» »Unlabelled » Αυστρία vs Γαλλία

Η Αυστρία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο πρώτο παιχνίδι της, τη Δευτέρα, προσπαθώντας να κάνει μια έκπληξη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τουρνουά.

Η Ολλανδία έχει ήδη νικήσει την Πολωνία για να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο Δ. Η Αυστρία και η Γαλλία θα προσπαθήσουν τώρα να την προσπεράσουν στη βαθμολογία όταν θα συναντηθούν στο Merkur Spiel-Arena.

Η Γαλλία, ειδικότερα, θεωρείται ως ένα από τα φαβορί στις εταιριες στοιχηματων για κατάκτηση του τουρνουά και θα θέλει να προκριθεί ως νικητής του ομίλου. Δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν βαθμούς απέναντι σε πιο αδύναμη αντίπαλο και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα απαιτήσει μια δυνατή απόδοση από τους παίκτες του εδώ.

Η Γαλλία τα πήγε πολύ καλά απέναντι στην Αυστρία στις πρόσφατες συναντήσεις της και θα είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Η τελευταία φορά που η Αυστρία κέρδισε την Γαλλία ήταν το 2008 σε προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν μπορούν να κάνουν άλλη μια έκπληξη εδώ.

Αυστρία

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν έχει σοβαρές ανησυχίες με τραυματισμούς σε αυτό το παιχνίδι. Ο αμυντικός σταρ Ντέιβιντ Αλάμπα αποκλείστηκε από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρατάξει μία δυνατή ενδεκάδα.

Η Αυστρία είναι πιθανό να παραταχθεί με σχηματισμό 4–2–3–1, με τον Πάτρικ Πεντς στο τέρμα. Φουλ μπακ θα ξεκινήσουν οι Φιλίπ Μουένε και Στέφαν Πος. Θα κοιτάξουν να κρατήσουν τα πράγματα συμπαγή αμυντικά και να βοηθήσουν στις ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Ο Κέβιν Ντάνσο θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μαξιμίλιαν Βέμπερ.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Νίκολας Σάιβαλντ θα ξεκινήσει δίπλα στον Κόνραντ Λάιμερ. Ο Λάιμερ θα προσπαθήσει να σταματήσει τις επιθέσεις των αντιπάλων και να προσθέσει ώθηση στη μεσαία γραμμή. Ο Σάιβαλντ θα προσθέσει έλεγχο και ψυχραιμία στο πλάι.

Οι Μάρσελ Ζάμπιτσερ και Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ θα ξεκινήσουν στις επιθετικές θέσεις. Θα κοιτάξουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να δυσκολέψουν κατά καιρούς τη Γαλλία. Ο Ρομάνο Σμιντ θα ξεκινήσει ως κεντρικός επιθετικός μέσος απέναντι στη Γαλλία πίσω από τον επιθετικό Φλόριαν Γκρίλιτς.

Γαλλία

Ο Λίλιαν Μπαπέ έχει αναρρώσει από τον ιό που τον ταλαιπώρησε και πρόκειται να ξεκινήσει. Ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι πιθανό να χάσει τη θέση του λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Η Γαλλία είναι επίσης πιθανό να διαμορφωθεί σε σχηματισμό 4–2–3–1, με τον Μάικ Μενιάν στο τέρμα.

Ως πλάγιοι μπακ θα ξεκινήσουν οι Ζυλ Κούντε και Τέο Ερνάντες. Θα κοιτάξουν να συνεισφέρουν και στα δύο άκρα του γηπέδου. Ο Ιμπραϊμά Κονατέ θα ξεκινήσει μαζί με τον Νταγιό Ουπαμεκανό στην καρδιά της άμυνας.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Νγκολό Καντέ θα ξεκινήσει ως αμυντικός μέσος και θα προσπαθήσει να θωρακίσει την τετράδα και να διαλύσει τις αντίπαλες επιθέσεις. Ο Αντριέν Ραμπιό θα προσθέσει έλεγχο και σκληράδα στη μεσαία γραμμή.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα ξεκινήσει ως κεντρικός επιθετικός μέσος και θα κοιτάξει να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ με τις πάσες, το όραμα και την ποιότητα του. Οι Ουσμάν Ντεμπελέ και Κίλίαν Μπαπέ θα ξεκινήσουν από τα πλάγια και θα κοιτάξουν να αντιμετωπίσουν τους αντίπαλους αμυντικούς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ με τον ρυθμό και το ταλέντο τους. Ο Μάρκους Τουράμ θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής για τη Γαλλία.

Προγνωστικά Αυστρία – Γαλλία

Η Γαλλία είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα , και θα πρέπει να μπορέσει να πάρει και τους τρεις βαθμούς. Η Αυστρία θα προσπαθήσει να κάνει τη ζωή δύσκολη για τη Γαλλία. Αλλά οι Γάλλοι έχουν την ποιότητα να παράξουν ευκαιρίες για γκολ και να κρατήσουν μακριά την Αυστρία στην άμυνα. Μια αρκετά άνετη νίκη είναι στα χαρτιά για τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Νίκη για την Γαλλία σε απόδοση 1,58 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, επίσης η νίκη της μπορεί να συνδυαστεί με τα γκολ

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση