» » » Στα πρόθυρα διάλυσης η Πόρτσμουθ


Στα πρόθυρα διάλυσης η ΠόρτσμουθΔραματικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στην Πόρτσμουθ. Η αγγλική ομάδα αδυνατεί να βγει από το καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Λόγω των τεράστιων χρεών και είναι πιθανό, ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες, να προχωρήσει σε άμεση ρευστοποίηση όλων των περιουσιακών της στοιχείων.

Αιτία, η αδυναμία της Πόρτσμουθ να φτάσει σε συμφωνία με τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλεξάντρ Γκέινταμακ, στο ποσό που θα λάβει ο ίδιος, αφού την τελευταία στιγμή, αθέτησε τις υποσχέσεις του, όπως τουλάχιστον αναφέρει η πλευρά της ομάδας.


«Με απλά λόγια, παρά το γεγονός ότι προσφέρθηκε πλήρης εξόφληση του χρέους προς αυτόν, σύμφωνα με το χρηματοδοτικό σχέδιο που εγκρίθηκε από την Football League, σήμερα το πρωί ο κ. Γκέινταμακ απαίτησε ένα πολύ σημαντικό ποσό σε μετρητά εκ των προτέρων, ώστε να καταστεί δυνατή η διαπραγμάτευση για να προχωρήσει στην άρση του μπλοκαρίσματος από την πλευρά του.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι οι δικηγόροι βρέθηκαν στο Παρίσι σήμερα το πρωί ειδικά για να παραβρεθούν ως μάρτυρες στην υπογραφή όσων συμφωνήθηκαν.

Δεν είναι ούτε προς το συμφέρον του συλλόγου, ούτε των πιστωτών του να πραγματοποιηθεί μια τέτοια πληρωμή, ιδιαίτερα όταν αφορά έναν άνθρωπο ο οποίος φέρει ευθύνη για την παρούσα κατάσταση στο σύλλογο
», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πόρτσμουθ, η οποία συνεχίζει με τη θέση ότι σε περίπτωση που η Football League κάνει δεκτές τις απαιτήσεις του Γκέινταμακ, η ομάδα ουσιαστικά καταστρέφεται.

«Όλο το επιχειρηματικό πλάνο που σχεδιάσαμε και εγκρίθηκε και από την Football League, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να εφαρμοστεί, αν προχωρούσαμε στην κάλυψη των απαιτήσεων του κυρίου Γκέινταμακ. Θα ενημερώσουμε άμεσα με νεότερες εξελίξεις της υπόθεσης. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό η ομάδα να διαλυθεί και να ρευστοποιηθεί από τους διαχειριστές, αφού δεν μπορούν να συνεχίσουν να καλύπτουν οικονομικά τις καθημερινές ανάγκες της ομάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Football League ιδιαίτερα για την βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Όλες οι άλλες πλευρές πάντως έχουν έρθει σε συμφωνία. Ένα και μόνο άτομο όμως έχει μπλοκάρει την κατάσταση. Ο κύριος Γκέινταμακ μας επιβεβαίωσε πολλές φορές στο παρελθόν ότι όλοι οι όροι είναι αποδεκτοί και από εκείνον. Ωστόσο πολλές φορές άλλαξε την στάση του προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την καλή θέληση όλων των μερών της συναλλαγής.
Έχει δείξει μέχρι σήμερα πλήρη έλλειψε σεβασμού προς τους φιλάθλους, την ομάδα και την πόλη του Πόρτσμουθ»
, καταλήγει η ανακοίνωση.


Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης - www.sport-fm.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση