» » » » » » Spot tips Δευτέρα 14 Μαρτίου. Λίγα γκολ στο Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


##Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός. 19 γκολ έχει πετύχει ο Εθνικός Αστέρας σε 25 ματς έχοντας εντός έδρας 8 στα 12 under 2.5 ενώ ο Παναιτωλικός εκτός έδρας έχει 11 στα 12 under 2.5, το under 2,5 έχει τύχη και θα το προτείνουμε.
##Θρασύβουλος-Πανθρακικός
. Εκτός φόρμας ο Φρασύβουλος έχοντας ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγει από τα Πλέϊ Αουτ, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.
##Γκρόϊτερ Φίρτ-Χέρτα. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, σκοράροντας ειδικά η Χέρτα με άνεση, τα πολλά γκολ έχουν τύχη.
##Λε Μαν-Νιμ. Σε κάκιστη κατάσταση η Νιμ με 6 συνεχόμενες ήττες και 1-9 γκολ, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-4-8 έχοντας πετύχει μόνο 6 γκολ, η σοβαρή Λε Μαν δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την νίκη.
##Νόργουϊτς-Μπρίστολ Σίτι. Σκοράρουν και δέχονται το γκολ σχετικά εύκολα και οι δύο ομάδες, 13 στα 18 goal-goal η Νόργουϊτς εντός έδρας, 10 στα 18 goal-goal η Μπρίστολ Σίτι, θα πάμε με το goal-goal
##ΦΚ Αϊντχόφεν-Απελντορν. Ίδια κακή φόρμα και οι δύο ομάδες με 1-1-4, δεν θα πάρουμε θέση.
##Χετάφε-Μπιλμπάο. 5 ματς χωρίς νίκη η Χετάφε, δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα εκτός έδρας η Μπιλμπάο αφού έχει ρεκόρ 3-2-8, δεν θα πάμε με σημείο αλλά με το over 2.5 που προσφέρεται σε καλή απόδοση.
##Λεϊρία-Πόρτο. Πλάκα κάνει η Πόρτο στην Πορτογαλία.
##Ουρακάν-Κίλμες. 0-3-1 μέχρι τώρα η Ουρακάν, 4 στις 4 ήττες η Κίλμες, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Κίλμες έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση