» »Unlabelled » Ρόμα vs Μπράϊτον

Η Ρόμα υποδέχεται την Μπράιτον στο στάδιο Ολίμπικο στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa League την Πέμπτη. Η ιταλική ομάδα ήταν επιτυχημένη στην Ευρώπη τις τελευταίες σεζόν. Πρώτα κέρδισαν το Conference League το 2021/22, νικώντας τη Φέγενορντ στον τελικό στα Τίρανα.

Την περασμένη σεζόν η Ρόμα έπαιξε άλλον έναν τελικό, αυτή τη φορά στο Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, έχασε από τη Σεβίλλη στη Βουδαπέστη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Μουρίνιο σε ευρωπαϊκό τελικό, κόντρα στις στοιχηματικες εταιρειες.

Οι Ρωμαίοι βρίσκονται υπό νέα τεχνική διοίκηση, έχοντας πλέον αντικαταστήσει τον Μουρίνιο με τον Ντε Ρόσι τον Ιανουάριο. Ο νέος προπονητής δεν έχει προηγούμενη ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά το ντεμπούτο του ήταν επιτυχημένο.

Η Ρόμα απέκλεισε τη Φέγενορντ στον προηγούμενο γύρο και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή. Ο τερματοφύλακας Σβίλαρ ήταν ο ήρωας αφού απέκρουσε δύο πέναλτι κατά τη διάρκεια της ρουλέτας των πέναλτι.

Ο Ντε Ρόσι έχει κάποια προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα. Ο επιθετικός Τάμι Έιμπραχαμ παραμένει μακροχρόνιος απών, αλλά υπάρχουν περισσότερα — ο Ράσμους Νίσεν έχει αποκλειστεί από έναν τραυματισμό στον μηρό που υπέστη κόντρα στη Μόντσα το Σαββατοκύριακο. Ο συνάδελφος αμυντικός Ρικ Κάρσντορπ παλεύει με τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Τούρκος διεθνής Ζέκι Τσελίκ πιθανότατα θα ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό ως δεξιός μπακ, ενώ ο Κρις Σμόλινγκ είναι επιλογή στην καρδιά της άμυνας. Ο Ρομέλου Λουκάκου θα πρέπει να ηγηθεί της γραμμής, με την υποστήριξη των Πάουλο Ντιμπαλα και Στέφαν Ελ Σαράουι. Ο Ντιμπάλα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη με 4:1 επί της Μόντσα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μπράιτον ήταν φανταστική υπό τον Γκράχαμ Πότερ, αλλά ο Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι έγινε ο «πιο αγαπημένος» μάνατζερ των οπαδών. Ο Ιταλός εισήγαγε την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και ήταν αρκετά επιτυχημένος την περασμένη σεζόν.

Η Μπράιτον τερμάτισε έκτη στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, παίζοντας την Ευρώπη για πρώτη φορά στα 122 χρόνια ιστορίας της. Είχαν μια επιτυχημένη εκστρατεία και τερμάτισαν ως πρώτη στον όμιλο Β.

Οι αντίπαλοι δεν ήταν αφελείς ομάδες, αλλά οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης Μαρσέιγ και Άγιαξ, καθώς και η ΑΕΚ Αθηνών. Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή και θα προσπαθήσουν να αναστατώσουν τη Ρόμα. Όμως ο Ντε Ζέρμπι έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς εν όψει αυτού του αγώνα.

Ο καλύτερος σκόρερ του συλλόγου στο Γιουρόπα Λιγκ Ζοάο Πέδρο (6 γκολ) παλεύει με τραυματισμό και χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος. Τέσσερις παίκτες παραμένουν εκτός δράσης — ο Καόρου Μίτομα, η Σόλι Μάρτς, ο Τζακ Χίνσελγουντ και ο Τζέιμς Μίλνερσαϊντλάιν. Ο Μίλι Γκίλμουρ εκτίει επί του παρόντος ποινή τριών αγώνων εντός έδρας, αλλά είναι διαθέσιμος για να παίξει στην Ευρώπη. Η απουσία των παικτών που αναφέρθηκαν προηγουμένως μπορεί να αναγκάσει τον Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι να προωθήσει τον Πασκάλ Γκρος και τον Σιμόν Αντινγκρά στην αρχική ενδεκάδα.

Πρόβλεψη Ρόμα εναντίον Μπράιτον:

Η Μπράιτον ήταν φανταστική τα τελευταία δύο χρόνια και είχε μερικές αξέχαστες εμφανίσεις. Είναι δύσκολο να ξεχάσεις μια ισοπαλία 3-3 στη Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο Λεάντρο Τροσάρντ φίμωσε το Άνφιλντ με το χατ-τρικ του. Όμως η αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών την τελευταία περίοδο ήταν πρόβλημα. Ο Τροσάρ μπήκε στην Άρσεναλ, ο Μαρκ Κουκουρέλα, ο Καϊσέδο και ο τερματοφύλακας Ρόμπερτ Σάντσες πήγε στην Τσέλσι. Ο νέος προπονητής Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι, ο οποίος αντικατέστησε τον Πότερ, σχολίασε τις αποχωρήσεις με ενδιαφέρον: «Οι μεγάλοι σύλλογοι μπορούν να αγοράσουν τους παίκτες, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν την ψυχή και το πνεύμα μας. Αυτό δεν είναι στην αγορά και αυτό είναι πιο σημαντικό από τους παίκτες όταν φεύγουν.” Ωστόσο, η σεζόν δεν είναι καλή όπως την προηγούμενη. Είναι 9οι στον βαθμολογικό πίνακα και είναι σε κακή φόρμα, χάνοντας τους δύο τελευταίους αγώνες. έχασε 1-0 από τη Γούλβερχαμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας και έχασε 3:0 από τη Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Ρόμα βρίσκεται σε καλή φόρμα υπό τον Ντε Ρόσι και έχει σκοράρει 12 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Ο Λουκάκου και ο Ντιμπάλα φαίνονται ασταμάτητοι αυτή τη στιγμή Η Μπράιτον δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο τελευταία ματς και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.Ο Ζοάο Πέδρο και ο Μίτομα είναι τραυματίες και αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα για τον Ντε Ζέρμπι.Κατά τη γνώμη μου, η Ρόμα είναι πιο κοντά στη νίκη.

Ρόμα vs Μπράϊτον Pick: Η Ρόμα κερδίζει @ 2,10 στις στοιχηματικες εταιρειες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση