» » » » » » Spot tips Τετάρτη 16 Μαρτίου. Παίρνει προβάδισμα η Σταντάρ Λιέγης.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος. Επαναληπτικός του ημιτελικού κυπέλλου Ελλάδας, έχει το προβάδισμα για την πρόκριση ο Ατρόμητος λόγω του 2-1 του πρώτου ματς, αναμένουμε κλειστό ματς με λίγα γκολ.

##ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Λεύκη ισοπαλία στο πρώτο ματς, στο γκολ θα κριθεί η πρόκριση με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, οπότε τα λίγα γκολ και το under 2.5 έχει τον πρώτο λόγο και θα ακολουθήσουμε.

##Βέστερλο-Σέρκλ Μπρίζ. Πρώτο ματς του ημιτελικού κυπέλλου, αδιάφορες στο πρωτάθλημα αφού δεν κυνηγούν τίποτα και έχουν ρίξει όλο το βάρος τους σε αυτό τον θεσμό, δεν θα πάρουμε θέση.

##Γάνδη-Σταντάρ Λιέγης. Ο άλλος ημιτελικός του κυπέλλου Βελγίου όπου ισχύει το εκτός έδρας γκολ, η Σταντάρ δεν διεκδικεί κάποιο άλλον τίτλο όποτε θα τα δώσει όλα σήμερα, μπορεί σήμερα να πάρει αποτέλεσμα, Χ2 ή διπλό με dram no bet.


##Ρεάλ Μαδρίτης-Λυών. 1-1 στο πρώτο ματς με την Ρεάλ να περνά αν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, δύσκολα όμως θα αντέξει η Λυών στην έδρα της Ρεάλ που αναμένουμε να πάρει την νίκη.

##Τσέλσι-Κοπεγχάγη. 0-2 για την Τσέλσι στο πρώτο ματς που δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, μέτρια ομάδα η φιλοξενούμενη δεν θα αντέξει στο Λονδίνο.

##Ινβερνές-Σέλτικ. Προημιτελικός του κυπέλλου που είναι Νοκ Αουτ, αναμφισβήτητη η ανωτερότητα της Σέλτικ αλλά στον θεσμό του κυπέλλου δεν παίζονται τόσο χαμηλές τιμές ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι.

##Αμπερντιν-Σεντ Μίρεν. Επαναληπτικός του 1-1 για την προημιτελική φάση, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Νταντί Γιουν.-Χάρτς. Καλύτερη ομάδα η Χάρτς έχοντας μάλιστα εκτός έδρας ρεκόρ 9-1-4, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα παρά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της Νταντί.

##Χόρχε Βίλστερμαν-Ιντερνασιονάλ. Καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα η φιλοξενούμενη Ιντερνασιονάλ , μπορεί να κάνει ένα εύκολο διπλό.

##Έμελεκ-Τζακουάρες. Έχει προτεραιότητα το Λιμπερταδόρες η Έμελεκ και για αυτό την Κυριακή αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς, έχει ένα μικρό προβάδισμα σήμερα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση