» »Unlabelled » Ατλέτικο Μαδρίτης vs Ίντερ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να ανατρέψει το έλλειμμα ενός γκολ, όταν υποδεχτεί την Ίντερ στο Μετροπολιτάνο για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League.

Η Ίντερ κέρδισε οριακά τον πρώτο αγώνα χάρη στο γκολ του δεύτερου ημιχρόνου που σημείωσε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς. Ο Αυστριακός φορ αντικατέστησε τον Μάρκους Τουράμ, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Η Ίντερ ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα, ενώ η Ατλέτικο απογοήτευσε τελείως και δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα σουτ προς το τέρμα. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε κρίση, η μεγαλύτερη υπό τον Σιμεόνε. Ο Άλβαρο Μοράτα μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά δεν μπόρεσε να επηρεάσει.

Όπως έγραψα ήδη παραπάνω, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε μεγάλη κρίση. Τα τελευταία αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα. Μετά την ήττα στην Ιταλία, οι Ριχνμπλάνκος έχουν παίξει τέσσερις αγώνες, τρεις στην Primera και έναν στο Copa del Rey. Η Ατλέτικο έχασε δύο από αυτές, γνώρισε την ήττα με 2-0 από την υποψήφια για υποβιβασμό Κάντιθ και 3-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο κύπελλο.

Η ισοπαλία 2-2 με την Αλμερία είναι επίσης ένα κακό αποτέλεσμα. Το να χάνει βαθμούς απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα στη La Liga είναι απλά απαράδεκτο. Ίσως η κατάσταση τραυματισμού να είναι πρόβλημα για τον Σιμεόνε, ίσως η κούραση. Ο βασικός παίκτης Αντουάν Γκριεζμάνις παλεύει με τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ αμφίβολος ο Χοσέ Χιμένεθ με τραυματισμό στον μηρό.

Ο Τόμας Λεμάρ, ο Σέζαρ Αζπιλικουέτα και ο Βιτόλο παραμένουν εκτός δράσης. Στην καρδιά της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσουν οι Γκάμπριελ Παουλίστα και Στέφαν Σάβιτς. Μια μεσαία τριάδα των Σαούλ Νιγκέζ, Κόκε και Ροντρίγκο Ντε Πολ θα προσπαθήσει να εδραιώσει την υπεροχή στο ματς.

Τον πρώτο λόγο οι Ιταλοί

Η Ίντερ ήταν επιτυχημένη στην αντίστροφη αναμέτρηση καθώς κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο με 1-0 στο Σαν Σίρο. Τώρα όμως έχουν διαφορετικό καθήκον — να μην χάσουν στην Μαδρίτη. Αν κάτι μπορούσε να αξιολογηθεί ως θετικό, αυτή είναι η τρέχουσα φόρμα της.

Η Ίντερ έχει 14 νίκες και μία ισοπαλία από τους τελευταίους 15 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή κέρδισε τη Μπολόνια, χάρη στο μοναδικό γκολ που σημείωσε ο Γιαν Μπίσεκ στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου. Ο προπονητής Σιμόνε Ιντζάγκι επέλεξε να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου σκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνες.

Όμως η Ίντερ κατάφερε να συνεχίσει τη νικηφόρα σειρά και πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη των παικτών είναι πολύ υψηλή. Οι Νερατζούρι έχουν τέσσερις τραυματίες — ο Αρναούτοβιτς είναι εκτός με τραυματισμό στον μηριαίο μηριαίο, ενώ ο Κάρλος Αουγκούστο παλεύει με πρόβλημα στη γάμπα. Ο Χουάν Κουαντράδο και ο Στέφανο Σένσι παραμένουν απόντες.

Πρόβλεψη Ατλέτικο Μαδρίτης — Ίντερ:

Περιμένω ένα δυνατό ματς. Η Ίντερ έχει πλεονέκτημα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι και δεν θα ρισκάρει πολύ. Η Ατλέτικο χρειάζεται μια νίκη για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της, αλλά είναι σε κακή φόρμα. Οι άνδρες του Σιμεόνε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως η Κάντιθ. Οι βασικοί παίκτες Γκριεζμάννις και Μοράτα δεν είναι 100% έτοιμοι, οπότε περιμένω έναν αγώνα χαμηλού σκορ στο Μετροπολιτάνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης — Ίντερ: Under 2,5 γκολ @ 1,85 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση