» »Unlabelled » Πορτογαλια vs Τσεχια

Η Πορτογαλία θα ξεκινήσει την εκστρατεία της στο UEFA Euro 2024 εναντίον της Τσεχίας, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν να πάρουν τη πρώτη θέση στον Όμιλο F. Η αναμέτρηση Πορτογαλια -Τσεχια μπορεί να κρίνει την κορυφή σε αυτόν το γκρουπ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα φέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε αυτήν την Πορτογαλική ομάδα για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τσεχία την Τρίτη. Ο Ισπανός είχε προηγουμένως διαχειριστεί το Βέλγιο σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και το Euro 2020, με τα πράγματα να τελειώνουν με τους Κόκκινους Διαβόλους με άσχημη νότα μετά την καταστροφή στο Κατάρ το 2022.

Η Πορτογαλία μπαίνει στο Euro 2024 με τη βέλτιστη φόρμα, καθώς ήταν η μόνη ομάδα με 100% ρεκόρ στα προκριματικά και ήταν κορυφαία μπροστά από το αντίπαλο τέρμα. Ήταν επίσης αμυντικά συμπαγείς σε αυτά τα παιχνίδια και ο Μαρτίνεθ θα ελπίζει να συνεχίσει αυτή τη φόρμα στην διοργάνωση και θα έχει ως στόχο να προσφέρει στους οπαδούς της, μία πορεία προς τον τελικό.

Αυτή η Πορτογαλία είναι γεμάτη με ταλαντούχα αστέρια σε κάθε θέση και για άλλη μια φορά θα ηγηθεί ο τρομερός Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παίρνει μέρος για έκτη φορά σε Euro. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Πορτογαλία θα μπει σε αυτό το τουρνουά ως φαβορί για να προχωρήσει στον επόμενο γύρο ως νικήτρια των ομίλων.

Η Τσεχία θα διεκδικήσει την πρόκριση, ακόμα και με την τρίτη θέση από τον όμιλο. Ωστόσο, έχει καλό απολογισμό στην διοργάνωση και θα είναι ο πρωταρχικός στόχος του Ιβάν Χάσεκ, στη Γερμανία.

Η Τσεχία μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μια σταθερή αμυντική διάταξη, έχοντας μια καλή παρουσία κατά τη διάρκεια των προκριματικών, και ο προπονητής θα ελπίζει ότι αυτό θα συμβεί και στα παιχνίδια του ομίλου τους. Ο Χάσεκ, ωστόσο, έχει τη νεότερη και ίσως την λιγότερο έμπειρη ομάδα, η οποία θα δοκιμάσει τον χαρακτήρα της απέναντι σε ομάδες όπως η Πορτογαλία στον όμιλό.

Παίρνουν μέρος στην 11η συμμετοχή της, και όγδοη στη σειρά, με το αδιάκοπο σερί της να ερείναι χειρότερο μόνο από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Το παιχνίδι με την Πορτογαλία θα είναι επίσης η τέταρτη συνάντηση της Τσεχίας με τους Ίβηρες.

Πορτογαλία

Ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ θα έχει πονοκεφάλους επιλογής μέχρι στιγμής ενόψει του αγώνα με την Τσεχία. Το μεγάλο δίλημμα θα είναι να επιλέξει το σετ της άμυνας που θα καθορίσει το τελικό του σχήμα.

Πρέπει να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον 41χρονο Πέπε ή να αντισταθεί στον πειρασμό και να πάει με έναν νεότερο κεντρικό αμυντικό όπως ο Αντόνιο Σίλβα ή ο Γκονκάλο Ινάσιο. Ο Μαρτίνεθ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Σίλβα στην αμυντική γραμμή του και να τον συνεργαστεί μαζί με τον Ρούμπεν Ντίας, ενώ ο Ντιόγκο Νταλότ και ο Ζοάο Κανσέλο πιθανότατα θα καταλάβουν τις θέσεις του μπακ.

Ο Ζοάο Παλχίνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναχικός μέσος στη βάση της μεσαίας γραμμής για την Πορτογαλία, καθώς θα μπορούσε στη συνέχεια να προστατεύσει και να επιτρέψει στους πιο επιθετικούς Μπρούνο Φερνάντες και Βιτίνια να επιτεθούν. Στην επίθεση, ο Ρονάλντο αναμένεται να ηγηθεί της γραμμής για την Πορτογαλία κόντρα στην Τσεχία, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να παίζει από τα δεξιά και να υποστηρίζεται από τον Ραφαέλ Λαεάο στην αριστερή πλευρά της επιθετικής τριάδας.

Τσεχία

Η Τσεχία υπέστη πρόωρο χτύπημα στην προετοιμασία της καθώς ο βασικός μέσος Μιχάλ Σαντίλεκ αποσύρθηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού που υπέστη ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του. Θα ήταν βασικός, κάτι που ίσως ανάγκασε τον προπονητή να ξανασκεφτεί την επιλογή του.

Η Τσεχία μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλούς βασικούς παίκτες με αρκετή εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, με τους Τόμας Σούτσεκ και τον Βλαντιμίρ Κούφαλ να πρωτοστατούν στη ομάδα. Ο Πάτρικ Σίκ είναι άλλος ένας με υψηλή εμπειρία σε αυτή την ομάδα της Τσεχίας και σίγουρα θα ξεκινήσει παιχνίδια, όπως και ο Γιαν Κούχτα.

Ακόμη και στον πάγκο, ο Χάσεκ έχει μερικές καλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του επιθετικού Άνταμ Χλόζεκ, ο οποίος μπορεί να έχει μόνο δύο γκολ για τη χώρα του, αλλά είναι σίγουρα μια τρομερή επιλογή για να καλείται από τον πάγκο. Ο προπονητής θα πάει με τρία μπακ, αν και αυτό το σχήμα θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με την απόδοση του απέναντι στην Πορτογαλία.

Προγνωστικα Πορτογαλία – Τσεχία

Η Τσεχία είναι σταθερή εδώ και δεκαετίες στην τελική φάση του Euro. Αλλά θα πρέπει να βασιστεί σε μια εν πολλοίς άπειρη ομάδα. Η πίεση θα είναι πάνω τους ακριβώς πριν από το παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσουν μια δύσκολη αντίπαλη ομάδα, εάν υποστούν ήττα από την Πορτογαλία στο εναρκτήριο παιχνίδι, θα δυσκολέψει η πρόκριση.

Η Πορτογαλία θα μπει σε αυτή τη σύγκρουση ως βαρύ φαβορί, σύμφωνα με τις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες, για να πάρει τους τρεις βαθμούς στον Όμιλο ΣΤ. Οι Πορτογάλοι σίγουρα θα επιδιώξουν να τερματίσουν στην κορυφή και θα θέλουν να συνεχίσουν τη φόρμα τους από την προκριματική φάση. Η Πορτογαλία θα πάρει άνετα τους τρεις βαθμούς και πιθανότατα θα παρουσιάσει κάποιες αμυντικές αδυναμίες στα μετόπισθεν, κάτι που θα μπορούσε να επιτρέψει στην Τσεχία να σκοράρει ένα γκολ παρηγοριάς.

Νίκη για την Πορτογαλία σε συνδυασμό με το γκολ γκολ σε απόδοση 3,10 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση