betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μάντσεστερ Γίουν.-Μαρσέϊγ. Λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς, μόνο νίκη θέλει η Μάντσεστερ, προσεχτικά στην άμυνα θα το πάει η γηπεδούχος και ότι γίνει μπροστά  για αυτό το λόγο τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη όπως και το no-goal αφού εκτιμούμε ότι η Μαρσέϊγ δύσκολα θα σκοράρει.

##Μπάγερν-Ίντερ. Έχει προβάδισμα η Μπάγερν με το 0-1 του πρώτου ματς, η Ίντερ πρέπει να επιτεθεί αν θέλει να πάρει την πρόκριση και να πετύχει κάποιο γκολ. Η άμυνα της Μπάγερν δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη πιστεύουμε ότι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ οπότε θα πάμε με το over 2.5 αλλά και το goal-goal.

##Ιπσουϊτς-Γουότφορντ. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες κινούμενες στην μέση περίπου της βαθμολογίας, αναμένουμε πολλά γκολ όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.


##Μπέρνλι-Κόβεντρι. 6 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού η Κόβεντρι, 3 βαθμούς κάτω από τα Πλέϊ Οφ η Μπέρνλι, δεν θα πάρουμε θέση.

##Σκάνθορπ-Πρέστον. Ντέρμπι της ουράς αν και η Πρέστον  δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία, έχει ένα προβάδισμα η Σκάνθορπ λόγω έδρας.

##Μπρέντφορντ-Χάντερσφίλντ. Από διπλά προέρχονται και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι με την Χάντερσφίλντ να βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, σε καλή κατάσταση η Χάντερσφίλντ με 7 ματς χωρίς ήττα, έχει το προβάδισμα σήμερα.

##Ροτσντέϊλ-Νοτς Κάουντι. Θέλει του βαθμούς η φιλοξενούμενη αλλά εκτός έδρας δύσκολα τα καταφέρνει, δεν θα πάρουμε θέση.

##Σέφιλντ Γουέν.-Πιτερμπορο. Σε φοβερή φόρμα η Πιτερμπορο με 6 νίκες και μία ισοπαλία στα 7 πρόσφατα έχοντας πετύχει 10 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, μέτρια ομάδα η γηπεδούχος, τον πρώτο λόγο για νίκη τον έχει η Πιτερμπορο με το διπλό να προσφέρεται σε 2,50

##Χάρτλπουλ-Λέϊτον Οριεντ. Σε ίδια φόρμα με την Πιτερμπορο η φιλοξενούμενη Λέϊτον Οριεντ με 6 νίκες και μία ισοπαλία με 17 γκολ σε 7 ματς.

##Άκρινγκτον-Μπέρτον. Την ανάγκη για βαθμούς την έχει η Μπέρτον αλλά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό.

##Κρου-Σάουθεντ. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και οι δύο ομάδες για αυτό το λόγο έχουν 24 στα 35 goal-goal, έτσι θα πάμε το goal-goal.

##Μπέρι-Τορκι. Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος Μπέρι, μπορεί να πάρει την νίκη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση