» »Unlabelled » Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Έβερτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ το μεσημέρι του Σαββάτου. Το αντίστροφο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων στο Γκούντισον Παρκ ήταν ένα αξέχαστο παιχνίδι, όχι λόγω του αποτελέσματος αλλά για κάτι άλλο — ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σημείωσε αναμφισβήτητα το γκολ της σεζόν με ένα θεαματικό ανάποδο λάκτισμα.

Απλά να αναφέρω, η Γιουνάιτεντ κέρδισε την Έβερτον με 3-0 τον Νοέμβριο και είμαι σίγουρος ότι ο Έρικ τεν Χαγκ θα ήθελε να δει άλλη μια πειστική νίκη. Μετά την απογοήτευση της περασμένης εβδομάδας στο ντέρμπι της πόλης. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι πρωταθλητές κέρδισαν 3-1, παρά το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ σκόραρε πρώτη μέσω του Μάρκους Ράσφορντ και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 56ο λεπτό.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Κόκκινους Διάβολους που έχασαν και από την Φούλαμ. Ο Τεν Χαγκ βρίσκεται υπό συνεχή πίεση, αλλά μέχρι στιγμής κατάφερε να επιβιώσει. Ο Ολλανδός έχει κάποια επιπλέον προβλήματα καθώς πολλοί παίκτες έχουν τραυματιστεί. Έξι παίκτες είναι σίγουρα στο περιθώριο — οι Λισάντρο Μαρτίνες, Τιρέλ Μαλάσια, Λουκ Σο, Αντονί Μαρσιάλ, Μέισον Μάουντ και Άαρον Γουάν-Μπισάκα. Δύο ακόμη αξιολογούνται ως αμφίβολα, αλλά τα τελευταία νέα είναι αισιόδοξα και οι Ράσμους Χέιλουντ και Χάρι Μαγκουάιρ θα μπορούσαν να ανακάμψουν εγκαίρως για αυτόν τον αγώνα. Ο Ράσφορντ και ο Τζόνι Έβανς έχουν χτυπήσει πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά θα έπρεπε να παίξουν εδώ.

Η Έβερτον βρίσκεται στη 16η θέση με 25 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Λούτον Τάουν, την πρώτη ομάδα στη ζώνη πτώσης. Οι φιλοξενούμενοι εμπλέκονται βαθιά στη μάχη του υποβιβασμού και η κατάσταση είναι περίπλοκη, ιδιαίτερα επειδή βρίσκονται σε κακή φόρμα.

Η Έβερτον έχει 10 ματς χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν κάτι είναι θετικό, αυτό είναι το θετικό αποτέλεσμα της έκκλησής τους. Η αφαίρεση πόντων μειώθηκε από την αρχική ποινή των 10 σε έξι με άμεση ισχύ. Η είδηση της μείωσης ήρθε ως τεράστια ανακούφιση για τα Ζαχαρωτά σε μια κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Φυσικά, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι περίπλοκη. Ο Σον Ντάιτς έχει τους περισσότερους παίκτες του διαθέσιμους, αλλά οι Ντεέλ Άλι και Άρναουτ Χρούνεφελντ παραμένουν εκτός τραυματίας.

Ο Ιντρισά Γκεγέ, ο οποίος έχασε τον αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, αξιολογείται ως αμφίβολος. Θα αξιολογηθεί το Σάββατο. Οι Αντρέ Γκόμες και Λιούις Ντόμπιν έχουν αναρρώσει από τους αντίστοιχους τραυματισμούς στη γάμπα και στον αστράγαλο για να παίξουν μερικά λεπτά στον τελευταίο γύρο.

Το δίδυμο διεκδικεί να παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και φαίνεται ότι ο Νταιτς θα συνεχίσει με τους Αμαντού Ονανά, Αμπντουλέ Ντουκούρε και Τζέιμς Γκάρνερ στη μεσαία γραμμή. Ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ, Άσλεϊ Γιανγκ, θα πρέπει να είναι αναπληρωματικός καθώς ο Μπεν Γκόντφρεϊ είναι το φαβορί για να ξεκινήσει ως δεξί μπακ. Ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν πιθανότατα θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι εκτός φόρμας.

Πρόβλεψη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Έβερτον:

Και οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή φόρμα, ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ενώ η Έβερτον είναι χωρίς νίκη στους τελευταίους 10 αγώνες πρωταθλήματος, η Γιουνάιτεντ έχει σημειώσει πέντε νίκες την ίδια περίοδο. Το πλεονέκτημα έδρας είναι με την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό δεν πρέπει να υποτιμάται. Τέλος, ο βασικός παίκτης της Έβερτον, Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, δεν έχει σκοράρει γκολ στην Premier League από τις 29 Οκτωβρίου. Ο Ράσφορντ απέχει επίσης πολύ από τα καλύτερά του, αλλά πέτυχε ένα φανταστικό γκολ την περασμένη εβδομάδα στο Έτιχαντ. Περιμένω εντός έδρας νίκη εδώ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Έβερτον: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει @ 1,86 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση