλ vs Νιούκαστλ

Η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ στο Στάδιο Έμιρεϊτς το βράδυ του Σαββάτου καθώς και οι δύο ομάδες αναζητούν σημαντικό τρίποντο. Μπορεί να κρίνει πολλά η μονομαχία Άρσεναλ -Νιούκαστλ.

Οι Κανονιέρηδες γνώρισαν την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα του Champions League με την Πόρτο το βράδυ της Τετάρτης. Η ήττα ήταν οδυνηρή, ωστόσο, θα υπάρξει άλλος αγώνας στο Λονδίνο, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Η εγχώρια φόρμα είναι εξαιρετική, η ομάδα του Αρτέτα βρίσκεται σε σερί πέντε νικών στην Πρέμιερ Λιγκ. Κατάφεραν να κερδίσουν Κρίσταλ Πάλας, Νότιγχαμ, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι, σημειώνοντας 21 γκολ. Η εμπιστοσύνη των παικτών είναι πολύ υψηλή, ιδιαίτερα των επιθετικών.

Οι Κανονιέρηδες είναι τρίτοι στον βαθμολογικό πίνακα, με πέντε βαθμούς διαφορά από την κορυφαία Λίβερπουλ. Ο Αρτέτα έχει διαθέσιμους τους βασικούς παίκτες, αλλά ο Τόμας Παρτέι — ο οποίος επέστρεψε στην ομαδική προπόνηση μετά από επέμβαση στον μηρό — παραμένει εκτός παιχνιδιού.

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο Τακεχίρο Τομιγιάσου και ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο αναρρώνουν και δεν έπαιξαν κόντρα στην Πόρτο. Πιθανότατα αυτό το ματς είναι πολύ νωρίς για αυτούς. Ο Γιουριέν Τίμπερ είναι θύμα μακροχρόνιου τραυματισμού. Ορισμένες αλλαγές είναι πιθανές, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, με τους Ζορζίνιο και Εμίλ Σμιθ Ρόου να είναι έτοιμοι να δώσουν φρέσκα πόδια.

Η Νιούκαστλ ήταν φανταστική την περασμένη σεζόν και έπαιξε στη φάση των ομίλων του Champions League. Αλλά αυτή η σεζόν δεν είναι καθόλου κοντά στην προηγούμενη.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, μεγάλοι 12 μακριά από τη ζώνη του Champions League. Θα είναι θαύμα αν τερματίσουν τέταρτοι. Η τρέχουσα φόρμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος, με δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Αλλά κάτι άλλο είναι σημαντικό για την επιλογή μου — τα τελευταία επτά ματς ήταν αποτελεσματικά. Σε κάθε ένα από αυτά σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Επιπλέον, οι άντρες του Έντι Χάου έχουν σκοράρει και στα επτά παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα δεν κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους σε κανένα από αυτά.

Ο τερματοφύλακας Μάρτιν Ντουμπράβκα ήταν απαίσιος κόντρα στην Μπόρνμουθ, αλλά ο Χάου δεν έχει καλύτερη επιλογή. Ο Χάου και ο Τζέισον Τίνταλ θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την άμυνα, αλλά τώρα έχουν κάποιες επιθετικές ανησυχίες. Ο Κάλαμ Ουίλσον θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 12 εβδομάδες λόγω θωρακικού προβλήματος, ενώ ο Αλεξάντερ Ισάκ θεωρείται αμφίβολος με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Τζο Γουίλοκ, είναι επίσης αμφίβολος με πρόβλημα στη γάμπα. Οι Νικ Πόουπ, Ματ Τάργκετ, Τζόελιντον και Έλιοτ Άντερσον παραμένουν εκτός τραυματίας, ενώ ο Σάντρο Τονάλι παραμένει κλειστός λόγω παράνομων στοιχηματικών δραστηριοτήτων.

Πρόβλεψη Άρσεναλ — Νιούκαστλ:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν σήμερα. Η Άρσεναλ κατάφερε να κερδίσει Κρίσταλ Πάλας, Νότιγχαμ, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι, σημειώνοντας 21 γκολ. Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή και θα πάνε για τη νίκη. Η Νιούκαστλ, εν τω μεταξύ, έπαιξε αποτελεσματικούς αγώνες τον τελευταίο καιρό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν σε κάθε ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια, αλλά την ίδια στιγμή δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους σε κανένα από αυτά. Πρέπει να υπάρχουν γκολ και από τις δύο πλευρές.

Επιλογή Άρσεναλ vs Νιούκαστλ: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,72 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση