» »Unlabelled » Σερβία vs Αγγλία

Η Αγγλία ξεκινά την εκστρατεία της στο UEFA Euro 2024 με το πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σερβίας, καθώς ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα έχει στόχο ένα καλό ξεκίνημα.

Ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς θα ελπίζει να πάρει το καλύτερο δυνατό από την ταλαντούχα ομάδα του στο Euro μετά την καταστροφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από 18 μήνες. Η Σερβία μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά κορυφαία ονόματα στις τάξεις της, με πολλούς να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε μερικές από τις μεγάλες ομάδες όπως η Αγγλία στο τουρνουά. Ωστόσο το Σερβία — Αγγλία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Η φόρμα των Σέρβων δεν ήταν κοντά σε αυτό που θα ήθελε ο προπονητής, με μόνο τέσσερις νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους. Ωστόσο, η Σερβία έρχεται στο Euro μετά από απουσία 24 ετών, καθώς έπαιξε για τελευταία φορά, ως ενιαία Γιουγκοσλαβία το 2000.

Ο Στοίκοβιτς πρέπει να δει την ευκαιρία στον όμιλο C και να αναζητήσει καλές εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια, σε αυτή τη φάση. Η Αγγλία είναι προφανώς μια από αυτές που θα θεωρηθεί ως η πιο δύσκολη από όλες τις αναμετρήσεις της. Όμως, με την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του, ο Σέρβος προπονητής θα πρέπει να στοχεύσει σε νίκες επί της Σλοβενίας και της Δανίας.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει πολλά να αποδείξει και σίγουρα θα ονειρευτεί να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπέρα από ό,τι έκανε στην τελευταία διοργάνωση του Euro. Ο πόνος στη διαδικασία των πέναλτι εναντίον της Ιταλίας είναι ακόμα έντονα αισθητός σε πολλές γωνιές της χώρας. Αυτή τη φορά, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα Τρία Λιοντάρια να φέρουν ένα τρόπαιο στην πατρίδα τους.

Η Αγγλία θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα, σε αντίθεση με εκείνη την τρομερή εμφάνιση και την ήττα από την Ισλανδία στον τελευταίο της αγώνα πριν από το τουρνουά. Ενώ υπάρχει πάντα πίεση σε μια ομάδα όπως η Αγγλία, που γενικά πηγαίνει σε τουρνουά με τον τίτλο του φαβορί, αυτή τη φορά, υπήρξαν επικρίσεις γύρω από την επιλογή της αποστολής για αυτό το ταξίδι ενός μήνα στη Γερμανία.

Η Αγγλία είναι γεμάτη με ποιοτικά αστέρια από την Πρέμιερ Λιγκ και αλλού, καθώς οι οπαδοί της θα έχουν την προσδοκία ότι τα Τρία Λιοντάρια θα ξεκινήσουν στο Euro 2024 με τρεις βαθμούς απέναντι στη Σερβία.

Σερβία

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς θα είναι ανακουφισμένος που δεν είχε ατυχίες στα δύο φιλικά παιχνίδια πριν μπει στη Γερμανία, καθώς η Σερβία θα έχει διαθέσιμους όλους τους μεγάλους παίκτες της. Αυτό, με τη σειρά του, θα προκαλέσει πονοκέφαλο στον προπονητή όταν επιλέγει την καλύτερη ενδεκάδα του και θα ελπίζει να κάνει σωστά το επιθετικό του στήσιμο.

Θα επιμείνει με τρία μπακ για αρχή, καθώς οι Νίκολα Μιλένκοβιτς, Μίλος Βέλικοβιτς και Στράχινια Πάβλοβιτς παίζουν σε αυτές τις θέσεις μπροστά από τον Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο Νεμάνια Γκούντελι και ο Σάσα Λούκιτς είναι οι καλύτεροι για να κρατήσουν μαζί τη μεσαία γραμμή για τη Σερβία, με τους Φίλιπ Κόστιτς και Άντρια Ζίβκοβιτς στους ρόλους του ακραίου μπακ.

Ο κόουτς θα βάλει την επιθετική ώθηση και το δημιουργικό βάρος στους ώμους των Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ντούσαν Τάντιτς. Έχει κι άλλες επιλογές για να διαλέξει εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζε. Ο ρόλος του επιθετικού είναι ο πιο βασικός τομέας της επιλογής του, καθώς μπορεί να επιμείνει με τον επιθετικό της Αλ Αχλί, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς και να κρατήσει στον πάγκο τον εκτελεστή της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Αγγλίας.

Αγγλία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει ακόμα μεγαλύτερο πονοκέφαλο επιλογής, καθώς θα θέλει το καλύτερο δυνατό setup για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ένα από τα κύρια σημεία της αρχικής ενδεκάδας του θα ήταν οι επιλογές στη μεσαία γραμμή, καθώς ο προπονητής θα μπορούσε να δώσει στον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θέση για να παίξει σε αυτή τη μεσαία γραμμή και να συνεργαστεί με τον Ντέκλαν Ράις.

Ο μόνος πιθανός απών για αυτή τη σύγκρουση είναι ο Λουκ Σο, ο οποίος προπονήθηκε αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερη φυσική κατάσταση για αυτό το τουρνουά. Ως εκ τούτου, ο Κίραν Τρίπιερ θα πρέπει να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, καθώς ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ αναμένεται να παίξει ρόλο στο επόμενο παιχνίδι.

Εν τω μεταξύ, ο Τζον Στόουκ ήταν ασθενής και είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλό του στο παιχνίδι της Ισλανδίας. Ο αμυντικός φαίνεται να έχει ανακάμψει και από τα δύο και είναι πιθανό να ξεκινήσει στην άμυνα μαζί με τον Μαρκ Γκουέχι, ενώ ο Κάιλ Γουόκερ θα είναι δεξιός μπακ.

Ως έχει, ο Σάουθγκεϊτ θα είναι ανακουφισμένος που έδωσε στους βασικούς αστέρες Μπουκάγιο Σάκα και Τζουντ Μπέλινγκχαμ κάποιο επίπεδο ξεκούρασης, καθώς το δίδυμο θα ξεκινήσει, με τον Φιλ Φόντεν να παίρνει τη θέση του στην αριστερή πτέρυγα.

Προγνωστικα Σερβία — Αγγλία

Η Σερβία έχει ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Αλλά σαφώς δεν έχουν τη συνοχή που απαιτείται για να ενώσουν αυτούς τους παίκτες και να παίξουν ως ομάδα. Ωστόσο, έρχονται σε αυτό το παιχνίδι κάτω από μεγαλύτερη πίεση.

Η Αγγλία είχε μερικές ταλαντεύσεις στην πορεία της και δεν ήταν στο απόλυτο καλύτερό της στους πρόσφατους διεθνείς αγώνες. Ωστόσο, όταν πρόκειται για ένα μεγάλο τουρνουά, θα έχουν κίνητρο για να εξασφαλίσουν μια νίκη, καθώς προβλέπουμε ένα σκορ 1–2 υπέρ της Αγγλίας, με την νίκη της Αγγλίας να είναι στο 1,57 στις στοιχηματικες εταιριες.

Ο συνδυασμός νίκη Αγγλίας και over 2,5 είναι σε απόδοση 2,40.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση