» »Unlabelled » Άρσεναλ vs Πόρτο

Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη νίκη κόντρα στην Πόρτο στο στάδιο Έμιρεϊτς για να αποφύγει τον αποκλεισμό από το Champions League.

Οι Κανονιέρηδες ήταν στα πρόθυρα της ισοπαλίας χωρίς γκολ στο Ντραγκάο, αλλά έχασαν οριακά στο τελείωμα του αγώνα αφού ο Γκαλένο σημείωσε ένα όμορφο γκολ. Κόντρα στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες, που την θεωρούσαν φαβορί για την νίκη.

Οι άνδρες του Αρτέτα κυριάρχησαν στην κατοχή με 65%, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε ένα σουτ στο τέρμα στο παιχνίδι. Είχαν πολλές ευκαιρίες (10–1 στα κόρνερ), αλλά δεν είχαν ακριβές τελείωμα. Μόνο για δεύτερη φορά στο ρεκόρ, η Άρσεναλ δεν είχε σουτ προς το τέρμα σε αγώνα Champions League, προηγουμένως είχε αποτύχει με τέτοιο τρόπο απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου τον Μάρτιο του 2011.

Ωστόσο, η ήττα στην Πορτογαλία δεν έχει αντίκτυπο στις εγχώριες επιδόσεις. Η Άρσεναλ κέρδισε την Μπρέντφορντ το Σάββατο χάρη σε κεφαλιά του Χάβερτς στο 86ο λεπτό. Η νίκη επέτρεψε στην Άρσεναλ να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο. Η ισοπαλία της Κυριακής μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ σημαίνει ότι οι Κανονιέρηδες παραμένουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, με 10 αγώνες να απομένουν.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, αλλά μια ενδεχόμενη αποβολή από το Champions League θα έχει σίγουρα αρνητικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη των παικτών. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι έτοιμοι, αλλά ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι κρίνεται αμφίβολος λόγω τραυματισμού στο πόδι. Ο Τακεχίρο Τομιγιάσου παραμένει επίσης μια σημαντική αμφιβολία, ενώ ο Γιουριέν Τίμπερ εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος καθώς αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Η Πόρτο βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχοντας παίξει δύο παιχνίδια παραπάνω. Ο τίτλος δεν είναι δεδομένος και οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι.

Την Παρασκευή κέρδισε την Πορτιμονένσε με 3-0 και πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη των παικτών είναι μεγαλύτερη. Ο προπονητής Σέρχιο Κονσεϊσάο ζητά τα μέγιστα από τους παίκτες του και έμεινε ικανοποιημένος με τη νίκη.

Έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών καθώς του λείπουν ακόμα οι Ζαϊντού Σανούσι και Ιβάν Μαρκάνο. Και οι δύο βρίσκονται σε μακρύ δρόμο για την αποκατάσταση από τραυματισμούς. Ωστόσο, ο αριστερός μπακ Βέντελ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό προς το τέλος του πρώτου αγώνα, έχει αναρρώσει και θα αγωνιστεί.

Ο Γκάμπριελ Βερόν παλεύει επίσης με έναν τραυματισμό του αχιλλείο. Στα θετικά, ο σταρ επιθετικός Μεχντί Ταρέμι αναμένεται να αγωνιστεί αφού έχασε τον πρώτο αγώνα με ανησυχία στον μηρό. Ο συνεργάτης του στην επίθεση θα πρέπει να είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Εβανίλσον.

Πρόβλεψη Άρσεναλ — Πόρτο:

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρχιο Κονσεϊσάο, είπε κάτι ενδιαφέρον μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα: “Η Άρσεναλ ήθελε να παίξει… Θέλαμε να κερδίσουμε.” Πράγματι, η Άρσεναλ είχε την κατοχή, αλλά η Πόρτο κέρδισε. Τώρα οΑρτέτα πρέπει να αποτρέψει την Άρσεναλ να υποστεί 8ο συνεχόμενο αποκλεισμό στο Champions League στη φάση των 16. Το πλεονέκτημα έδρας θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ματς. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια του ομίλου με 12 γκολ και μηδέν στην άμυνα. Ωστόσο, η Πόρτο είναι σκληρός αντίπαλος και νομίζω ότι μπορεί να αναστατώσει την αντίπαλο της. Ο Εβανίλσον και ο Ταρέμι είναι καλοί και έμπειροι επιθετικοί και μπορούσαν να βρουν το δίχτυ. Η Πόρτο κατάφερε να σκοράρει και στα τρία εκτός έδρας ματς του ομίλου , συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης στη Βαρκελώνη. Περιμένω ένα αποτελεσματικό ματς στο Λονδίνο με γκολ και γκολ από τις δύο πλευρές.

Άρσεναλ vs Πόρτο Pick: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 2,25 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση