» »Unlabelled » Μάντσεστερ Σίτι vs Νιούκαστλ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ στο Έτιχαντ στάντιουμ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Πολίτες είναι οι σημερινοί κάτοχοι του διαγωνισμού και είμαι σίγουρος ότι ο Γκουαρδιόλα θα παίξει με την πιο δυνατή ενδεκάδα.

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε διαφορετική θέση, αυτή είναι η μοναδική της ευκαιρία για τίτλο, αυτή τη σεζόν. Ο μάνατζερ Έντι Χάου θα πάρει σίγουρα αυτόν τον αγώνα στα σοβαρά, καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός θα είναι ο τέταρτος ανταγωνιστικός αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ αυτή τη σεζόν.

Οι Πολίτες σημείωσαν δύο νίκες, και οι δύο στην Premier League, αλλά έχασαν τον αγώνα του EFL Cup τον Σεπτέμβριο. Είναι ξεκάθαρο ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι φαβορί, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι οι αντίπαλοι της, μπορούν να αναστατώσουν τους γηπεδούχους.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τις τρεις αναμετρήσεις της για το Κύπελλο Αγγλίας με συνολικό σκορ 12–2. Μερικοί από τους αντιπάλους ήταν ομάδες χαμηλής κατηγορίας, όπως η Χάντερσφιλντ, αλλά οι νίκες εναντίον της Λούτον Τάουν και της Τότεναμ πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Η Σίτι είναι έξι φορές νικήτρια και αυτό το γεγονός δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Η πραγματική φόρμα είναι καλή, εξασφάλισαν και έναν προημιτελικό του Champions League. Σήμερα ανακάλυψαν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά — τη Ρεάλ Μαδρίτης, πιθανώς τους πιο δύσκολους αντιπάλους.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καλή φόρμα. Κατάφεραν να μείνουν αήττητοι στο Άνφιλντ την περασμένη εβδομάδα. Ο Τζον Στόουνς έφερε στην ομάδα του σε ένα άξιο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Λίβερπουλ ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι του Μακ Άλιστερ, αφού ο τερματοφύλακας Έντερσον έκανε φάουλ στον Ντάργουιν Νούνεζ στη μεγάλη περιοχή.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φάουλ και αντικαταστάθηκε από τον Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος πιθανότατα θα συνέχιζε να τον αναπληρώνει. Ο Τζακ Γκρίλις παραμένει εκτός δράσης με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Οι απουσίες τους δεν πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς ο Γκουαρδιόλα έχει δύο καλούς παίκτες για κάθε θέση.

Η Νιούκαστλ την προηγούμενη σεζόν εξασφάλισε μια θέση στο Champions League. Πιθανότατα δεν θα παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, εκτός αν κατακτήσουν το Κύπελλο Αγγλίας. Αλλά η νίκη στο Μάντσεστερ δεν είναι απλή, δεν θυμάμαι πότε έχασε την τελευταία φορά από την ομάδα του Γκουαρδιόλα εντός έδρας.

Το χειρότερο, είναι σε κακή φόρμα. Έχει δύο νίκες και δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς. Τη Δευτέρα γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Τσέλσι. Ο Χάου έχει επίσης κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς. Ο Άντονι Γκόρντον και ο Νταν Μπερν, που αμφότεροι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν με τραυματισμούς κόντρα στην Τσέλσι τη Δευτέρα, αξιολογούνται ως αμφίβολοι.

Ο Κόουτς ελπίζει ότι το δίδυμο θα ανακάμψει εγκαίρως, αλλά ο Τίνο Λιβραμέντο ή ο Ματ Τάργκετ θα μπορούσαν να αναπληρωθούν ως αριστερό μπακ, ενώ ο Γκόρντον πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Μέρφι.

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς μένει εκτός δράσης με τραυματισμό στον μηριαίο, ενώ οι Κίραν Τρίπιερ, Νικ Πόουπ, Κάλουμ Γουίλσον και Τζόελιντον δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού. Ο Τζο Γουάιτ είναι ισόπαλος και ο Σάντρο Τονάλι τίθεται σε τιμωρία λόγω παράνομων δραστηριοτήτων τζόγου.

Πρόβλεψη Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νιούκαστλ:

Περιμένω μια ενδιαφέρουσα σύγκρουση μεταξύ δύο ομάδων της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι τεράστιο φαβορί, ακόμα περισσότερο καθώς παίζει εντός έδρας. Όμως η Νιούκαστλ δεν πρέπει να υποτιμηθεί, μπορεί να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ, 4-1 από την Άρσεναλ, 4-2 στο Άνφιλντ κ.λπ. Όπως καταλάβατε, οι αγώνες τους με τους Big-6 είναι υψηλού σκορ. Αυτό το ματς πρέπει επίσης να είναι αποτελεσματικό. Ακόμη περισσότερο καθώς η Σίτι δεν ήταν πολύ ανώτερη απέναντι στη Λίβερπουλ.

Επιλογή Μάντσεστερ Σίτ vs Νιουκαστλ: Over 3,5 γκολ @ 1,95 στις στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση