» »Unlabelled » Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Λίβερπουλ

Ο αγώνας ντέρμπι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Ολντ Τράφορντ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι απέκλεισαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον προηγούμενο γύρο χάρη στη μικρή νίκη με 1-0, ενώ οι νεαροί των Κόκκινων κέρδισαν με 3 — 0 τη Σαουθάμπτον της Τσάμπιονσιπ, όταν ήταν μεγάλο φαβορί στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.

Είναι δύσκολο να καθοριστούν τα φαβορί εδώ και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να αναστατώσουν τους Κόκκινους. Όπως έκαναν στο Άνφιλντ πριν από τρεις μήνες, όταν έμειναν στηνισοπαλία χωρίς γκολ. Ή το τελευταίο παιχνίδι που παίχτηκε στο Ολντ Τράφορντ, όταν η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 (22 Αυγούστου 2022).

Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα μπουν στο ματς με φουλ κίνητρο και θα «πεθάνουν» στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί θα δώσουν επίσης τεράστια υποστήριξη στους παίκτες τους, μισούν τη Λίβερπουλ. Ο Έρικ τεν Χαχ έχει μεγάλες ανησυχίες για τραυματισμούς καθώς οι Αντονί Μαρσιάλ, Λουκ Σο, Τιρέλ Μαλάσια και Λισάντρο Μαρτίνες εξακολουθούν να είναι εκτός δράσης, ενώ λίγοι άλλοι αξιολογούνται ως αμφίβολοι: ο δεύτερος τερματοφύλακας Αλτάι Μπαγίντιρ, ο βετεράνος Τζόνι Έβανς, ο επιθετικός Ράσμους Χέιλουντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ, Άαρον Γουάν-Μπισάκα. Περιμένω μερικοί από αυτούς να συνέλθουν έγκαιρα για αυτή τη σύγκρουση.

Η Λίβερπουλ διέλυσε τη Σπάρτη Πράγας στο Γιουρόπα Λιγκ και εξασφάλισε τα προημιτελικά. Επόμενοι αντίπαλοι είναι η Αταλάντα. Οι Ντάργουιν Νούνιες, Κόντι Χάκπο, Μπόμπι Κλαρκ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Ντόμινικ Σζομποσλάι και το δεύτερο γκολ του Κόντι Χάκπο ήταν οι σκόρερ στο Άνφιλντ.

Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν στο Μάντσεστερ. Όμως ο Κλοπ έχει τεράστια προβλήματα τραυματισμών την τελευταία περίοδο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν ή εξακολουθούν να είναι τραυματισμένοι.

Εννέα παίκτες είναι εκτός τραυματίας: οι Στέφαν Μπάιτσετιτς, Στέφαν Μπάιτσετιτς, Ντιόγκο Ζότα, Μπεν Ντόουακ, Ζοέλ Ματίπ, Άλισον Μπέκερ, Κέρτις Τζόουνς και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Δύο παίκτες έχουν αναρρώσει και ένας από αυτούς, ο Μοχάμεντ Σαλάχ — σκόραρε εναντίον της Σπάρτα Πράγας την Πέμπτη, και έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που σκόραρε 20 γκολ σε επτά συνεχόμενες σεζόν. Ο Ράιαν Χράφενμπερχ, ο οποίος τραυματίστηκε με την Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup, είναι επίσης στη διεκδίκηση αυτού του αγώνα.

Πρόβλεψη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Λίβερπουλ:

Η Λίβερπουλ είναι φαβορί σε αυτόν τον προημιτελικό, αν και το πλεονέκτημα έδρας δεν πρέπει να υποτιμάται. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει ακόμη έναν αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ και επίσης κέρδισε στους δύο προηγούμενους τελικούς μεταξύ των δύο συλλόγων το 1977 και το 1996. Οι 10 αποκλεισμοί της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι περισσότερες που έχουν υποστεί απέναντι σε έναν μόνο αντίπαλο στο Κύπελλο Αγγλίας, αλλά η πιο πρόσφατη ιστορία δεν είναι με το μέρος της Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν τώρα να μην σκοράρουν σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ σε όλα τα τουρνουά. Δεν είναι μυστικό πώς θα παίξουν — κατενάτσιο και γρήγορες αντεπιθέσεις. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο Άνφιλντ, θα είναι πιο δύσκολο στο Ολντ Τράφορντ. Ο αγώνας μπορεί να πάει στην παράταση, ίσως ακόμη και τα πέναλτι κρίνουν για την εξέλιξη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Λίβερπουλ Επιλογή: Ισοπαλία @ 4,23 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση